Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το να μην έχει βιβλίο σέρβις συμπληρωμένο σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης δεν πήγαινε στην επίσημη για τα σέρβις. Το αμάξι αυτό θελει σερβις κάθε 15.000 χλμ. Το μικρό είναι στα 90-130 ευρώ ανάλογα τι άλλα θα προκύψουν αλλαγή και το μεγάλο είναι στα 180 +- ανάλογα τι άλλο θα προκύψει αλλαγή. Το χειρότερο σενάριο είναι να θέλουν αλλαγή τα τακάκια εμπρός κ ακόμα χειρότερο σενάριο να θέλουν και οι δίσκο πλάκες. Το αμάξι έχει ταμπουρά πίσω κ μικρά φρένα κ όλο το φρενάρισμα το κάνει με τις μπροστά δίσκο πλάκες για αμάξι με 230Νm ροπή και 1200 κιλά βάρος αν το πατάς εκεί θα στα τρώει. Έχοντας το ίδιο κλιο έχω δοκιμάσει 5 διαφορετικές επίσημες αντιπροσωπίες από Χανιά μέχρι Ξάνθη οι τιμές είναι ίδιες στην Ελλάδα. Συνεπώς δεν είναι ακριβό αμάξι για επίσημα σέρβις όποτε οι περισσότεροι το συγκεκριμένο μοντέλο το πάνε επίσημο. Επειδή παίζει πολύ μεταχειρισμένο κ εισαγωγής πετρέλαιο θα με υποψιάζεται ότι αν είχε βιβλίο μάλλον θα έδειχνε τα πραγματικά του χιλιόμετρα και ο πωλητής για αυτό το λόγο το «εξαφάνισε». 
αξιόπιστο και ροπάτο για την κατηγορία του αλλά αν δεν ξέρεις τα πραγματικά του χιλιόμετρα, θέλει προσοχή γιατι αν βγάλουν επισκευές από κακή συντήρηση οι κινητήρες αυτοί τα έξοδα θα είναι πολλά. Χωριά ότι το συγκεκριμένο ήταν αμάξι των 15Κ κ το εσωτερικό του είναι αντίστοιχο. Ένα κορσα πχ του 19 έχει καλύτερη συναρμολόγηση κ πλαστικά νομίζω. 

Επεξ/σία από hyperlost
Δημοσ.
19 ώρες πριν, KYR1312 είπε

Καλησπέρα, πρόσφατα πήγα να δω ένα αυτοκίνητο από έμπορο,αλλά στην ερώτηση αν το αμάξι έχει βιβλίο Σέρβις την οποία ρώτησα μαζί με το ΚΤΕΟ μου είπε πως δεν έχει αλλά το βιβλίο κτεο θα με διαβεβαιώσει ότι τα χλμ είναι πραγματικά.Μιλαμε για Renault Clio 1,5 Dci 90hp diesel.Πρωτου μου πείτε για τον έμπορο το έκανα επειδή θέλω να βάλω δόσεις και αυτό γίνεται μόνο με τον συγκεκριμένο τρόπο από ότι νομίζω.

Σαφώς και ξενέρωσα με την φάση όλη αλλά περιμένω γνώμες στο αν υπάρχει λύση γιατί το αμάξι ήταν πολύ προσεγμένο

Spot mechanic ή spotawheel κοίτα.

2 λεπτά πριν, aligato1000 είπε

Επίσης κοίτα automarine..Αλλα και από ιδιώτη να πάρεις κοίτα πρώτα να σου επιτρέπει να κάνεις ελενχο του αυτοκινητου και εάν ναι κλείσε ραντεβού spot mechanic.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, aligato1000 είπε

Επίσης κοίτα automarine..Αλλα και από ιδιώτη να πάρεις κοίτα πρώτα να σου επιτρέπει να κάνεις ελενχο του αυτοκινητου και εάν ναι κλείσε ραντεβού spot mechanic.

🤔

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Dinos1973 είπε

δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι λιγότερο απο 250,000χλμ!!!!!!! ΜΑΚΡΥΑ!

του 12 κιολας. Μπορει και 350+. Οπως είπα, το "συγκεκριμένο" το βλέπω κάθε μέρα. Στα λεφτά που κοιτάει βρίσκει 16+ μοντέλο.

Επίσης τι έγινε ρε παιδειά. Τον φεβρουάριο τα κοιτούσα αυτά τα αμάξια και ήταν όλα 2 χιλιάρικα κάτω. Που είναι αυτοί που έλεγαν θα πέσουν?

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τον Φεβρουάριο πήρα του 15  Ελληνικό από ιδιώτη με έλεγχο και service όλα αντιπροσωπεία ένα δεκάρικο  οπότε έπεσαν... 

Επεξ/σία από kremidi
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kremidi είπε

τον Φεβρουάριο πήρα του 15  Ελληνικό από ιδιώτη με έλεγχο και service όλα αντιπροσωπία ένα δεκάρικο  οπότε έπεσαν... 

Ευχαριστημένος;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, KYR1312 είπε

Ευχαριστημένος;

ναι φίλε, καλό είναι για το διάστημα που το έχω, όλα λειτουργούν άψογα, στην αρχή μόνο που με έπρηξαν οι φίλοι με τα περί dpf κτλ με έκαναν να το μετανιώσω αλλά σύντομα συνήρθα, επίσης δεν πρόλαβα να χαρώ φθηνό πετρέλαιο

Δημοσ.

Στην αντιπροσωπεία να δεις τα χιλιόμετρα. Και να ζητήσεις εγγύηση για 1 χρόνο. Τι μαλακίες είναι αυτές ρε παιδιά. 

Δημοσ.
Στις 22/11/2022 στις 12:55 ΜΜ, KYR1312 είπε

Screenshot_2022-11-22-12-55-13-818_com.car.gr.jpg

Screenshot_2022-11-22-12-55-10-761_com.car.gr.jpg

Είναι ΣΙΓΟΥΡΑ εισαγωγής, αν ήταν Ελληνικό θα το έγραφε με κεφαλαία (Ελληνικής αντιπροσωπείας) όπως κάνουν ΟΛΟΙ οι μαντράδες. Το clio κατασκευάζεται Τουρκία με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό σε σχέση με την ποιότητα κατασκευής. Από κινητήρα μην τον φοβάσαι, ίσως ο καλύτερος στην κατηγορία του στα 7 χρόνια και 160.000 χιλιόμετρα δεν έχει βγάλει το παραμικρό στο δικό εισαγμένο Kangoo. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, northjohn είπε

Το clio κατασκευάζεται Τουρκία με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό σε σχέση με την ποιότητα κατασκευής.

Δε σημαίνει τίποτα. Οι προδιαγραφές δίνονται απ' την κατασκευάστρια, μέχρι και τη ροπή για την τελευταία βίδα. Δε κάνει ό,τι θέλει το εργοστάσιο. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Haldol είπε

Δε σημαίνει τίποτα. Οι προδιαγραφές δίνονται απ' την κατασκευάστρια, μέχρι και τη ροπή για την τελευταία βίδα. Δε κάνει ό,τι θέλει το εργοστάσιο. 

Πιθανώς και να έχεις δίκιο, να σου θυμίσω όμως ότι τα ίδια λέγανε και για τα NISSAN στον Βόλο και για τις ALFA ROMEO στον άγιο Στέφανο.

Είναι γνωστό σήμερα για παράδειγμα ότι το εργοστάσιο της FIAT στην Πολωνία παράγει ποιοτικότερα αυτοκίνητα από αυτό της Τουρκίας, όπως επίσης και ότι τα βανάκια ford transit δεν φημίζονται για την ποιότητα και αξιοπιστία τους (κατασκευάζονται όλα στην τουρκία).

Ο χρόνος θα δείξει, αν και εγώ αποφεύγω πάντα να αγοράζω προϊόντα made in tourkey και τα τελευταία χρόνια και made in germany. 

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, northjohn είπε

Πιθανώς και να έχεις δίκιο, να σου θυμίσω όμως ότι τα ίδια λέγανε και για τα NISSAN στον Βόλο και για τις ALFA ROMEO στον άγιο Στέφανο.

Γιατι τι είχαν τα nissan απο το Βόλο? Μια χαρά ήταν. Εμείς είχαμε nissan από το Βόλο. Αγορά 1ο χέρι το 95-96 κ το δώσαμε το 21. Δεν είχαμε κανένα θέμα όλα αυτά τα χρόνια. Άσπρο προσώπους μας έβγαλε.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Γιατι τι είχαν τα nissan απο το Βόλο? Μια χαρά ήταν. Εμείς είχαμε nissan από το Βόλο. Αγορά 1ο χέρι το 95-96 κ το δώσαμε το 21. Δεν είχαμε κανένα θέμα όλα αυτά τα χρόνια. Άσπρο προσώπους μας έβγαλε.

Χρώμα , σασμάν, κινητήρας = λουκέτο στο εργοστάσιο. Είστε από τους λίγους τυχερούς, εμείς οι υπόλοιποι (2 στην οικογένεια) τα ξεφορτωθήκαμε σε 6 χρόνια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...