Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι στην Β’ λυκείου στην θεωρητική κατεύθυνση και νιώθω πολύ άγχος για τις πανελλήνιες. Πιστεύω πως δεν θα αντέχω  να διαβάζω τόσες ώρες και μετά από λίγο καιρό απλά θα κουραστώ, δεν θα έχω όρεξη και θα τα παρατήσω. Σκέφτομαι μήπως δεν δώσω πανελλήνιες και πάω σε μια ιδιωτική σχολή αισθητικής μια και μου αρέσει αυτό το επάγγελμα.

Δημοσ.

Η μισή σχεδόν επιτυχία σε ότι κάνεις είναι να σου αρέσει.
Αλλά πρέπει να είσαι βέβαιη και συνειδητοποιημένη για τον δρόμο που θα ακολουθήσεις καθώς τα λάθη σε τέτοια ζητήματα κοστίζουν ακριβά...

-

• Like 1
Δημοσ.

άρα με το φόβο της πιθανής κούρασης κ πιθανής αποτυχίας, τα παρατάς τώρα ! 

όχι, κάτσε , πάρε 2-3 βαθιές ανάσες κ συζήτατο με άτομα που πραγματικά σε νοιάζονται κ θέλουν το καλό σου

ΟΧΙ εδώ μέσα. Δες τι σου αρέσει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, όχι εύκολη λύση τώρα κ μίλα με τους δικούς σου

μετά αν το μετανειώσεις, θα χεις πετάξει κάποια χρόνια

ζορίσου τώρα 2 χρόνια, ίσως κ άλλον 1 αν με την 1η δεν πετύχεις το στόχο σου για να έχεις μια καλύτερη ζωή στο μέλλον

ΠΑΝΤΑ σε αντικείμενο που θα σ αρέσει

Δημοσ.

Μιλησε με τους δικους σου, με καθηγητες και φιλους. Μιλα με ατομα που θα σου δωσουν κατι ομως οχι με τοξικα ατομα που θα χαρουν με την δυσκολια σου. Ισως καποιος ειδικος στον σχολικο προσανατολισμο μπορει να βοηθησει επισης. Καλοπροαιρετα θα το πω, μηπως περνας μια φαση χαμηλης διαθεση/αγχους και αξιζει να μιλησεις με καποιον ειδικο?

Τωρα επι της ουσιας, σου αρεσει καποιο μαθημα? Μαθηματικα? Φυσικη? Φιλολογικα? Μηπως εισαι σε λαθος κατευθυνση?

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Geo0 είπε

Είμαι στην Β’ λυκείου στην θεωρητική κατεύθυνση και νιώθω πολύ άγχος για τις πανελλήνιες. Πιστεύω πως δεν θα αντέχω  να διαβάζω τόσες ώρες και μετά από λίγο καιρό απλά θα κουραστώ, δεν θα έχω όρεξη και θα τα παρατήσω. Σκέφτομαι μήπως δεν δώσω πανελλήνιες και πάω σε μια ιδιωτική σχολή αισθητικής μια και μου αρέσει αυτό το επάγγελμα.

Αν σου αρέσει μην το σκέφτεσαι...Full speed ahead...αν στην πορεία κάτι αλλάξει υπάρχουν και άλλες λύσεις πέρα των Πανελληνίων....ή.. απλώς δίνεις Πανελλήνιες πιο συνειδητοποιημένη.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Geo0 είπε

Καταρχήν...χαλάρωσε!!!! :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...