chocorello Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αφήνω αυτό εδώ για όσους θέλουν να το τερματίσουν 😅 https://support.nordvpn.com/Billing/Payments/1047406992/How-can-I-get-an-Invoice-for-my-company.htm (ετοιμάζομαι να κάνω τέτοιο order) καλος μλκς ειμαι με λαθος καρτα πληρωσα πφφφ και τωρα αναμονη. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2022 από chocorello
chocorello Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) μια ΠΟΛΥ σημαντικη λεπτομερεια που μπορει καποιος να χαθει στη μεταφραση και να παραβλεψει. Στη προκειμένη αυτός ο κάποιος είμαι εγώ που περιμένω να δω αν θα καταχωρηθεί η αγορά η αν θα προχωρήσω σε ακύρωση από το nordvpn. Όταν κάνετε εγγραφή στο shoop, στη σελίδα φαίνεστε κανονικά logged in αλλά το e-mail ΔΕΝ έχει ακόμα επιβεβαιωθεί. Αν δε το κοιτάξετε εσείς (πχ. αν έχετε junk mail account και το βλέπετε μόνο on demand) τότε μπορεί κάποιος να τη πατήσει όπως και εγώ που έκανα τη διαδικασία τελευταία στιγμή βιαστικά χωρίς να κάνω confirm το e-mail και προχώρησα σε αγορά. Λοιπόν ΟΚ, έγινε κανονικά record το transaction, ωστόσο στο VPN Αμερικής που έβαλα έφαγα ένα tax 7% το οποίο δεν είναι ότι με πειράζει (πάλι περισσότερα επιστρέφουν), υπάρχει περίπτωση όμως να μη θεωρηθεί valid το transaction από το nordvpn και να πέσει άκυρο; Έχει κανείς εμπειρία με αυτό; Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2022 από chocorello
farcry33 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Λοιπόν το έκανα με επιτυχία από ότι φαίνεται εβαλα χώρα Γεωργία με ΤΚ γεωργίας πλήρωσα μέσω ravolute με 0 ΦΠΑ βγήκε 80,70 ευρώ και θα έχω επιστροφή όταν και αν γίνει με το καλό 92 ευρώ. Fan fact δεν ξέρω τίποτα από γερμανικά στα τυφλά όλα απλά σας εμπιστευτικά μαζί με το ένστικτο μου 😂 το έκανα τελευταία στιγμή και δεν εβαλα ένα ρεφ κρίμα. Πήγα κατευθείαν Netflix Αμερική να δω κάτι που δεν έχουν εδώ αλλά αποτι φαίνεται δεν γίνεται πλέον μου λέει ότι το account μου δεν μπορεί να δουλέψει σε αυτή την χώρα. Ευχαριστώ TS Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2022 από farcry33
stelioss_1 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 καλήμερα, το έκανα μπήκα χωρίς vpn και δούλεψε . έβαλα Αμερική και Καλιφόρνια για πληρωμή ολα οκ. στην rev[]lut πλήρωσα 80,73 . Στο shoop γράφει chashback 91.22 ευρώ , και shopping cart 79.32 ευρώ . έγινε κάποιο λάθος ?
chocorello Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Η αλήθεια είναι πως 100% δε μπορεί να είναι κανείς σίγουρος καθώς αν προσέξετε στο shoop αναφέρει ότι το approval κατά κάποιο τρόπο θα γίνει μετά τη περίοδο που υπάρχει η δυνατότητα για refund. Συνεπώς αν κάποιος έχει λόγο να αισθάνεται ότι κάτι έχει πάει στραβά ή έχει μετανιώσει για κάτι, έχει 30 μέρες από τη στιγμή της αγοράς να προχωρήσει σε refund. Όσοι δε προχωρήσουν σε refund ουσιαστικά παίρνουν αυτό το πολύ μικρό ρίσκο του να μη πάει κάτι καλά και να βρεθούν με VPN αλλά χωρίς refund. Θα πρότεινα σε αυτούς που δε τους χρειάζεται το VPN, να μην ασχοληθούν ακόμα και αν όπως φαίνεται μπορεί να μπορούν να το πάρουν δωρεάν με αυτό το τρόπο. Σε κάθε περίπτωση ένα μικρό ρίσκο το παίρνεις. Προσωπικά στις περισσότερες των περιπτώσεων είμαι ΟΚ με free 50GB/μήνα από Windscribe αλλά ήθελα το κάτι παραπάνω. Το σκέφτομαι μήπως τελικά κάνω refund γιατί προχώρησα σε πληρωμή με χρήση Αμερικάνικου VPN μεν αλλά με 7% tax δε. Προφανώς δεν είναι τα 5-6ευρώ που επηρεάζουν την απόφασή μου, άλλωστε η επιστροφή αφορά μεγαλύτερο ποσό από αυτό που πλήρωσα. Αυτό που με ανησυχεί λίγο είναι το κατά πόσο η πληρωμή φόρων για μια τυχαία πολιτεία των ΗΠΑ (νομίζω το έκανα μέσω VPN στο Dallas) επηρεάσει κάπως τη διαδικασία του refund και δε πάρω καθόλου επιστροφή στο τέλος. Για αυτό αν κάποιος έχει προηγούμενη εμπειρία από επιστροφές, τόσο με Ελληνικούς αλλά και με τυχαίας χώρας φόρους, ας τη μοιραστεί μαζί μας! Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2022 από chocorello 1
farcry33 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Γνωρίζει κανείς αν μπορώ πλέον με το VPN να δω περιεχόμενο Netflix Αμερικής γιατί μου λέει ότι το δεν μπορεί κάτι τέτοιο.
kokoviosR Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στο https://www.shoop.de/cashback/surfshark 110% cb δε δινει επιλογή πληρωμής με χρεωστική, αλλά μονο με πιστωτική. Με virtual κάρτα της revolut (υποθέτω ότι είναι χρεωστική) γίνεται δουλειά; ------------------------------- Τελικά το δοκίμασα και απαντώ ναι γίνεται😉 Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2022 από kokoviosR
gosastgm Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα παλικάρια μου! Μήπως γνωρίζει κανείς γιατί όταν βάζω vpn μου διαλέγει αυτόματα Ελλάδα που είναι καλό για μένα, αλλά πολλά σαιτ βλέπουν ότι είμαι συνδεδεμένος με vpn και άλλα δεν με αφήνουν να μπω μέσα η θέλουν human verification? Δεν θα έπρεπε μια καλή vpn υπηρεσία να φαίνετε σαν να μην είσαι μέσα με vpn? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια! 1
dimigar Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Επειδή δεν βλέπω τα 80€ να εμφανίζονται στο Shoop, θέλω να ακυρώσω τη συνδρομή μου αυτή τη βδομάδα. Μπορεί κάποιος πιο ειδήμων από μένα να γράψει πώς γίνεται αυτό ; Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2022 από dimigar
farcry33 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, dimigar είπε Επειδή δεν βλέπω τα 80€ να εμφανίζονται στο Shoop, θέλω να ακυρώσω τη συνδρομή μου αυτή τη βδομάδα. Μπορεί κάποιος πιο ειδήμων από μένα να γράψει πώς γίνεται αυτό ; Εμένα μου έβγαλε αυτό δεν ξέρω δηλαδή αν προχώρησε είναι σε τέτοιο στάδιο και το δικό σου ;
andreas1gr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, dimigar είπε Επειδή δεν βλέπω τα 80€ να εμφανίζονται στο Shoop, θέλω να ακυρώσω τη συνδρομή μου αυτή τη βδομάδα. Μπορεί κάποιος πιο ειδήμων από μένα να γράψει πώς γίνεται αυτό ; Μπες στο Nord VPN λογαριασμό σου, μίλησε με έναν εκπρόσωπο και πες του τον λόγο που ζητάς ακύρωση.
darkmatinee Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Στις 30/11/2022 στις 1:35 ΜΜ, gosastgm είπε Καλησπέρα παλικάρια μου! Μήπως γνωρίζει κανείς γιατί όταν βάζω vpn μου διαλέγει αυτόματα Ελλάδα που είναι καλό για μένα, αλλά πολλά σαιτ βλέπουν ότι είμαι συνδεδεμένος με vpn και άλλα δεν με αφήνουν να μπω μέσα η θέλουν human verification? Δεν θα έπρεπε μια καλή vpn υπηρεσία να φαίνετε σαν να μην είσαι μέσα με vpn? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια! Στα πιο πολλά VPN η "εξωτερική" IP είναι κοινη για πολλούς χρήστες, που σε όρους ανωνυμίας είναι καλό. Τώρα αν δεν θέλεις να συμβαίνει αυτό μπορείς να επιλέξεις την επιλογή dedicated IP, που θα σου επιτρέψει να έχεις μία ξεχωριστή IP...
schumi46 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, farcry33 είπε Εμένα μου έβγαλε αυτό δεν ξέρω δηλαδή αν προχώρησε είναι σε τέτοιο στάδιο και το δικό σου ; την κωλοεφαρμογη αυτη την γνωριζω για τα καλα, γερμανικη πατατα. σου δειχνει οτι εχει <τσιμπησει> την αγορα σου κ οτι η επεξεργασια θα διαρκεσει κ 3 μηνες μεχρι να απαντησει το ιδιο το Nordvpn σχετικα με το cashback σου. το σιγουρο ειναι οτι θα παρεις την επιστροφη σου ετσι οπως δειχνει. το ασχημο θα ηταν να μην εχει περαστει η αγορα σου στο app κ μετα να σου ζαλιζανε τα @@ μεσω μνμ για να βγαλεις ακρη..
farcry33 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, schumi46 είπε την κωλοεφαρμογη αυτη την γνωριζω για τα καλα, γερμανικη πατατα. σου δειχνει οτι εχει <τσιμπησει> την αγορα σου κ οτι η επεξεργασια θα διαρκεσει κ 3 μηνες μεχρι να απαντησει το ιδιο το Nordvpn σχετικα με το cashback σου. το σιγουρο ειναι οτι θα παρεις την επιστροφη σου ετσι οπως δειχνει. το ασχημο θα ηταν να μην εχει περαστει η αγορα σου στο app κ μετα να σου ζαλιζανε τα @@ μεσω μνμ για να βγαλεις ακρη.. Άρα στην περίπτωση μου είμαι οκ ;
dimigar Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 15 ώρες πριν, farcry33 είπε Εμένα μου έβγαλε αυτό δεν ξέρω δηλαδή αν προχώρησε είναι σε τέτοιο στάδιο και το δικό σου ; Αυτό το erfasst σημαίνει ότι το ΄πιασε δηλ. το δέχτηκε το σύστημα.. Σε μένα δεν υπάρχει αυτό.. 1 ώρα πριν, schumi46 είπε την κωλοεφαρμογη αυτη την γνωριζω για τα καλα, γερμανικη πατατα. σου δειχνει οτι εχει <τσιμπησει> την αγορα σου κ οτι η επεξεργασια θα διαρκεσει κ 3 μηνες μεχρι να απαντησει το ιδιο το Nordvpn σχετικα με το cashback σου. το σιγουρο ειναι οτι θα παρεις την επιστροφη σου ετσι οπως δειχνει. το ασχημο θα ηταν να μην εχει περαστει η αγορα σου στο app κ μετα να σου ζαλιζανε τα @@ μεσω μνμ για να βγαλεις ακρη.. Αυτό ακριβώς.. 53 λεπτά πριν, farcry33 είπε Άρα στην περίπτωση μου είμαι οκ ; Ναι 5 λεπτά πριν, dimigar είπε Αυτό το erfasst σημαίνει ότι το ΄πιασε δηλ. το δέχτηκε το σύστημα.. Σε μένα δεν υπάρχει αυτό.. Να κι ένα ιστορικό αγορών μου.. Verfügbar σημαίνει διαθέσιμο για εξαργύρωση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα