Προς το περιεχόμενο

[shoop.de] Nord VPN -100% με Cashback + 63% discount on the 2-year standard package [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και σε μένα μπήκα τώρα και εμφανίστηκε,

77,71€ επιστροφή, 80,77€  η χρέωση. 

Μια χαρά. 

Σε κανα τρίμηνο γράφτε κανα μήνυμα εδώ να αλληλοθηθούμε να πάρουμε πισω τα χρήματα !

• Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Να ενημερώσω επίσης πως πλήρωσα με PayPal (σε δολλάρια, δηλώνοντας USA/Delaware στο checkout) και μια χαρά την έπιασε το shoop.

• Like 1
Δημοσ.

Όλες οι συναλλαγές, ακόμα και αυτές με prepaid κάρτες φαίνονται κανονικά στην Ελλάδα, ονομαστικά και συγκεκριμένα. Προσοχή σ' αυτό, για όσους μιλούν για αποφυγή χρέωσης ΦΠΑ. Το ίδιο ισχύει για "φτηνά" κλειδιά, κλπ, αν και άσχετο με το συγκεκριμένο legit προϊόν.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, BritGreek είπε

Όλες οι συναλλαγές, ακόμα και αυτές με prepaid κάρτες φαίνονται κανονικά στην Ελλάδα, ονομαστικά και συγκεκριμένα. Προσοχή σ' αυτό, για όσους μιλούν για αποφυγή χρέωσης ΦΠΑ. Το ίδιο ισχύει για "φτηνά" κλειδιά, κλπ, αν και άσχετο με το συγκεκριμένο legit προϊόν.

μα εάν κανεις αγορά πχ με σερβερ στις ΗΠΑ δεν σε χρεώνει φόρο.

αν κάνεις χωρίς VPN σε χρεώνει φόρο και αυξάνεται το τελικό ποσό πληρωμής...

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, BritGreek είπε

Εγώ παραθέτω την προηγούμενη μου εμπειρία σε προηγούμενο παρόμοιο promotion που είχαν βγάλε πριν λίγο καιρό και οι περισσότεροι είτε βάλανε χώρα χωρίς ΦΠΑ είτε μπήκαν με VPN Αμερικής και το αποφύγανε! Και δεν υπήρχε κανένα θέμα με τις επιστροφές! Εγώ απλά ενημέρωσα για την δυνατότητα και ότι έχει παίξει στο πρόσφατο παρελθόν χωρίς κανένα πρόβλημα, τώρα ο καθένας αποφασίζει και κάνει ότι θέλει!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, andreas1gr είπε

μα εάν κανεις αγορά πχ με σερβερ στις ΗΠΑ δεν σε χρεώνει φόρο.

αν κάνεις χωρίς VPN σε χρεώνει φόρο και αυξάνεται το τελικό ποσό πληρωμής...

Αν πρόκειται για Ελληνική prepaid, μπορεί εκείνοι να μην χρεώνουν με αυτόν τον τρόπο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν φαίνεται στην Ελλάδα. Πλέον φαίνονται τα πάντα.

1 λεπτό πριν, Skywalker21 είπε

Εγώ παραθέτω την προηγούμενη μου εμπειρία σε προηγούμενο παρόμοιο promotion που είχαν βγάλε πριν λίγο καιρό και οι περισσότεροι είτε βάλανε χώρα χωρίς ΦΠΑ είτε μπήκαν με VPN Αμερικής και το αποφύγανε! Και δεν υπήρχε κανένα θέμα με τις επιστροφές! Εγώ απλά ενημέρωσα για την δυνατότητα και ότι έχει παίξει στο πρόσφατο παρελθόν χωρίς κανένα πρόβλημα, τώρα ο καθένας αποφασίζει και κάνει ότι θέλει!

Από 1/1/22 έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα σε αυτά τα θέματα. Δεν λέω ότι δεν θα επιστραφούν.   

Δημοσ.

παιδια το εκανε καποιο προσφατα? Εμενα μου εμφανιζεται στα 99eur,και δεν ξερω αν αλλαξε η τιμη η κανω κατι λαθος.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, harisv είπε

παιδια το εκανε καποιο προσφατα? Εμενα μου εμφανιζεται στα 99eur,και δεν ξερω αν αλλαξε η τιμη η κανω κατι λαθος.

Άλλαξε την χωρα και διάλεξε κάποια με μηδενικό φπα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, alexx είπε

Άλλαξε την χωρα και διάλεξε κάποια με μηδενικό φπα

Δοκιμασα Αλβανια που αναφερθηκε και παλι99,63. Δοκιμασα και διαφορες αλλες και απλα προσθετει φορο στο ποσο των 99,63

image.png.c2c43579bedd65e009ddad00f15ad6d8.png

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, harisv είπε

Δοκιμασα Αλβανια που αναφερθηκε και παλι99,63. Δοκιμασα και διαφορες αλλες και απλα προσθετει φορο στο ποσο των 99,63

image.png.c2c43579bedd65e009ddad00f15ad6d8.png

Μάλλον γιατί επιλέγεις το πρόγραμμα αυτό. Εγώ πήρα αυτό με τα 2,99/Μο

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, alexx είπε

Μάλλον γιατί επιλέγεις το πρόγραμμα αυτό. Εγώ πήρα αυτό με τα 2,99/Μο

Δεν υπαρχει οικονομικοτερο , οι τιμες στα 3 πακετα ειναι 5.99, 4.69 & 3.69

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, harisv είπε

Βάλε χώρα Αμερική και πολιτεία τη Nevada. Αν σου ζητήσει ταχυδρομικό κώδικα βάλε του Las Vegas.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...