Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 9/12/2022 στις 1:38 ΜΜ, KYR1312 είπε

Σχετικά με αυτό με τα χιλιόμετρα και τα χρόνια του αυτοκινήτου μπορεί να είμαι η εξαίρεση στον κανόνα αλλά passat του 2006 έχω μόλις 118.000 χιλιόμετρα

Το όποιο αμάξι το είχα για καθημερινό

Σε περνάω, το ίδιο ίδια χρονολογίας με 90.500χλμ σήμερα... Επίσης καθημερινό...

• Like 1
  • Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά, δεν υπάρχουν "κανόνες". Ναι, υπάρχει ένας πανελλήνιος μ.ο. αλλά αυτός είναι άχρηστο νούμερο. 

Στο T-ROC έχω 73Κ σε 4 χρόνια, αλλά πέρυσι τέτοια εποχή είχα... 44Κ! Δηλαδή έκανα 15Κ (να και ο περίφημος "μέσος όρος") κάθε χρόνο μέχρι πέρυσι, ενώ μετά έκανα σ' ένα χρόνο τα... διπλά! 

Από την άλλη, έξω απ' το σπίτι αυτή τη στιγμή υπάρχει το Passat (B6, 2007) του θείου μου με... 42Κ! Πως γίνεται αμάξι με 15 χρόνια στην πλάτη να έχει μόνο τόσα; Απλά το 'χε μόνο για τα πήγαινε - έλα στο εξοχικό. Καλό, ε; :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και τα δικά μας δεν έχουν book service αλλά ένα excelόφυλλο για το καθένα, όπου αναλυτικά έχει εργασίες που έχουν γίνει και θα γίνουν και αλλαγές ελαστικών (θερινά χειμερινά).

Μόνο τα γεμίσματα με καύσιμο δεν βάζω που κανονικά θα έπρεπε γιατί τώρα θα ήξερα αν καίει λίγο παραπάνω...

Στου πεθερού όταν ψάχναμε δεν είχε book service αλλά μια κόλλα Α4 με ότι έχει κάνει και μετά από έλεγχο είχα δίκιο ότι το αυτοκίνητο είναι πολύ καλό. (το ακριβότερο βέβαια στο car εκείνη την εποχή)

offtopic (για 2η φορά):

Τελικά όλα τα σαπάκια μας, passat b6, κάνουν λίγα χλμ για αυτό κυκλοφορούν ακόμα... 

Επεξ/σία από filarhos
Δημοσ.
22 ώρες πριν, Haldol είπε

Παιδιά, δεν υπάρχουν "κανόνες". Ναι, υπάρχει ένας πανελλήνιος μ.ο. αλλά αυτός είναι άχρηστο νούμερο. 

Άχρηστο νούμερο δεν είναι σε καμία περίπτωση, μια χαρά σε βοηθάει να κρίνεις αν κάποιο αυτοκίνητο έχει κάνει πολλά ή λίγα χλμ σε σχέση με την ηλικία του. Απλά μην κάνεις το λάθος και το δεις σαν κανόνα.

Δημοσ.

Golf 7 πετρέλαιο , μοντέλο 2016 με 165.000 με την τελευταία διετία covid σε περιορισμένη χρήση. Κυρίως μετακινήσεις σε εθνική οδό Πάτρα Αθήνα. Στην εργασία μου οδηγώ εταιρικά των 60-80.000 χλμ και δείχνουν ξεχαρβαλωμένα. 

τα πολλά χιλιόμετρα δεν ειναι απαραιτήτως κακό στοιχείο , αλλά ειναι συνήθως αποτρεπτικό στην αγορά. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 12/12/2022 στις 11:25 ΠΜ, filarhos είπε

Σε περνάω, το ίδιο ίδια χρονολογίας με 90.500χλμ σήμερα... Επίσης καθημερινό...

2.0 fsi εγω

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Άχρηστο νούμερο δεν είναι σε καμία περίπτωση, μια χαρά σε βοηθάει να κρίνεις αν κάποιο αυτοκίνητο έχει κάνει πολλά ή λίγα χλμ σε σχέση με την ηλικία του. Απλά μην κάνεις το λάθος και το δεις σαν κανόνα.

Υπάρχουν και ενδείξεις 

Φθορα σε τιμόνι, λεβιέ ταχυτήτων, καθίσματα, Σκουριές μέσα στην μηχανή(άρα ήρθε από εξωτερικό), άσπρο χρώμα πιθανόν από leasing και αλλά πράγματα μπορεί να δείξουν σε κάποιον ότι το αμάξι είναι αυτό που φαίνεται ή κάτι κρύβει 

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Tasos19s είπε

Υπάρχουν και ενδείξεις 

Φθορα σε τιμόνι, λεβιέ ταχυτήτων, καθίσματα, Σκουριές μέσα στην μηχανή(άρα ήρθε από εξωτερικό), άσπρο χρώμα πιθανόν από leasing και αλλά πράγματα μπορεί να δείξουν σε κάποιον ότι το αμάξι είναι αυτό που φαίνεται ή κάτι κρύβει 

Σαφώς και υπάρχουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...