Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, πρόσφατα πήγα να δω ένα αυτοκίνητο από έμπορο,αλλά στην ερώτηση αν το αμάξι έχει βιβλίο Σέρβις την οποία ρώτησα μαζί με το ΚΤΕΟ μου είπε πως δεν έχει αλλά το βιβλίο κτεο θα με διαβεβαιώσει ότι τα χλμ είναι πραγματικά.Μιλαμε για Renault Clio 1,5 Dci 90hp diesel.Πρωτου μου πείτε για τον έμπορο το έκανα επειδή θέλω να βάλω δόσεις και αυτό γίνεται μόνο με τον συγκεκριμένο τρόπο από ότι νομίζω.

Σαφώς και ξενέρωσα με την φάση όλη αλλά περιμένω γνώμες στο αν υπάρχει λύση γιατί το αμάξι ήταν πολύ προσεγμένο

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, KYR1312 είπε

Καλησπέρα, πρόσφατα πήγα να δω ένα αυτοκίνητο από έμπορο,αλλά στην ερώτηση αν το αμάξι έχει βιβλίο Σέρβις την οποία ρώτησα μαζί με το ΚΤΕΟ μου είπε πως δεν έχει αλλά το βιβλίο κτεο θα με διαβεβαιώσει ότι τα χλμ είναι πραγματικά.Μιλαμε για Renault Clio 1,5 Dci 90hp diesel.Πρωτου μου πείτε για τον έμπορο το έκανα επειδή θέλω να βάλω δόσεις και αυτό γίνεται μόνο με τον συγκεκριμένο τρόπο από ότι νομίζω.

Σαφώς και ξενέρωσα με την φάση όλη αλλά περιμένω γνώμες στο αν υπάρχει λύση γιατί το αμάξι ήταν πολύ προσεγμένο

Ελληνικό ή εισαγωγής;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Ελληνικό ή εισαγωγής;

Ελληνικό μου είπε πρώτο χέρι 

6 λεπτά πριν, KYR1312 είπε

Η τουλάχιστον έτσι νομίζω γιατί δεν είμαι και σίγουρος.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, KYR1312 είπε

Το ξεχνάω με λίγα λόγια 

Λογικά ναι, αλλά αν σου άρεσε και το δει και εγκρίνει έμπιστος μηχανικός, πόση σημασία έχει τελικά; 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, KYR1312 είπε

Μιλαμε για Renault Clio 1,5 Dci 90hp diesel.

Λευκό, βασική έκδοση 2014-2016 μοντέλο με 120k χιλιόμετρα? Το βλέπω κανα 20αριά φορές την ημέρα

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, KYR1312 είπε

Η τουλάχιστον έτσι νομίζω γιατί δεν είμαι και σίγουρος.

Αυτό το διαπιστώνεις πανεύκολα με μια απλή ματιά στην άδεια, συγκρίνεις ημερομηνία πρώτης άδειας με ημερομηνία πρώτης άδειας στην Ελλάδα για να δεις αν είναι ελληνικό, και επίσης συγκρίνεις ημερομηνία έκδοσης με ημερομηνία πρώτης άδειας στην Ελλάδα για να δεις αν είναι πρώτο χέρι (ο πρώτος ιδιοκτήτης).

• Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, KYR1312 είπε

Επειδή κοίταξα και εγώ ίδιο μοντέλο 

Τα περισσότερα είναι εισαγωγής και leasing. Κυρίως από Γερμανία τα φέρνουν .

Ίσως με τη αντιπροσωπεία βγάλεις άκρη .

Πάντως σαν μοτέρ δε έχει ακουστεί ότι βγάζουν θέματα .

Ας το δει και ένας δικός σου μηχανικός πάντως 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

Λευκό, βασική έκδοση 2014-2016 μοντέλο με 120k χιλιόμετρα? Το βλέπω κανα 20αριά φορές την ημέρα

Κάπως έτσι αλλά σε μαύρο 😂

1 λεπτό πριν, meletis_m είπε

Επειδή κοίταξα και εγώ ίδιο μοντέλο 

Τα περισσότερα είναι εισαγωγής και leasing. Κυρίως από Γερμανία τα φέρνουν .

Ίσως με τη αντιπροσωπεία βγάλεις άκρη .

Πάντως σαν μοτέρ δε έχει ακουστεί ότι βγάζουν θέματα .

Ας το δει και ένας δικός σου μηχανικός πάντως 

Δηλαδή να δώσω ευκαιρία ακόμα και χωρίς βιβλίο;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Σου είπε για ποιο λόγο δεν έχει book service?

Προσωπικά θεωρώ πως για να μην εχει είναι μάλλον εισαγωγής.

Όχι δεν είπε

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, KYR1312 είπε

Κάπως έτσι αλλά σε μαύρο 😂

Δηλαδή να δώσω ευκαιρία ακόμα και χωρίς βιβλίο;

Επειδή με το βιβλίο και να έχει , έχουν ακουστεί παραποιήσεις .

Για μένα έλεγχο και με επίσημο διαγνωστικό της Renault αλλά και σε φανοποιο. Εάν βρεθεί εντάξει και το αποφασίσεις προχωράς .

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...