Προς το περιεχόμενο

[shoop.de] Nord VPN -100% με Cashback + 63% discount on the 2-year standard package [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να σημειώσω πως η αγορά για το NordVPN μετράει ως προς το 15€ Bonus της Black Week που έχουν στο shoop.
Οπότε εκτός από το cashback κερδίζεις και ένα έξτρα 12€, εκτός αν στο μεσοδιάστημα φαλιρίσουν και οι δύο εταιρίες, πιστεύω αξίζει το ρίσκο. Όποιος θέλει κωδικό σύστασης σας στείλει πμ.

• Like 1
  • Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τελευταια το Nordvpn μου βγαζει τρελο κοφτη στην ταχυτητα σε 300αρα γραμμη μου δειχνει speedtest 25-30mbps. Δεν ξερω αν φταιει ο server (δοκιμασα πολλους ελληνικους και ξενους) , επισης το cpu και το network usage ειναι στα υψη (κοντα 30-50Mbps) μονιμως και χωρις να κατεβάζω κατι απαραιτητα. Σκεφτομαι πολυ να παω μετα απο 2 χρονια στο Karpesky που ειναι και πιο light και απ οτι δοκιμασα στο trial δεν κοβει καθολου ταχυτητα. Εχει κανείς γνώμη επι του θέματος? 

Επεξ/σία από Diamond30
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι να σου πω εγώ που έχω δοκιμάσει και speedtest με 100σταρα πάρα πολλές φορές ζήτημα είναι εαν οι ταχύτητες μου είναι 5% λιγότερες από τον συνηθισμένο χωρίς VPN. Αλλά λογικό είναι επειδή είσαι κουμπωμένος σε VPN κάποιες φορές να έχει και μία διακυμανση Αλλά εγώ δεν βλέπω κάτι φοβερό..

Στο κατέβασμα τώρα p2p μερικές φορές μπορεί να πέσει λίγο η ταχύτητα... Αλλά δεν δίνω και ιδιαίτερη σημασία συνήθως βλέπω ότι κατεβάζει 10-11 MB το δευτερόλεπτο....

Και έχω πάντα κουμπωμένο αυτόματα έναν ελληνικό server υποθέτω αν του βάλεις την επιλογή να διαλέξει αυτόματα τον καλύτερο και το πιο γρήγορο μπορεί να πάει και ακόμα καλύτερα που εγώ Δηλαδή δεν βλέπω κανένα πρόβλημα ιδιαίτερο πουθενά! 

Μήπως σε περιορίζει ο πάροχος σου για κάποιον λόγο? Τι να σου πω? 

6 ώρες πριν, BritGreek είπε

Αν πρόκειται για Ελληνική prepaid, μπορεί εκείνοι να μην χρεώνουν με αυτόν τον τρόπο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν φαίνεται στην Ελλάδα. Πλέον φαίνονται τα πάντα.

Από 1/1/22 έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα σε αυτά τα θέματα. Δεν λέω ότι δεν θα επιστραφούν.   

Φυσικά και φαίνονται και ας φαίνονται, ποιος νοιάζεται? Δεν κάνουμε εμπόριο ναρκωτικων ούτε ξέπλυμα μαύρου χρήματος 😂😂😂... Και Τι έχει αλλάξει δηλαδή? Μία απλή αγορά ατομικη από promotion πάμε να κάνουμε και να γλυτώσουμε και 20 ευρώ ΦΠΑ... Δεν πάμε να κάνουμε εμπόριο και business εκατομμύριων... Τι θα γίνει ακριβώς δηλαδή στη χειρότερη των περιπτώσεων? Θα βάλουν την ΣΔΟΕ να μας κάνει έλεγχο και ντου και να μας καταλογίσει το τεράστιο αυτό ποσό και να μας καταδικάσει σε ισόβια κάθειρξη για το τεράστιο έγκλημα και θα δώσει διεθνές ένταλμα interpol? 

Το θέμα είναι να παίξει και να επιστραφούν τα χρήματα κανονικά και να μην χτυπήσει πουθενά αυτό (που όπως είπα και πιο πάνω την προηγούμενη φορά οι περισσότεροι βάλαμε άλλη χώρα χωρίς ΦΠΑ και τα χρήματα επεστράφησαν κανονικότατα) Όλα τα άλλα είναι υπερβολές!

Επεξ/σία από Skywalker21
  • Like 4
Δημοσ.

Έκανα κ εγώ την αγορά. Σε λιγότερο από 2 ώρες εμφανίστηκε η αγορά στο shoop

Τώρα περιμένουμε 3 μήνες για το cashback

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι γίνεται με τις ελληνικές τράπεζες οι οποίες ως γνωστόν γδερνουν, αλλά αν τα κάνεις Ανάληψη στο λογαριασμό σου στην REVOLUT έχει μηδενική προμήθεια. 

31 λεπτά πριν, Silverage είπε

Έρχεται μήνυμα για το cashback ή πρέπει να θυμηθείς να το δείς;

Σου έρχεται και e-mail ρε φίλε αλλά βάλε μία υπενθύμιση σε τρεισήμισι μήνες να μπεις στο λογαριασμό σου να το τσεκάρεις.... 

Ημαρτον 😜

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Skywalker21 είπε

Σου έρχεται και e-mail ρε φίλε αλλά βάλε μία υπενθύμιση σε τρεισήμισι μήνες να μπεις στο λογαριασμό σου να το τσεκάρεις.... 

Ημαρτον 😜

Καλά, ηρέμησε...

Δημοσ.

Να αναφέρω και ένα ωραίο μπαγκ για τους λάτρεις του youtube. Για κάποιο λόγο η Google έχει καταχωρημένες τις IP από τους ελληνικούς server στην Ινδία, έτσι όταν μπαίνετε youtube φαίνεται το IN πάνω αντί για το GR:

image.png.50528c4e54e36fe1a7af908ee874fc96.png

Έτσι μπορείτε να βάλετε το premium, πολύ φθηνότερα:

image.png.a539c55dc68e9b0133a91d95eed19f6a.png

Enjoy 😇

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, darkmatinee είπε

Να αναφέρω και ένα ωραίο μπαγκ για τους λάτρεις του youtube. Για κάποιο λόγο η Google έχει καταχωρημένες τις IP από τους ελληνικούς server στην Ινδία, έτσι όταν μπαίνετε youtube φαίνεται το IN πάνω αντί για το GR:

image.png.50528c4e54e36fe1a7af908ee874fc96.png

Έτσι μπορείτε να βάλετε το premium, πολύ φθηνότερα:

image.png.a539c55dc68e9b0133a91d95eed19f6a.png

Enjoy 😇

Αυτός είναι και ένας λόγος που απο Ελληνικό σέρβερ δεν μπορείς να μπεις σε κάποια σαιτς, πχ car.gr κλπ. 

• Like 2
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Diamond30 είπε

Αυτός είναι και ένας λόγος που απο Ελληνικό σέρβερ δεν μπορείς να μπεις σε κάποια σαιτς, πχ car.gr κλπ. 

Κοίτα να δεις το car.gr, δεν το ήξερα αυτό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρει κανείς αν με το  Nord VPN κόβονται οι διαφημίσεις στο youtube; 

Σε pc με κάποιο plugin τύπου abdlock κόβονται μια χαρά, αλλά σε mobile και smart tv μπορούμε να κάνουμε κάτι; (πέρα από premium συνδρομή)  

Ευχαριστώ! 

ΥΓ. Είδα έχει και το  surfshark 100% cashback - https://www.shoop.de/cashback/surfshark 

Επεξ/σία από kopidi
  • Like 2
Δημοσ.

Εχμμμ.. Επειδή το έκανα λίγο βιαστικά το πρωί και μπαινόβγαινα στον VPN του Opera, από πού ακριβώς βλέπουμε μέσα στο shoop αν όντως η αγορά έγινε μέσω αυτών για να ισχύει το cashback; Γιατί και τα γερμανικά δεν βοηθάνε και πολύ.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Sadako είπε

Εχμμμ.. Επειδή το έκανα λίγο βιαστικά το πρωί και μπαινόβγαινα στον VPN του Opera, από πού ακριβώς βλέπουμε μέσα στο shoop αν όντως η αγορά έγινε μέσω αυτών για να ισχύει το cashback; Γιατί και τα γερμανικά δεν βοηθάνε και πολύ.

Εμένα μου ήρθε email μετά απο 3-4 ώρες.

Δημοσ.

Εμένα email από το Shoop μου έχει έρθει μόνο με την εγγραφή, πάντως πηγαίνοντας εδώ μου εμφανίζει αυτό στο Meine Aktivitaten, ελπίζω να χρειάζεται να κάνω και τίποτα άλλο...image.png.2829b0db8f35cb253a43b3bb821664e1.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...