Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με hp laserjet 1015

newnick

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

Ξαφνικά ο εκτυπωτής του τίτλου άρχισε να κολλάει στην δεύτερη σελίδα. Τυπώνει την πρώτη κανονικά και στην δεύτερη κολλάει. Μάλιστα και μία σελίδα να του δώσω να τυπώσει τραβάει και την δεύτερη και κολλάει.

Βρήκα στο internet αυτό το βίντεο αλλά μάλλον δεν είμαι σε θέση να το κάνω.

Μήπως κάποια ιδέα κανένας? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αυτή είναι όμως η λύση, το solenoid, άρα

ή το κάνεις ή πας να στο κάνουν ή παίρνεις άλλον εκτυπωτή, εσύ έχεις κ το μαχαίρι κ το καρπουζι που λένε

• Thanks 1

18 ώρες πριν, Kthulhou είπε

αυτή είναι όμως η λύση, το solenoid, άρα

ή το κάνεις ή πας να στο κάνουν ή παίρνεις άλλον εκτυπωτή, εσύ έχεις κ το μαχαίρι κ το καρπουζι που λένε

Οπότε σε λίγο θα δείτε καινούργια ανάρτηση στο forum.... "Πρόταση για αγορά μονόχρωμου laser εκτυπωτή"....😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίζει να είναι και η ποιότητα του χαρτιού, η οποία κατά τη γνώμη μου τώρα τελευταία έχει γίνει χειρότερη, ειδικά στα "φτηνά" χαρτιά και μάλιστα απότομα. Έχεις δοκιμάσει με πιο ποιοτικό χαρτί; Έχω τον ίδιο εκτυπωτή, όπως και τον αρχαίο 1010. Με φτηνό χαρτί κάνει αυτό ακριβώς περιγράφεις. Με επώνυμο καλό, δουλεύει κανονικά. Δοκίμασε έστω μια φορά πχ με ένα Navigator και δες μήπως φταίει αυτό.

Επεξ/σία από BritGreek
  • Like 1

Κατα 99% ειναι αυτο που βλεπεις στο βιντεο. Μπορω να στο φτιαξω, αρκει να εισαι αθηνα και να εχεις λιγο υπομονη μεχρι να βρω ελευθερο χρονο. Μην τον πεταξεις τον εκτυπωτη, τουλαχιστον αν αυτη ειναι η μονη βλαβη του, δυσκολα θα ξαναβρεις τετοιον σε καινουριο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...