basilis_k6 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 https://www.nespresso.com/gr/el/black-friday δεν ειναι καμια τρελλη προσφορά αλλα αν κάποιος ήδη αγοράζει απο εκει καφε αξιζει να κάνει μια μεγάλη παραγγελία. Γυρω στα 132 ευρω ξεκινάει και φτάνει πολύ πιο πανω. Στα 132 παιρνεις την βασική innisia+300καψουλες. κοστος ανα κάψουλα αρχικο 0.44, τελικό κοστος ανα κάψουλα 0,19 (υπολογίζοντας την μηχανή σαν 75e, καπου τοσο θα την βρειτε εξω μεταφορικά νομιζω ειναι δωρεαν αλλα δεν εχω λογαριασμο να το επιβεβαιωσω. σε καθε περιπτωση ειναι καλη τιμη για οσους πινουν καφε απο την nespresso 2
giorginho Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Πρόσφατα με κάνα 90ευρω για την καφετιέρα είχε δώρο το aeroccino και καμιά 50αρια-60 καψουλες. Σαν black Friday προσφορά αυτή για μένα δε λέει τίποτα. Συνήθως στις 50 κάψουλες έχει μια 10αδα (ή ένα 5ευρω) δώρο, οπότε το κόστος είναι στην πραγματικότητα ακόμα μεγαλύτερο. 3
basilis_k6 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 23 λεπτά πριν, giorginho είπε Πρόσφατα με κάνα 90ευρω για την καφετιέρα είχε δώρο το aeroccino και καμιά 50αρια-60 καψουλες. Σαν black Friday προσφορά αυτή για μένα δε λέει τίποτα. Συνήθως στις 50 κάψουλες έχει μια 10αδα (ή ένα 5ευρω) δώρο, οπότε το κόστος είναι στην πραγματικότητα ακόμα μεγαλύτερο. εχω πετύχει προσφορά το aero δωρεαν ή τις κάψουλες δωρεαν με την αγορά μηχανης αλλα ποτε μαζι. το εγραψα και εγω, ειναι κυριως προσφορά για αυτον που εχει βρει τον καφε του στην νεσπρεσσο και με μια μεγαλη παραγγελία εχει free μηχανη για το εξωχικο η για δωρο.
mp44christos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Για όσους αναρωτιούνται για τι κάψουλες να πάρουν. TLDW: Ethiopia, Colombia, Tokyo. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2022 από mp44christos
basilis_k6 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 29 λεπτά πριν, mp44christos είπε Για όσους αναρωτιούνται για τι κάψουλες να πάρουν. TLDW: Ethiopia, Colombia, Tokyo. τελειως προσωπικο βεβαια αλλα και εμενα μου αρεσαν αυτοι, ειδικα ο ethiopia. επισης μου αρεσε αρκετα ινδονησια και ινδια 2
SpEcTer Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Τι μας κάνετε βραδιάτικα. Το σκέφτομαι για να την κάνω δώρο. Να προσθέσω ότι αρκετά καλός είναι ο stockholm lungo ,από τους lungo. 1
TheStranger80 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Καποτε εκανα το λαθος να αγορασω 150 καψουλες.....Πεταξα τις 120.......Αν δεν πινεις ΠΟΛΥ καφε σπιτι δεν αξιζει να αγορασεις πολλες καψουλες. 1
SpEcTer Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 26 λεπτά πριν, TheStranger80 είπε Καποτε εκανα το λαθος να αγορασω 150 καψουλες.....Πεταξα τις 120.......Αν δεν πινεις ΠΟΛΥ καφε σπιτι δεν αξιζει να αγορασεις πολλες καψουλες. Είστε λίγο υπερβολικός... Αν υπολογίσουμε ότι πίνεις 1 καφέ την ημέρα στο σπίτι και είστε 2 άτομα τότε έχουμε 14 την εβδομάδα. Ας πούμε 10 καφέδες την εβδομάδα. Δεν το λες και ΠΟΛΥ καφέ. Τουλάχιστον αυτά ισχύουν για μένα και αρκετούς φίλους μου.
SabotazNic Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Οι nespresso παραδόξως έχουν πολύ κοντινή ημ λήξης. 30 λεπτά πριν, TheStranger80 είπε Καποτε εκανα το λαθος να αγορασω 150 καψουλες.....Πεταξα τις 120.......Αν δεν πινεις ΠΟΛΥ καφε σπιτι δεν αξιζει να αγορασεις πολλες καψουλες. Επίσης, δεν χαλάνε οπότε τζάμπα τις πεταξες. Και, για κάθε καφέ υπολογίζεις 2 κάψουλες (εκτός αν πίνεις μονό εσπρέσο). Εγω πίνω 6 κάψουλες/μέρα 5
SpEcTer Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Οι nespresso παραδόξως έχουν πολύ κοντινή ημ λήξης. Επίσης, δεν χαλάνε οπότε τζάμπα τις πεταξες. Και, για κάθε καφέ υπολογίζεις 2 κάψουλες (εκτός αν πίνεις μονό εσπρέσο). Εγω πίνω 6 κάψουλες/μέρα Να σου πω την αλήθεια δεν έχω κοιτάξει ποτέ ημ.λήξης στην συσκευασία γιατί συνήθως τις αδειάζω απευθείας... Καφές είναι τι μπορεί να πάθουμε στην τελική?
basilis_k6 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 ειναι αεροστεγως κλεισμένες. θεωρητικα αντεχει εκει μεσα -σε θερμοκρασια δωματιου- πολλα χρονια χωρις να χασει καν το αρωμα του. αλλα ας πουμε οτι εληξε, χαρισε τα σε καποιον που δεν χαλιεται να πινει ληγμενο καφε, μην τα πετας. 2
Se7en92 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 δοκιμασε κανεις τις υποτιθεται εορταστικες φουντουκι,σμεουρο κλπ ?
agnostos13 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 12 ώρες πριν, basilis_k6 είπε https://www.nespresso.com/gr/el/black-friday δεν ειναι καμια τρελλη προσφορά αλλα αν κάποιος ήδη αγοράζει απο εκει καφε αξιζει να κάνει μια μεγάλη παραγγελία. Γυρω στα 132 ευρω ξεκινάει και φτάνει πολύ πιο πανω. Στα 132 παιρνεις την βασική innisia+300καψουλες. κοστος ανα κάψουλα αρχικο 0.44, τελικό κοστος ανα κάψουλα 0,19 (υπολογίζοντας την μηχανή σαν 75e, καπου τοσο θα την βρειτε εξω μεταφορικά νομιζω ειναι δωρεαν αλλα δεν εχω λογαριασμο να το επιβεβαιωσω. σε καθε περιπτωση ειναι καλη τιμη για οσους πινουν καφε απο την nespresso Αυτή η προσφορά υπάρχει πάνω από μήνα. Απλά τώρα βαφτίστηκε Black Friday. 1
Selespeed Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Se7en92 είπε δοκιμασε κανεις τις υποτιθεται εορταστικες φουντουκι,σμεουρο κλπ ? Το φουντούκι δεν είναι σαν το παλιότερο που είχαν βγάλει, αλλά έχει τη γεύση. Το σμέουρο μου άρεσε πάρα πολύ, έκανε τον καφέ γλυκό με ωραία γεύση του φρούτου. Το άλλο, μάλλον απλό. Δεν το δοκίμασα, αλλά η γυναίκα μου που έχει απαιτήσεις γενικά, μου είπε ότι της άρεσε... Σχετικά με την προσφορά, όντως είχε βγει και πριν 1-2 μήνες και επανήλθε την περασμένη Παρασκευή ως Gifting Friday. Σαν καλύτερη προσφορά, προτείνω το Nespresso Plus, αφού και εδώ έχεις αγορά καψουλών (πιο πολλές) αλλά είναι σε βάθος χρόνου 24 ή 36 μηνών, όπου σε 10 ή 24 παραγγελίες αντίστοιχα, σού επιστρέφουν όλα τα λεφτά που έδωσες για αγορά της μηχανής. Στις Vertuo, σου επιστρέφουν και το ποσό της έκπτωσης. Ξέρω, ακούγονται πολλές οι 1000 ή και περισσότερες κάψουλες σε 2 χρόνια, αλλά αν κάποιος πίνει τακτικά καφέ και προτιμάει τις γεύσεις της ίδιας της Nespresso, βγαίνουν πολύ εύκολα. Σαν Black Friday, νομίζω κάτι θα κάνει ανήμερα. Εγώ πάντως περιμένω να παργγείλω τότε. Πέρσυ, αν θυμάμαι καλά, έδιναν κάτι δωράκια ανάλογα με την ποσότητα που αγόραζες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα