KYR1312 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα, πρόσφατα πήγα να δω ένα αυτοκίνητο από έμπορο,αλλά στην ερώτηση αν το αμάξι έχει βιβλίο Σέρβις την οποία ρώτησα μαζί με το ΚΤΕΟ μου είπε πως δεν έχει αλλά το βιβλίο κτεο θα με διαβεβαιώσει ότι τα χλμ είναι πραγματικά.Μιλαμε για Renault Clio 1,5 Dci 90hp diesel.Πρωτου μου πείτε για τον έμπορο το έκανα επειδή θέλω να βάλω δόσεις και αυτό γίνεται μόνο με τον συγκεκριμένο τρόπο από ότι νομίζω. Σαφώς και ξενέρωσα με την φάση όλη αλλά περιμένω γνώμες στο αν υπάρχει λύση γιατί το αμάξι ήταν πολύ προσεγμένο
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, KYR1312 είπε Καλησπέρα, πρόσφατα πήγα να δω ένα αυτοκίνητο από έμπορο,αλλά στην ερώτηση αν το αμάξι έχει βιβλίο Σέρβις την οποία ρώτησα μαζί με το ΚΤΕΟ μου είπε πως δεν έχει αλλά το βιβλίο κτεο θα με διαβεβαιώσει ότι τα χλμ είναι πραγματικά.Μιλαμε για Renault Clio 1,5 Dci 90hp diesel.Πρωτου μου πείτε για τον έμπορο το έκανα επειδή θέλω να βάλω δόσεις και αυτό γίνεται μόνο με τον συγκεκριμένο τρόπο από ότι νομίζω. Σαφώς και ξενέρωσα με την φάση όλη αλλά περιμένω γνώμες στο αν υπάρχει λύση γιατί το αμάξι ήταν πολύ προσεγμένο Ελληνικό ή εισαγωγής;
KYR1312 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Ελληνικό ή εισαγωγής; Ελληνικό μου είπε πρώτο χέρι 6 λεπτά πριν, KYR1312 είπε Ελληνικό μου είπε πρώτο χέρι Η τουλάχιστον έτσι νομίζω γιατί δεν είμαι και σίγουρος.
thanasisxask Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, KYR1312 είπε Ελληνικό μου είπε πρώτο χέρι Αυτό στο διαβεβαιώνω εγώ. 2
KYR1312 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, thanasisxask είπε Αυτό στο διαβεβαιώνω εγώ. Το ξεχνάω με λίγα λόγια 1 1
phanispal Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, KYR1312 είπε Το ξεχνάω με λίγα λόγια Λογικά ναι, αλλά αν σου άρεσε και το δει και εγκρίνει έμπιστος μηχανικός, πόση σημασία έχει τελικά;
KYR1312 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 ελεγα να το πηγαινα στην renault μηπως και γινοταν κατι με τον αριθμο πλαισιου
Sakiz105 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 28 λεπτά πριν, KYR1312 είπε Μιλαμε για Renault Clio 1,5 Dci 90hp diesel. Λευκό, βασική έκδοση 2014-2016 μοντέλο με 120k χιλιόμετρα? Το βλέπω κανα 20αριά φορές την ημέρα
Joshua21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 25 λεπτά πριν, KYR1312 είπε Ελληνικό μου είπε πρώτο χέρι Η τουλάχιστον έτσι νομίζω γιατί δεν είμαι και σίγουρος. Αυτό το διαπιστώνεις πανεύκολα με μια απλή ματιά στην άδεια, συγκρίνεις ημερομηνία πρώτης άδειας με ημερομηνία πρώτης άδειας στην Ελλάδα για να δεις αν είναι ελληνικό, και επίσης συγκρίνεις ημερομηνία έκδοσης με ημερομηνία πρώτης άδειας στην Ελλάδα για να δεις αν είναι πρώτο χέρι (ο πρώτος ιδιοκτήτης). 1
meletis_m Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 33 λεπτά πριν, KYR1312 είπε Καλησπέρα, πρόσφατα πήγα να δω ένα αυτοκίνητο από έμπορο,αλλά στην ερώτηση αν το αμάξι έχει βιβλίο Σέρβις την οποία ρώτησα μαζί με το ΚΤΕΟ μου είπε πως δεν έχει αλλά το βιβλίο κτεο θα με διαβεβαιώσει ότι τα χλμ είναι πραγματικά.Μιλαμε για Renault Clio 1,5 Dci 90hp diesel.Πρωτου μου πείτε για τον έμπορο το έκανα επειδή θέλω να βάλω δόσεις και αυτό γίνεται μόνο με τον συγκεκριμένο τρόπο από ότι νομίζω. Σαφώς και ξενέρωσα με την φάση όλη αλλά περιμένω γνώμες στο αν υπάρχει λύση γιατί το αμάξι ήταν πολύ προσεγμένο Επειδή κοίταξα και εγώ ίδιο μοντέλο Τα περισσότερα είναι εισαγωγής και leasing. Κυρίως από Γερμανία τα φέρνουν . Ίσως με τη αντιπροσωπεία βγάλεις άκρη . Πάντως σαν μοτέρ δε έχει ακουστεί ότι βγάζουν θέματα . Ας το δει και ένας δικός σου μηχανικός πάντως 2 1
KYR1312 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε Λευκό, βασική έκδοση 2014-2016 μοντέλο με 120k χιλιόμετρα? Το βλέπω κανα 20αριά φορές την ημέρα Κάπως έτσι αλλά σε μαύρο 😂 1 λεπτό πριν, meletis_m είπε Επειδή κοίταξα και εγώ ίδιο μοντέλο Τα περισσότερα είναι εισαγωγής και leasing. Κυρίως από Γερμανία τα φέρνουν . Ίσως με τη αντιπροσωπεία βγάλεις άκρη . Πάντως σαν μοτέρ δε έχει ακουστεί ότι βγάζουν θέματα . Ας το δει και ένας δικός σου μηχανικός πάντως Δηλαδή να δώσω ευκαιρία ακόμα και χωρίς βιβλίο;
ilias78 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Σου είπε για ποιο λόγο δεν έχει book service? Προσωπικά θεωρώ πως για να μην εχει είναι μάλλον εισαγωγής.
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 αριθμός vin και αντιπροσωπεία να σου πουν τι και πως. 1
KYR1312 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, ilias78 είπε Σου είπε για ποιο λόγο δεν έχει book service? Προσωπικά θεωρώ πως για να μην εχει είναι μάλλον εισαγωγής. Όχι δεν είπε
meletis_m Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, KYR1312 είπε Κάπως έτσι αλλά σε μαύρο 😂 Δηλαδή να δώσω ευκαιρία ακόμα και χωρίς βιβλίο; Επειδή με το βιβλίο και να έχει , έχουν ακουστεί παραποιήσεις . Για μένα έλεγχο και με επίσημο διαγνωστικό της Renault αλλά και σε φανοποιο. Εάν βρεθεί εντάξει και το αποφασίσεις προχωράς . 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα