d_gkal Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Vertuo κάψουλες υπάρχουν στα super markets; Αξίζουν σε σχέση με τις άλλες;
Selespeed Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, d_gkal είπε Vertuo κάψουλες υπάρχουν στα super markets; Αξίζουν σε σχέση με τις άλλες; Μπααα. Νομίζω ότι έχει την πατέντα και για δύο χρόνια και δε θα έχει αντίπαλο. Για το αν αξίζει είναι μια άλλη ιστορία. Δεν έχει την ποικιλία γεύσεων που έχει η Original (edit1: τώρα που το βλέπω έχει αρκετές!!), άλλα έχει τα μεγέθη. Τα οποία όμως, είναι συγκεκριμένα ανά ποικιλία (edit2: μπορείς να κάνεις συνδυασμούς, αλλά μπερδεύεται το πράγμα)... Εγώ, απ΄ό,τι είδα, θα με συνέφερε, η δεύτερη μηχανή που πήρα για τη δουλειά, να είναι Vertuo, αφού η γεύση που προτιμώ βγαίνει σε διπλή κάψουλα, η οποία έχει καλύτερη τιμή (από τις δύο απλές που χρησιμοποιώ). Όμως, ήταν πολύ πιο βολικό να παίρνω ένα είδος κάψουλας και να μπορώ να παίρνω στη δουλειά αυτές που έχω σπίτι. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2022 από Selespeed 1
TheStranger80 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 18 ώρες πριν, SabotazNic είπε Οι nespresso παραδόξως έχουν πολύ κοντινή ημ λήξης. Επίσης, δεν χαλάνε οπότε τζάμπα τις πεταξες. Και, για κάθε καφέ υπολογίζεις 2 κάψουλες (εκτός αν πίνεις μονό εσπρέσο). Εγω πίνω 6 κάψουλες/μέρα Ειχα καψουλες απο 3 διαφορετικες μαρκες, ολες ειχαν ημερομηνια ληξης πανω στα κουτια. Τωρα αν τις βαζουν για να μας ψαρωνουν και να τις πεταμε δεν το γνωριζω. 18 ώρες πριν, SpEcTer είπε Είστε λίγο υπερβολικός... Αν υπολογίσουμε ότι πίνεις 1 καφέ την ημέρα στο σπίτι και είστε 2 άτομα τότε έχουμε 14 την εβδομάδα. Ας πούμε 10 καφέδες την εβδομάδα. Δεν το λες και ΠΟΛΥ καφέ. Τουλάχιστον αυτά ισχύουν για μένα και αρκετούς φίλους μου. Και εγω με αυτη την λογικη τις ειχα παρει και ειχα παρει και 2 μηχανες Nespresso για καψουλες και αλλες 2 που αλεθουν τον καφε. 2 χρονια μετα αυτες που αλεθουν χρησιμοποιηθηκαν 1 φορα (μεγαλη διαδικασια για να βγαλεις το σωστο αποτελεσμα) και οι αλλες ισως 20-30. Εγω δεν πινω καφε, τις πηρα ολες για το αμορε που αντι να σηκωνεται με το πασο της και να πινει καφε σηκωνεται παντα πιο αργα και τρεχει και δεν φτανει. 1
SabotazNic Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, TheStranger80 είπε Ειχα καψουλες απο 3 διαφορετικες μαρκες, ολες ειχαν ημερομηνια ληξης πανω στα κουτια. Τωρα αν τις βαζουν για να μας ψαρωνουν και να τις πεταμε δεν το γνωριζω. Ειναι "best before". Μετα απλα ισως χασουν αρωματα/γευσεις, αλλα δεν θα προκαλεσουν κατι 1
TheStranger80 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ειναι "best before". Μετα απλα ισως χασουν αρωματα/γευσεις, αλλα δεν θα προκαλεσουν κατι Αυτο δεν το ηξερα, βεβαια και τα φαγητα best before δεν ειναι; Οπως και να εχει αν καποιος πινει ληγμενες καψουλες καιρο και ειναι οκ να μας το πει για να ειμαι ηρεμος
SabotazNic Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, TheStranger80 είπε βεβαια και τα φαγητα best before δεν ειναι; Οχι, εκει ειναι exp (expiration) date
TheStranger80 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Οχι, εκει ειναι exp (expiration) date Οντως, Αναλωση κατα προτιμηση γραφουν πανω. Ειδωμεν, μπορει καποια στιγμη να ριξω δοκιμη σε ληγμενες
Selespeed Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Οι ημ/νίες λήξης μπαίνουν επειδή το απαιτεί η Ευρωπαϊκή νομοθεσία. Ακόμα και στο μέλι και στο αλάτι βάζουν προθεσμίες 2 ετών!!!!!! Και ναι, έχω πιεί πάρα πολλούς καφέδες Nespresso που έχουν λήξει πολύ καιρό. Ακόμα έχω τους αγαπημένους Praline και Macaron του '19!!!! 1
jodact Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, d_gkal είπε Vertuo κάψουλες υπάρχουν στα super markets; Αξίζουν σε σχέση με τις άλλες; Vertuo οχι δεν έχουν τα super markets. Μόνο η Starbucks βγάζει compatible πλην της original Nespresso οποτε υποθετω ή εληξε η πατεντα και θα βγαλουν και άλλοι ή εκανε η Starbucks συμφωνία με τη Nespresso. Επίσης αν έχει να προτείνει κανείς καμία κάψουλα(όχι vertuo) για freddo (με 1-2 παγάκια) χωρίς να νερουλιάζει ... Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2022 από jodact
giorginho Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, jodact είπε Επίσης αν έχει να προτείνει κανείς καμία κάψουλα(όχι vertuo) για freddo (με 1-2 παγάκια) χωρίς να νερουλιάζει ... Για καψουλες εκτος απο αυτες που λανσαρει η ιδια η Nespresso ως "freddo" κατα καιρους (προ και αρχες καλοκαιριου, αν και βλεπω οτι και τωρα εχουν) εγω γενικα δεν ειχα θεμα με τις συνηθεις γευσεις που πινω, πχ Roma που ειναι ο πιο all-rounder για μενα, Indonesia, Apreggio, Livanto... Αυτο που θα προτεινα ομως για να μην "νερουλιαζει" ειναι να δοκιμασεις να βαζεις μεγαλυτερα παγακια, πχ εμενα με εχουν βολεψει φοβερα αυτα που βγαζει η παγοθηκη της ιδιας της Nespresso (εχω αυτην την ελαστικη με τα 9 μεγαλα παγακια) καθως λιωνουν πολυ πιο αργα (με δοση lungo και 4 παγακια συν κρυο αφρογαλα ή 5 παγακια χωρις γαλα συνηθως εχω πιει τον καφε κι ακομα υπαρχουν, σε μικροτερο μεγεθος βεβαια, τα παγακια στο ποτηρι!) οποτε δεν αυξανεται πιστευω τοσο πολυ η αναλογια νερου στο ροφημα. Πανω που τα λεγαμε ηρθε κι ενα 5€ δωρο λεει για παραγγελιες καψουλων μεσω της εφαρμογης... 1
emiliosk Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 50 λεπτά πριν, jodact είπε Vertuo οχι δεν έχουν τα super markets. Μόνο η Starbucks βγάζει compatible πλην της original Nespresso οποτε υποθετω ή εληξε η πατεντα και θα βγαλουν και άλλοι ή εκανε η Starbucks συμφωνία με τη Nespresso. Επίσης αν έχει να προτείνει κανείς καμία κάψουλα(όχι vertuo) για freddo (με 1-2 παγάκια) χωρίς να νερουλιάζει ... Starbucks = Nestle
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα