Giannis Kots Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Η προηγουμενη προσφορα εληξε Εβγαλε μολις 115% επιστρπφη χρηματων για 24 ωρες
TheStranger80 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Με λιγα λογια μαζευουν κατι δεκαδες χιλιαδες ευρω αν οχι εκκατομυρια, για 2-3-4 μηνες τα επενδυουν, βγαζουν και μετα τα επιστρεφουν, μια χαρα.
MikeJ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δηλαδή μας πληρώνουν για να το πάρουμε πλέον; Πάντως είναι σίγουρο ότι θέλει νέο λογαριασμό στο shoop; Εγώ έχω παλιό λογαριασμό και κου τη δείχνει τη προσφορά κανονικά διαθέσιμη. Δε θα μου τη δώσει αν το κάνω από τον υπάρχοντα λογαριασμό;
hajimike Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Άκυρο, είδα τις απαντήσεις παραπάνω... --- To shoop μου αναγνώρισε την αγορά σε περίπου 1 ώρα --- FYI πλήρωσα μέσω revolut 77.49€ και το cashback λέει για 87.64€ Υ.Γ. αν θέλει κάποιος έχω και referee code για να κερδίσουμε και οι 2 Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2022 από hajimike
Sadako Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Παιδιά πώς ακριβώς το βλέπετε μέσα από το site; Ή μόνο το email λέτε; Γιατί εμένα από χτες το πρωί δεν μου έχει έρθει τίποτα και φοβάμαι μην έγινε (ή έκανα) μαλακία. Έστειλα ένα email (στα αγγλικά) και μου ήρθε απάντηση (στα γερμανικά) η οποία -μέσω Google Translate λέει: Αναφορά σε κείμενο Hello, Unfortunately, we cannot understand why an order is not recorded in individual cases. Depending on the partner, the collection can take up to 72 hours, i.e. 3 days. If the order is still not listed in the account, please send a post-booking request via the message area of your account. Enter the details of the order and, if possible, also upload the order confirmation or invoice. We contact the partner network of the respective partner with this request and ask for the additional payment. Please always make inquiries promptly, additional booking inquiries are possible up to a maximum of 10 weeks after the order, depending on the partner. Many greetings, Your Shoop.de team
dim_plo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Sadako είπε Παιδιά πώς ακριβώς το βλέπετε μέσα από το site; Σε αυτή τη φάση, θα έπρεπε να βλέπεις ήδη το καταγεγραμμένο ("Erfasst") ποσό της επιστροφής. Spoiler Στην περίπτωση μου, το 1€ είναι το διαθέσιμο προς ανάληψη ποσό. Τα 54,36€ είναι το καταγεγραμμένο ποσό το οποίο θα μου αποδοθεί σε έως και 3 μήνες. Το link στο οποίο θα έβλεπες το αντίστοιχο με την παραπάνω εικόνα, είναι αυτό εδώ: https://www.shoop.de/aktivitaeten/bestellungen Αναμένεις (αναγκαστικά). Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης, εξάλλου. Ισχύει η δυνατότητα υπαναχώρησης έως και 30 ημέρες από την ημερομηνία της αγοράς σου. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2022 από dim_plo
June Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, TheStranger80 είπε Με λιγα λογια μαζευουν κατι δεκαδες χιλιαδες ευρω αν οχι εκκατομυρια, για 2-3-4 μηνες τα επενδυουν, βγαζουν και μετα τα επιστρεφουν, μια χαρα. Θυμίζει λίγο πυραμίδα όλο αυτό πλέον! Με τους νέους που θα μπαίνουν πληρώνουμε τους παλιούς! 😂 1
MikeJ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Η τιμή ανέβηκε λίγο (έπεσε το ποσοστό της προσφοράς του Nordvpn) και πλέον βγαίνει στα 99 περίπου αντί για 80 (εννοώ με αφαίρεση ΦΠΑ, με ΦΠΑ πήγαινε στα 123). Αλλά από τη στιγμή που η επιστροφή είναι 115%, ουσιαστικά συμφέρει να είναι μεγαλύτερη η τιμή για μεγαλύτερη επιστροφή (ελπίζω να είναι σωστός ο συλλογισμός μου).
Giannis Kots Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, MikeJ είπε Η τιμή ανέβηκε λίγο (έπεσε το ποσοστό της προσφοράς του Nordvpn) και πλέον βγαίνει στα 99 περίπου αντί για 80 (εννοώ με αφαίρεση ΦΠΑ, με ΦΠΑ πήγαινε στα 123). Αλλά από τη στιγμή που η επιστροφή είναι 115%, ουσιαστικά συμφέρει να είναι μεγαλύτερη η τιμή για μεγαλύτερη επιστροφή (ελπίζω να είναι σωστός ο συλλογισμός μου). Αν επιλεξεις στο checkout Αμερικη πηγαινει στα 80 ευρω Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2022 από Giannis Kots
MikeJ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 35 minutes ago, Giannis Kots said: Αν επιλεξεις στο checkout Αμερικη πηγαινει στα 80 ευρω Ε είπα να μη το παραμπλέξω με ΗΠΑ. Δε ξέρω πόσο αυστηροί είναι μετά στους ελέγχους. 112,57 € επιστροφή μου εμφάνισε στα 97,89 (που ήταν για την ακρίβεια 99,63).
m0rpheusgr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Μολις μου ηρθε και εμενα επιβεβαιωση απο το Shoop ότι καταγράφηκε η αγορα μου. Τωρα υπομονη για την αποπληρωμη του δανειου με τους τοκους...
twisted_g Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Στην επιλογή των packages υπάρχουν τα extra προϊόντα που λέει οτι δεν επιστρέφονται τα χρήματα; Δηλ να πάρω το standard? Ή όλα αυτά θεωρούνται εντός του nord vpn και προσθέτει nord pass και nord locker σε επόμενο βήμα?
June Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 32 λεπτά πριν, twisted_g είπε Στην επιλογή των packages υπάρχουν τα extra προϊόντα που λέει οτι δεν επιστρέφονται τα χρήματα; Δηλ να πάρω το standard? Ή όλα αυτά θεωρούνται εντός του nord vpn και προσθέτει nord pass και nord locker σε επόμενο βήμα? Αν επιλέξεις κάποιο από τα άλλα 2, δεν επιστρέφονται χρήματα.
farcry33 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Το θέλω και εγώ αλλά δεν ξέρω γερμανικά ρε γαμωτο με revolute γίνεται ;
twisted_g Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, June είπε Αν επιλέξεις κάποιο από τα άλλα 2, δεν επιστρέφονται χρήματα. Από τα άλλα 2 εκτός του standrard ή από τα άλλα 2 εκτός του complete που είναι preselected? 4 λεπτά πριν, farcry33 είπε Το θέλω και εγώ αλλά δεν ξέρω γερμανικά ρε γαμωτο με revolute γίνεται ; Δοκίμασε μετάφραση από τον browser, δουλεύει καλά. Ναι, γίνεται με revolut Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2022 από twisted_g
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα