Προς το περιεχόμενο

[shoop.de] Nord VPN -100% με Cashback + 63% discount on the 2-year standard package [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, tsamo2 είπε

Μόνο για νέο λογαριασμό ισχύει;

Γιατί έχω nordvpn που λήγει σε 3 μήνες.

Ναι το λέει στις οδηγίες, βάλε καινούργιο μέιλ και διαφορετική κάρτα για σιγουριά.

• Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Ναι το λέει στις οδηγίες, βάλε καινούργιο μέιλ και διαφορετική κάρτα για σιγουριά.

Nαι το είδα κι έκανα edit το σχόλιο μετά.

Το έκανα κι εγώ με vpn από Αμερική και τελική τιμή 77,95€.

Περιμένω τώρα μόνο να γίνει recorded η συναλλαγή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, contravener είπε

Προσοχή όμως. Αν μπούμε όμως από Ελλάδα, μπαίνει ΦΠΑ 24% και βγαίνει περίπου 100€. Και στους όρους γράφει ότι ο ΦΠΑ ΔΕΝ επιστρέφεται 

Αν αλλάξεις όμως την χώρα (στο στάδιο της πληρωμής) και βάλεις μια χωρίς φπα τότε πάει 80,73 ασχέτως αν έχεις VPN

Επεξ/σία από alexx
Δημοσ.
Μόλις τώρα, alexx είπε

Αν αλλάξεις όμως την χώρα (στο στάδιο της πληρωμής) και βάλεις μια χωρίς φπα τότε πάει 80,73

Αν στο στάδιο της πληρωμής βάλω άλλη χώρα π.χ USA μπορώ να πληρώσω με ελληνική κάρτα εγώ που δεν έχω revolut ? πρέπει να βάλω και διεύθυνση αμερικής?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, zaico είπε

Αν στο στάδιο της πληρωμής βάλω άλλη χώρα π.χ USA μπορώ να πληρώσω με ελληνική κάρτα εγώ που δεν έχω revolut ? πρέπει να βάλω και διεύθυνση αμερικής?

Για Ελληνική κάρτα δεν γνωρίζω αλλά δοκίμασε. Το πολύ πολύ να μην εγκριθεί η συνναλαγή, αλλά δεν νομίζω. Διεύθυνση δέν θέλει μόνο ταχυδρομικό κώδικα απο την πολιτεία που θα βάλεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, alexx είπε

Για Ελληνική κάρτα δεν γνωρίζω αλλά δοκίμασε. Το πολύ πολύ να μην εγκριθεί η συνναλαγή, αλλά δεν νομίζω. Διεύθυνση δέν θέλει μόνο ταχυδρομικό κώδικα απο την πολιτεία που θα βάλεις

ΟΚ θα δοκιμάσω. Σκεφτόμουν και  μέσω paypal αλλά μπορεί να προκύψει θέμα με την χώρα. . Σε ευχαριστώ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το έκανα και εγώ, ευχαριστώ TS. Ερώτηση, για να επιστραφούν τα χρήματα πρέπει να κάνω κάποια ενέργεια μέσα σε κάποιο χρονικό διάστημα; Στο λογαριασμό στο Shoop είμαι (φυσικά) ακόμα στην αναμονή να εμφανιστεί η αγορά

Επεξ/σία από contravener
Δημοσ.

ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ PAYPAL ΓΙΑΤΊ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ ΌΤΙ ΕΊΣΑΙ ΑΠΌ ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΈΝΩΣΗ, ΝΑ ΥΠΕΡΙΣΧΎΣΕΙ ΑΥΤΌ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΆΛΕΙ ΦΠΑ! 

Θα το βάλω και στο αρχικό μου post!

1 ώρα πριν, contravener είπε

Το έκανα και εγώ, ευχαριστώ TS. Ερώτηση, για να επιστραφούν τα χρήματα πρέπει να κάνω κάποια ενέργεια μέσα σε κάποιο χρονικό διάστημα; Στο λογαριασμό στο Shoop είμαι (φυσικά) ακόμα στην αναμονή να εμφανιστεί η αγορά

Νομίζω πως στο αρχικό μου ποστ έχω καλύψει σχεδόν όλες τις απορίες και τα ενδεχόμενα... Παρακαλώ διαβάστε το με προσοχή γιατί έκατσα και σκέφτηκα Και έγραψα όσα περισσότερα μπορούσα! 

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις τρεις με τέσσερις μήνες να εμφανιστούν τα χρήματά σου διαθέσιμα για Ανάληψη στο shoop.de και μετά να τα κάνεις Ανάληψη υποχρεωτικά σε τραπεζικό λογαριασμό χρησιμοποιώντας IBAN και λογαριασμό ευρωπαϊκής Ένωσης.... 

Δημοσ.
2 hours ago, alexx said:

Εγώ όταν μπήκα με VPN απο Αμερική δεν μ άνοιγε η σελίδα του Nord, παρά μόνο όταν το έκλεισα!!!🤔

και μενα αυτό μου κάνει και έχω μπερδευτεί.

Να ρωτήσω, στο σάιτ του Nord αναφέρει κάτι για τ οcashback ή απλά πληρώνεις και ελπίζεις οτι η σύνδεση με το σουπ  θα γίνει σωστά και θα σου ερθει το κασμπακ? (γνωστή μέθοδος pay  and pray) 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Errik είπε

και μενα αυτό μου κάνει και έχω μπερδευτεί.

Να ρωτήσω, στο σάιτ του Nord αναφέρει κάτι για τ οcashback ή απλά πληρώνεις και ελπίζεις οτι η σύνδεση με το σουπ  θα γίνει σωστά και θα σου ερθει το κασμπακ? (γνωστή μέθοδος pay  and pray) 

Pay and pray.

Εμένα τελικά καλά μου βγήκε γιατί έτσι κι αλλιώς μου έληγε σε 2-3 μέρες η συμδρομή.

Αν γίνει και το cashback, ακόμα καλύτερα😅.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και ποτε εμφανίζεται η αναγνώριση απο το σουπ? 

Πλήρωσα αλλά δεν βλέπω κάτι... 

Κανα 2ωρο 3ωρο που λένε?

Edit: 2-3 μέρες λεει 

Επεξ/σία από Errik
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά επειδή βλέπω ότι αναρωτιέστε άμα θα εμφανιστεί και πως τα πράγματα είναι πολύ απλά, άμα μέσα σε 72 ώρες δεν εμφανιστεί η αγορά στο shoop.de (πού δύσκολο να μην εμφανιστεί Άμα έχετε κάνει σωστά όλα τα βήματα και έχετε διαβάσει και λίγο τις οδηγίες και τα tips από το αρχικό post σχεδόν όλες από τις ερωτήσεις σας θα είχαν αυτόματα απαντηθεί)

Σε περίπτωση κάτι πάει στραβά και δεν εμφανιστεί η αγορά στο shoop.de εντός 72ωρων επικοινωνήστε μαζί τους πρώτα να δείτε τι θα σας πουν. Και σε κάθε περίπτωση Εχετε δικαίωμα έτσι και αλλιώς να ακυρώσετε την αγορά εντός 30 ημερών και να πάρετε τα χρήματα σας πίσω. https://support.nordvpn.com/Billing/Payments/1047407702/What-is-your-money-back-policy.htm

Επεξ/σία από Skywalker21
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Errik είπε

Και ποτε εμφανίζεται η αναγνώριση απο το σουπ? 

Πλήρωσα αλλά δεν βλέπω κάτι... 

Κανα 2ωρο 3ωρο που λένε?

Edit: 2-3 μέρες λεει 

Εγώ πλήρωσα σήμερα 10:51 & το μήνυμα από το shoop ήρθε 12:03. Δεν λέω ότι έτσι θα γίνει και σε σας, απλώς ενημερώνω για τη δικιά μου περίπτωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...