Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 hours ago, lector said:

Το οτι μια εννοια τυγχανει να ειναι νομικος ορος δε σημαινει οτι δε μπορει να χρησιμοποιειται και στην καθομιλουμενη πρωτον.

Σαφώς, αλλά η έννοια του όρου δεν αλλάζει όταν χρησιμοποιείται στην καθομιλουμένη.

Δημοσ.

Η κατάληξη της υπόθεσης είναι η εξής:

Επικοινωνώ με το φαρμακείο και τους ρωτώ, αν μπορώ να επιστρέψω το προϊόν, διότι η τιμή μου φάνηκε αρκετά υψηλή σε σχέση με την τιμολόγηση στη σελίδα τους. Μου λένε φυσικά, αλλά θα σας δώσουμε ένα σημείωμα με σφραγίδα, ότι σας οφείλουμε 6€ για μελλοντική σας αγορά ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.

Αφού πήγα στο κατάστημα για την επιστροφή, μου είπαν ότι η τιμή που είδα στη σελίδα τους "ήταν λάθος" και τα κλασικά ότι, "το φυσικό κατάστημα απασχολεί περισσότερους υπαλλήλους" και ότι "η αγορά των προϊόντων και η εξυπηρέτηση είναι πιο άμεση σε σχέση με το ίντερνετ". Λέω ΟΚ, κατανοητό.

Φυσικά μπήκα στη σελίδα τους, βγένοντας από το κατάστημα και βλέπω ότι την έχουν ανεβάσει.

Εδώ να προσθέσω, ότι το φαρμακείο έχει συνεργασία με το skroutz και η προυγούμενη τιμολόγηση του προϊόντος, ανέβαζε το μαγαζί στα 10 πρώτα με τη χαμηλότερη τιμή (έχω κρατήσει screenshot με την προηγούμενη και την νέα τιμή).  Γενικά έχω κάνει 6-7 αγορές μέσω της σελίδας του συγκεκριμένου φαρμακείου, το οποίο έχει αρκετά ανταγωνιστικές τιμές στο skroutz και ετοιμάζει τις παραγγελίες σε 1-2 ώρες (για παραλαβή από το κατάστημα).

Απλά δεν μπορούσα να δεχτώ την τιμή σχεδόν 2,5 φορές πάνω. Γι αυτό το έκανα όλο αυτό.

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, outnumb είπε

Απλά δεν μπορούσα να δεχτώ την τιμή σχεδόν 2,5 φορές πάνω. Γι αυτό το έκανα όλο αυτό.

Not all heroes wear capes

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...