aod999 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Έχει για μερικές μέρες ακόμα 95% (ξέρω δεν είναι 119% αλλά είναι καλό για όσους δεν πρόλαβαν...). 4€ οι 27 μήνες με αποφυγή ΦΠΑ (δε χρειάζεται VPN, απλά κλικάρεις εκεί που λέει Greece και επιλέγεις μια χώρα χωρίς ΦΠΑ). 1
venuets Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Καλησπέρα. Τρέχει καμία αντίστοιχη προσφορά ; Μόλις τέλειωσε το NordVpn σήμερα και ψάχνω καμία καλή προσφορά.
darkmatinee Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, venuets είπε Καλησπέρα. Τρέχει καμία αντίστοιχη προσφορά ; Μόλις τέλειωσε το NordVpn σήμερα και ψάχνω καμία καλή προσφορά. Αν βιάζεσαι έχει το shoop.de cashback 95% το surfsark σήμερα: https://www.shoop.de/cashback/surfshark
venuets Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δεν ξερω αν ειναι της προκοπης. το nord με ειχε βολεψει , ισως να περιμενω λιγο μπας και σκασε τιποτα στις επομενες μερες
darkmatinee Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, venuets είπε Δεν ξερω αν ειναι της προκοπης. το nord με ειχε βολεψει , ισως να περιμενω λιγο μπας και σκασε τιποτα στις επομενες μερες Δεκτό, απλά να ξέρεις ότι είναι η ίδια εταιρεία, https://www.techadvisor.com/article/745736/nord-security-surfshark-merge-but-will-remain-separate-vpn-services.html
darkmatinee Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, venuets είπε Ποιο θεωρείται καλύτερο; Σε αυτό δεν μπορώ να βοηθήσω 🙃 1
burnin Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 μου ρθαν και σ εμενα πισω τα λεφτα σε λιγο λιγοτερο παο 3 μηνες. ειχα πληρωσει με ρεβολουτ. ηθελε sepa, (δεν το εκανε ριφαντ στη ρεβολουτ, εγω επρεπε να διαλεξω), εβαλα το ιβαν της εθνικης, και με χρεωσε 3 ευρω. Πως θα μπορουσα να το αποφυγω? εχετε χρεωθει και εσεις? δε γκρινιαζω, ουσιαστικα δεν πληρωσα τιποτα για 2 χρονια βιπιεν που ουτως ΄γη αλλως αυτο πληρωνα.. εχω απλως αυτη την απορια... ευχαριστω
Ola150 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 39 λεπτά πριν, burnin είπε μου ρθαν και σ εμενα πισω τα λεφτα σε λιγο λιγοτερο παο 3 μηνες. ειχα πληρωσει με ρεβολουτ. ηθελε sepa, (δεν το εκανε ριφαντ στη ρεβολουτ, εγω επρεπε να διαλεξω), εβαλα το ιβαν της εθνικης, και με χρεωσε 3 ευρω. Πως θα μπορουσα να το αποφυγω? εχετε χρεωθει και εσεις? δε γκρινιαζω, ουσιαστικα δεν πληρωσα τιποτα για 2 χρονια βιπιεν που ουτως ΄γη αλλως αυτο πληρωνα.. εχω απλως αυτη την απορια... ευχαριστω Έκανα refund στη revolut. 91.69€, 0 χρέωση 1
Pa0ki Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Μου άνοιξε και εμένα χθες το cashback, τώρα περιμένω να μπουν στην τράπεζα Πάλι καλά που βγήκε τζάμπα γιατί δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος με τους ελληνικούς servers του nordvpn. Το windscribe πήγαινε σφαίρα
panagiotis1988 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Με συνολικό κέρδος 12€ για 27 μήνες μια χαρά μου βγήκε...πάντα τέτοια...αναμένω αύριο το πρωί τα χρήματα...
Thrylos7 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 μου ηρθε και μενα. πως τα μεταφερουμε στην Revolut? σαν να κανουμε withdraw σε bank account?
Ola150 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, Thrylos7 είπε μου ηρθε και μενα. πως τα μεταφερουμε στην Revolut? σαν να κανουμε withdraw σε bank account? Βάζεις τα στοιχεία που ζητάει και αντιγράφεις το iban και το bic από τη revolut. Αν πατήσεις πάνω στο εικονίδιο χρήστη στην εφαρμογή θα σου τα βγάλει κάπου στο μέσο της σελίδας. 1
nek4d Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Στις 6/4/2023 στις 5:52 ΜΜ, venuets είπε Δεν ξερω αν ειναι της προκοπης. το nord με ειχε βολεψει , ισως να περιμενω λιγο μπας και σκασε τιποτα στις επομενες μερες Quidco: 63.75% cashback Buy the 2-year standard plan with 50% off and get next-level cyber security Cashback offer ends 07 May at 23:59:59 (ωρα Αγγλιας) Link
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα