Errik Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Και σε μένα μπήκα τώρα και εμφανίστηκε, 77,71€ επιστροφή, 80,77€ η χρέωση. Μια χαρά. Σε κανα τρίμηνο γράφτε κανα μήνυμα εδώ να αλληλοθηθούμε να πάρουμε πισω τα χρήματα !
contravener Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Και σε εμένα εμφανίστηκε στην καρτέλα του shoop μέσα σε λίγες ώρες
grayden Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Υπάρχει και αυτό από το shoop https://www.shoop.de/freunde-einladen Δυστυχώς έκανα ήδη την πληρωμή εγώ αλλά αν κάποιος θέλει να δοκιμάσει... 2
grayden Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Να ενημερώσω επίσης πως πλήρωσα με PayPal (σε δολλάρια, δηλώνοντας USA/Delaware στο checkout) και μια χαρά την έπιασε το shoop. 1
BritGreek Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Όλες οι συναλλαγές, ακόμα και αυτές με prepaid κάρτες φαίνονται κανονικά στην Ελλάδα, ονομαστικά και συγκεκριμένα. Προσοχή σ' αυτό, για όσους μιλούν για αποφυγή χρέωσης ΦΠΑ. Το ίδιο ισχύει για "φτηνά" κλειδιά, κλπ, αν και άσχετο με το συγκεκριμένο legit προϊόν.
andreas1gr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, BritGreek είπε Όλες οι συναλλαγές, ακόμα και αυτές με prepaid κάρτες φαίνονται κανονικά στην Ελλάδα, ονομαστικά και συγκεκριμένα. Προσοχή σ' αυτό, για όσους μιλούν για αποφυγή χρέωσης ΦΠΑ. Το ίδιο ισχύει για "φτηνά" κλειδιά, κλπ, αν και άσχετο με το συγκεκριμένο legit προϊόν. μα εάν κανεις αγορά πχ με σερβερ στις ΗΠΑ δεν σε χρεώνει φόρο. αν κάνεις χωρίς VPN σε χρεώνει φόρο και αυξάνεται το τελικό ποσό πληρωμής...
Skywalker21 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, BritGreek είπε Όλες οι συναλλαγές, ακόμα και αυτές με prepaid κάρτες φαίνονται κανονικά στην Ελλάδα, ονομαστικά και συγκεκριμένα. Προσοχή σ' αυτό, για όσους μιλούν για αποφυγή χρέωσης ΦΠΑ. Το ίδιο ισχύει για "φτηνά" κλειδιά, κλπ, αν και άσχετο με το συγκεκριμένο legit προϊόν. Εγώ παραθέτω την προηγούμενη μου εμπειρία σε προηγούμενο παρόμοιο promotion που είχαν βγάλε πριν λίγο καιρό και οι περισσότεροι είτε βάλανε χώρα χωρίς ΦΠΑ είτε μπήκαν με VPN Αμερικής και το αποφύγανε! Και δεν υπήρχε κανένα θέμα με τις επιστροφές! Εγώ απλά ενημέρωσα για την δυνατότητα και ότι έχει παίξει στο πρόσφατο παρελθόν χωρίς κανένα πρόβλημα, τώρα ο καθένας αποφασίζει και κάνει ότι θέλει!
BritGreek Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, andreas1gr είπε μα εάν κανεις αγορά πχ με σερβερ στις ΗΠΑ δεν σε χρεώνει φόρο. αν κάνεις χωρίς VPN σε χρεώνει φόρο και αυξάνεται το τελικό ποσό πληρωμής... Αν πρόκειται για Ελληνική prepaid, μπορεί εκείνοι να μην χρεώνουν με αυτόν τον τρόπο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν φαίνεται στην Ελλάδα. Πλέον φαίνονται τα πάντα. 1 λεπτό πριν, Skywalker21 είπε Εγώ παραθέτω την προηγούμενη μου εμπειρία σε προηγούμενο παρόμοιο promotion που είχαν βγάλε πριν λίγο καιρό και οι περισσότεροι είτε βάλανε χώρα χωρίς ΦΠΑ είτε μπήκαν με VPN Αμερικής και το αποφύγανε! Και δεν υπήρχε κανένα θέμα με τις επιστροφές! Εγώ απλά ενημέρωσα για την δυνατότητα και ότι έχει παίξει στο πρόσφατο παρελθόν χωρίς κανένα πρόβλημα, τώρα ο καθένας αποφασίζει και κάνει ότι θέλει! Από 1/1/22 έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα σε αυτά τα θέματα. Δεν λέω ότι δεν θα επιστραφούν.
harisv Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 παιδια το εκανε καποιο προσφατα? Εμενα μου εμφανιζεται στα 99eur,και δεν ξερω αν αλλαξε η τιμη η κανω κατι λαθος.
alexx Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, harisv είπε παιδια το εκανε καποιο προσφατα? Εμενα μου εμφανιζεται στα 99eur,και δεν ξερω αν αλλαξε η τιμη η κανω κατι λαθος. Άλλαξε την χωρα και διάλεξε κάποια με μηδενικό φπα
harisv Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, alexx είπε Άλλαξε την χωρα και διάλεξε κάποια με μηδενικό φπα Δοκιμασα Αλβανια που αναφερθηκε και παλι99,63. Δοκιμασα και διαφορες αλλες και απλα προσθετει φορο στο ποσο των 99,63
alexx Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, harisv είπε Δοκιμασα Αλβανια που αναφερθηκε και παλι99,63. Δοκιμασα και διαφορες αλλες και απλα προσθετει φορο στο ποσο των 99,63 Μάλλον γιατί επιλέγεις το πρόγραμμα αυτό. Εγώ πήρα αυτό με τα 2,99/Μο
harisv Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, alexx είπε Μάλλον γιατί επιλέγεις το πρόγραμμα αυτό. Εγώ πήρα αυτό με τα 2,99/Μο Δεν υπαρχει οικονομικοτερο , οι τιμες στα 3 πακετα ειναι 5.99, 4.69 & 3.69
insomniack Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 55 λεπτά πριν, harisv είπε παιδια το εκανε καποιο προσφατα? Εμενα μου εμφανιζεται στα 99eur,και δεν ξερω αν αλλαξε η τιμη η κανω κατι λαθος. Βάλε χώρα Αμερική και πολιτεία τη Nevada. Αν σου ζητήσει ταχυδρομικό κώδικα βάλε του Las Vegas.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα