Skywalker21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) https://www.shoop.de/cashback/nordvpn Για άλλη μία φορά ένα από τα καλύτερα VPN με 100% επιστροφή χρημάτων μέσο του αξιόπιστου shoop.de για premium συνδρομή διαρκείας δύο ετών. Πληρώνεις τώρα περίπου 80ευρω για 2 χρόνια και παίρνεις πίσω περίπου 3 ευρώ λιγότερα από όσα έδωσες μετά από 3-4μηνες. https://www.trustpilot.com/review/shoop.de Το συγκεκριμένο promotion λήγει σε τρεις μέρες. ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ NordVpn ΟΧΙ κάποια έξτρα προϊόντα (North Pass and North locker) που μπορεί και αυτόματα να σας βάλει στο καλάθι ή να σας τα προτείνει οπότε μην τα επιλέξετε. Κάποιες άλλες παρατηρήσεις και σχόλια. 1. Η επιστροφή χρημάτων παίρνει περίπου τρεις μήνες, αλλά στο τέλος θα πληρώσετε περίπου 3 ευρώ για δύο χρόνια!!!! (Αυτά προφανώς Είναι έξοδα μετατροπής συναλλάγματος και διάφορα τραπεζικά έξοδα) 2. Προσοχή ισχύει μόνο για νέους χρήστες. Που σημαίνει άμα είχατε ήδη λογαριασμό στο shoop.de η στο nordvpn δημιουργήστε ή χρησιμοποιήστε καινούργιο email και καλύτερα να χρησιμοποιήσετε μία καινούργια κάρτα η και ονομα στην περίπτωση που το είχατε κάνει ξανά, για να μην σας καταλάβουν και μετά φάτε άκυρο! 3. Tip: Μην δηλώσετε χώρα Ελλάδα αλλά μία τρίτη χώρα για να μην έχετε ΦΠΑ το οποίο φυσικά δεν επιστρέφεται. Εγώ για παράδειγμα δηλωσα Αλβανία και πληρώσα με revolut. Η μπορείτε να μπείτε με VPN με χώρα Αμερική από κάποια Πολιτεία που δεν έχει φόρους...πχ. Λας Βέγκας νομίζω (Ψαχτειτε λίγο και αποφασίστε πώς και τι θα κάνετε μόνοι σας, την προηγούμενη φορά όμως δεν χτύπησε πουθενά και οι επιστροφές χρημάτων γίνανε κανονικά) ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ PAYPAL ΕΚΤΌΣ ΕΆΝ ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΆΛΛΟΝ ΤΡΌΠΟ ΠΛΗΡΩΜΉΣ, ΓΙΑΤΊ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ ΌΤΙ ΕΊΣΑΙ ΑΠΌ ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΈΝΩΣΗ, ΝΑ ΥΠΕΡΙΣΧΎΣΕΙ ΑΥΤΌ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΆΛΕΙ ΦΠΑ! (Μπορεί και όχι, αλλά σε κάποια posts διάβαζα ότι κάποια παιδιά είχαν θέματα για αυτό και σας το επισημαίνω. Αλλά όποιος Δεν έχει άλλο τρόπο, το επιχειρεί και βλέπει) 4) Προσοχή και αυτό πάει σε όλους και φυσικά το λέει και το site. ΠΡΟΣΟΧΗ στην διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε. Διαβάστε καλά κάθε φορά τις οδηγίες και τους όρους. Το site δεν έχει Αγγλικά αλλά το chrome κάνει αρκετά καλό translate. Αλλά με λίγα λόγια, Διαγράψετε όλα τα cookies από τον browser και κλείστε όλα τα AdBlocker, μετά ξεκινήστε και μπειτε στο site και κάντε αποδοχή όλων των cookies όπου και να σας ζητήσουν όπως θα προχωράτε με τα βήματα. Tip. Στην περίπτωση που έχετε θέμα λόγο adblockers, coockies κτλ κατεβάστε και χρησιμοποιήστε ένα νέο browser μόνο για αυτή τη δουλειά. Και μην ξεχάσετε όσοι έχετε ενεργοποιημένα DNS από τις ρυθμίσεις σας, το ρούτερ σας σε κινητό η υπολογιστή, ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΉΣΤΕ ΤΑ μαζί με κάθε λογής ad blockers και internet security προγράμματα καθώς μπορεί να το μπλοκάρουν αυτά! 5) Την συναλλαγή μέσα στον λογαριασμό σας (στο shoop.de) συνήθως πρέπει να την δείτε εντός λίγων ωρών και το πολύ εντός 72 ωρών... Και τα χρήματα με το καλό θα μπουν πάλι σε αυτό το λογαριασμό μετά από περιπου 3-4 μήνες και θα μπορείτε να τα κάνετε Ανάληψη υποχρεωτικά την πρώτη φορά χρησιμοποιώντας τραπεζικό έμβασμα SEPA με IBAN χωράς ευρωπαϊκής Ένωσης! (Η REVOLUT αν πας στο λογαριασμό σου έχει και τραπεζικό λογαριασμό (Λιθουανία νομίζω) και το αντίστοιχο IBAN αν θέλετε να κάνετε την Ανάληψη εκεί. Δεν πρέπει υποχρεωτικά να είναι Ελλάδα Απλά χώρας ευρωπαϊκής Ένωσης Σε περίπτωση κάτι πάει στραβά και δεν εμφανιστεί η αγορά στο shoop.de εντός 72ωρων επικοινωνήστε μαζί τους πρώτα να δείτε τι θα σας πουν. Και σε κάθε περίπτωση Εχετε δικαίωμα έτσι και αλλιώς να ακυρώσετε την αγορά εντός 30 ημερών και να πάρετε τα χρήματα σας πίσω. https://support.nordvpn.com/Billing/Payments/1047407702/What-is-your-money-back-policy.htm *Εγώ προσωπικά και λέω μόνο την εμπειρία μου, το έκανα πριν 3 μήνες που είχε μία παρόμοια προσφορά και πριν περίπου δύο εβδομάδες πήρα τα χρήματα κανονικότατα στο λογαριασμό μου και τα έκανα Ανάληψη. Καλή τύχη και καλό downloading, σερφάρισμα, streaming χωρίς geo restrictions και με λίγη έστω παραπάνω ιδιωτικότητα . Γιατί η απόλυτη ιδιωτικότητα σε αυτή την εποχή και 10 VPN να χρησιμοποιείς ταυτόχρονα Δεν πρόκειται να την έχεις ποτέ 😜😒 Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2022 από Skywalker21 6 14
Skywalker21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Περίπου 80κατι ευρώ νομίζω! Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2022 από Skywalker21
MasterX Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 περιεργο να μην υπαρχει καπου παγιδα.. τι κερδιζουν αυτοι αραγε;
Skywalker21 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, MasterX είπε περιεργο να μην υπαρχει καπου παγιδα.. τι κερδιζουν αυτοι αραγε; Δεν ξέρω τι εννοείς με παγίδα, πάντως εγώ επειδή το έχω κάνει ήδη και μιλάω από προσωπική εμπειρία πήρα τα λεφτά μου πίσω και έχω 27 μήνες το καλύτερο ίσως VPN με 2 ευρώ (τζάμπα δηλαδή) Και το κάνουν για πολλούς λόγους, 1) promotion/διαφήμιση. 2) ελπίζουν πως κάποιοι με την λήξη της προσφοράς είτε θα ξεχάσουν να το απενεργοποιήσουν οπότε θα ανανεωθεί αυτόματα είτε όντως θα τους αρέσει τόσο πολύ και θα τους βολέψει που θα το συνεχίσουν. 3) παίρνουν ένα άτυπο και άτοκο δάνειο τριών μηνών στην περίπτωση που έχουν άμεσα ανάγκη για ρευστό. Και με δεδομένο ότι το κόστος τους δεν θα αυξηθεί ιδιαίτερα, παρά μόνο ελάχιστα, διότι οι servers υπάρχουν, οι άνθρωποι υπάρχουν... οπότε ουσιαστικά δεν τους κοστίζει πολλά. Οπότε για αυτούς τους λόγους στο δίνουν δωρεάν για ένα διάστημα με τους συγκεκριμένους όρους. Προφανώς τα έχουν βάλει κάτω και έχουν υπολογίσει ότι μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα θα βγουν κερδισμένοι. (Μάλλον κερδισμένοι, διότι καμία business απόφαση και promotion είναι πάντα επιτυχής, μερικές φορές παίρνεις λιγότερα από όσα ήλπιζες) 2 1
eko13 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Είναι πρακτική εμπορίου και αυτή, γνωστή καιρό. Πήρα το προηγούμενο vpn που είχε βγει πρόσφατα, τα λεφτά αργούν να μπουν.
andreas1gr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλά έχει πάθει κοκομπλόκο… Αφαίρεσα εντελώς το adblocker, κατάργησα όλα τα μπισκότα και γενικά όλα τα δεδομένα του chrome και αυτό συνεχίζει να βλέπει adblocker... Το βλέπει ακόμα και μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων... Δεν θα ασχοληθώ… έχασαν ένα δάνειο 80 ευρώ από εμένα... Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2022 από andreas1gr
Giama Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Καλά έχει πάθει κοκομπλόκο… Αφαίρεσα εντελώς το adblocker, κατάργησα όλα τα μπισκότα και γενικά όλα τα δεδομένα του chrome και αυτό συνεχίζει να βλέπει adblocker... Το βλέπει ακόμα και μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων... Δεν θα ασχοληθώ… έχασαν ένα δάνειο 80 ευρώ από εμένα... Κι εμενα μου σπαει τα νευρα με τετοια εδω και χρονια, σε σημειο να βλεπω προσφορα μεσω shoop και να βγαζω σπυρια. Αυτο που εκανα το τελευταιο διαστημα ηταν να κανω εντελως pause protection το Kaspersky και να ανοιγω internet explorer (και πιο μετα edge) για να μην με πρηζει.
darkmatinee Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, Skywalker21 είπε Περίπου 80κατι ευρώ νομίζω! Μπήκατε με VPN από Αλβανία & βγήκε τόσο, γιατί εμένα μου το βγάζει 140€.
June Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, darkmatinee είπε Μπήκατε με VPN από Αλβανία & βγήκε τόσο, γιατί εμένα μου το βγάζει 140€. Δοκίμασε με VPN Αμερικής και θα σου το βγάλει $80,73 ΜΟΝΟ το NordVPN (χωρίς τα έξτρα) 1
darkmatinee Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, June είπε Δοκίμασε με VPN Αμερικής και θα σου το βγάλει $80,73 ΜΟΝΟ το NordVPN (χωρίς τα έξτρα) Ναι πήγα να κάνω βλακεία και να τα βάλω όλα!
CarbonFibre Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Εγινε detect η συναλλαγή μου. H πληρωμή ήταν 80,73€. Η επιστροφή θα είναι 77,47€ γράφει. Θα ενημερώσω σε 3 μήνες αν μπουν.
andreas1gr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Τελικά υπέκυψα στην δανειακή σύμβαση μαζί τους… αλλά από android… (78,61 ευρώ)
tsamo2 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μόνο για νέο λογαριασμό ισχύει; Γιατί έχω nordvpn που λήγει σε 3 μήνες. edit: Άκυρο, είμαι ηλίθιος. Τώρα είδα ότι λέει μόνο για νέους χρήστες. edit2: Εν το μεταξύ, τσεκάρω να δω πότε λήγει ακριβώς η συνδρομή μου και τελικά λήγει σε 2 ημέρες 😅 Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2022 από tsamo2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα