Προς το περιεχόμενο

[shoop.de] Nord VPN -100% με Cashback + 63% discount on the 2-year standard package [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει για μερικές μέρες ακόμα 95% (ξέρω δεν είναι 119% αλλά είναι καλό για όσους δεν πρόλαβαν...).

4€ οι 27 μήνες με αποφυγή ΦΠΑ (δε χρειάζεται VPN, απλά κλικάρεις εκεί που λέει Greece και επιλέγεις μια χώρα χωρίς ΦΠΑ). 

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα. Τρέχει καμία αντίστοιχη προσφορά ; Μόλις τέλειωσε το NordVpn σήμερα και ψάχνω καμία καλή προσφορά.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, venuets είπε

Καλησπέρα. Τρέχει καμία αντίστοιχη προσφορά ; Μόλις τέλειωσε το NordVpn σήμερα και ψάχνω καμία καλή προσφορά.

Αν βιάζεσαι έχει το shoop.de cashback 95% το surfsark σήμερα: https://www.shoop.de/cashback/surfshark

Δημοσ.

Δεν ξερω αν ειναι της προκοπης. το nord με ειχε βολεψει , ισως να περιμενω λιγο μπας και σκασε τιποτα στις επομενες μερες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, venuets είπε

Δεν ξερω αν ειναι της προκοπης. το nord με ειχε βολεψει , ισως να περιμενω λιγο μπας και σκασε τιποτα στις επομενες μερες

Δεκτό, απλά να ξέρεις ότι είναι η ίδια εταιρεία, https://www.techadvisor.com/article/745736/nord-security-surfshark-merge-but-will-remain-separate-vpn-services.html

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μου ρθαν και σ εμενα πισω τα λεφτα σε λιγο λιγοτερο παο 3 μηνες. 

ειχα πληρωσει με ρεβολουτ. ηθελε sepa, (δεν το εκανε ριφαντ στη ρεβολουτ, εγω επρεπε να διαλεξω), εβαλα το ιβαν της εθνικης, και με χρεωσε 3 ευρω. 

Πως θα μπορουσα να το αποφυγω? εχετε χρεωθει και εσεις? δε γκρινιαζω, ουσιαστικα δεν πληρωσα τιποτα για 2 χρονια βιπιεν που ουτως ΄γη αλλως αυτο πληρωνα..

εχω απλως αυτη την απορια... 

ευχαριστω

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, burnin είπε

μου ρθαν και σ εμενα πισω τα λεφτα σε λιγο λιγοτερο παο 3 μηνες. 

ειχα πληρωσει με ρεβολουτ. ηθελε sepa, (δεν το εκανε ριφαντ στη ρεβολουτ, εγω επρεπε να διαλεξω), εβαλα το ιβαν της εθνικης, και με χρεωσε 3 ευρω. 

Πως θα μπορουσα να το αποφυγω? εχετε χρεωθει και εσεις? δε γκρινιαζω, ουσιαστικα δεν πληρωσα τιποτα για 2 χρονια βιπιεν που ουτως ΄γη αλλως αυτο πληρωνα..

εχω απλως αυτη την απορια... 

ευχαριστω

Έκανα refund στη revolut. 91.69€, 0 χρέωση

• Like 1
Δημοσ.

Μου άνοιξε και εμένα χθες το cashback, τώρα περιμένω να μπουν στην τράπεζα

Πάλι καλά που βγήκε τζάμπα γιατί δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος με τους ελληνικούς servers του nordvpn.

Το windscribe πήγαινε σφαίρα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Thrylos7 είπε

μου ηρθε και μενα.

πως τα μεταφερουμε στην Revolut? σαν να κανουμε withdraw σε bank account?

Βάζεις τα στοιχεία που ζητάει και αντιγράφεις το iban και το bic από τη revolut. Αν πατήσεις πάνω στο εικονίδιο χρήστη στην εφαρμογή θα σου τα βγάλει κάπου στο μέσο της σελίδας.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 6/4/2023 στις 5:52 ΜΜ, venuets είπε

Quidco:
63.75% cashback

Buy the 2-year standard plan with 50% off and get next-level cyber security

Cashback offer ends 07 May at 23:59:59 (ωρα Αγγλιας)

Link

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...