alion Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Η Samsung συνεχίζει να δείχνει σε όλους (σχεδόν) τους android κατασκευαστές, το πώς πρέπει να γίνονται οι ενημερώσεις της πλατφόρμας της Google. Ο λόγος είναι ότι τα smartphones και τα tablets της εταιρείας βρίσκονται μεταξύ των πρώτων ελάχιστων συσκευών Android που έλαβαν το Android 13, αμέσως μετά τα Pixel smartphones της Google. Φαίνεται πάντως ότι ο νοτιοκορεατικός κατασκευαστής smartphone δεν έχει καμία πρόθεση να επαναπαυτεί στις δάφνες του και τώρα σχεδιάζει να εμπλακεί σε μια μάχη... με τον εαυτό του. Και αυτό διότι η εταιρεία εξέφρασε πρόσφατα την επιθυμία της να κυκλοφορήσει την ενημέρωση στο Android 14 τον επόμενο χρόνο ακόμη πιο γρήγορα από ό,τι είδαμε με το Android 13 και το περιβάλλον One UI 5 στους χρήστες των μοντέλων της σε ολόκληρο τον κόσμο. Η κυκλοφορία του One UI 5 της Samsung πρόλαβε την Google στην υποστήριξη των emoji Unicode 15 και έφτασε πρόσφατα στο προσιτά οικονομικό Galaxy A52, μόλις λίγες ημέρες μετά την ενημέρωση που έλαβε η ναυαρχίδα της σειράς Galaxy S22. Η εταιρεία αναφέρει ότι άλλες συσκευές όπως το Galaxy A32 και το Tab S7, θα λάβουν τη σχετική ενημέρωση μέχρι το τέλος του έτους. Η Samsung λέει ακόμα ότι σχεδιάζει να ξεπεράσει τον εαυτό της και να παραδώσει την ενημέρωση στο Android 14 ακόμη πιο γρήγορα το 2023. Δεν έχουμε πολλές λεπτομέρειες για το πώς σκοπεύει να το κάνει αυτό, αλλά γίνεται λόγος για συνεργασία με τη Google και αξιοποίηση των σχολίων που δέχεται από τους χρήστες προκειμένου να εκπληρώσει την υπόσχεσή της με το (πιθανόν) One UI 6. Αναμενόμενα η Samsung καυχιέται για το πόσο γρήγορα η ομάδα της δημιούργησε το One UI 5 μετά την κυκλοφορία του Android 13 από τη Google, σε χρόνο γρηγορότερο όχι μόνο από άλλες OEM Android συσκευές αλλά ακόμη και από τις προηγούμενες ενημερώσεις λογισμικού που κυκλοφόρησε η ίδια. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 εγω δεν εχω καταλαβει γιατι το android δεν κουμπωνει σε ολα τα κινητα οπως τα windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TaxiarhisGR Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Titos301 είπε εγω δεν εχω καταλαβει γιατι το android δεν κουμπωνει σε ολα τα κινητα οπως τα windows Για να μπορει η καθε εταιρια ελευθερα "να πουλαει μουρη" με το δικο της skin και να βγαζει λεφτα ανεξαρτητα απο εκει. Τα Windows ειναι κλειστο λειτουργικο ενω το android ανοιχτου κωδικα που μπορεις να πειραξεις πραγματα χωρις η Google να μπορει να σου πει κατι. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2022 από TaxiarhisGR 2 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panathatube Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Η βελτίωση του One UI όχι από έκδοση σε έκδοση, αλλά κι από ενημέρωση σε ενημέρωση είναι θεαματική (δεν μιλάμε τώρα για Samsung Experience κι ούτε λόγος να γίνεται για το μεσαιωνικό Touch Wiz). Βελτίωση ταχύτητας όπου παλιότερα είχε θέμα, καλύτερα animations (υπάρχει περιθώριο για περαιτέρω βελτίωση πάντως), η καλύτερη υποστήριξη, απίστευτη παραμετροποίηση και επιλογές (και δεν μιλάμε καν για τις σουίτες Good Guardian και Good Lock...) Παλιά χρησιμοποιούσα Windows Launcher φανατικά, πέρυσι με το One UI 4 τον περιόρισα κατά πολύ και τώρα με το 5αρι δεν το χρησιμοποιώ πια σχεδόν καθόλου. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ardi21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Να μπορουσες να απεγκαταστησεις και τα δικα της apps και θα ηταν το τελειο. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panathatube Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Titos301 είπε εγω δεν εχω καταλαβει γιατι το android δεν κουμπωνει σε ολα τα κινητα οπως τα windows Τα Windows είναι κλειστό σύστημα. Στο βασισμένο στο Linux Android οι κατασκευαστές μπορούν να κάνουν πολλές δικές τους αλλαγές και προσαρμογές. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2022 από panathatube 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerapp Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Διαμαρτύρεται κοσμος για το ui της Samsung ακόμα; Ειναι βαρύ ακομα κ σήμερα που κ τα low end σηκώνουν για πλακα το λογισμικό; Ας δουμε εμενα με ενα sony που έχω γυμνό android . Η συσκευή μου ειναι 4κ , και αν θες 120hz . Υπέροχα. Τι κανει μια οθόνη 4κ κ 120 καρφωμένα ακομα κ στο wallpaper ; Άσκοπη ζέστη "καλοκαίρι ρωτήστε με τι τραβάω" , και άσκοπη αυτονομία. Η Sammy. 2k , σου λεει μήπως θέλετε 1080 ; Μήπως ειστε σε ταξίδι μακρυά απο φόρτιση να το πάμε 720 ; Τα 120hz ειναι μεταβαλλόμενα, σε στατική εικονα πάνε κ 20 !!! Έφερα ΕΝΑ παράδειγμα, για ενα θεμα σημαντικότατο, την αυτονομία μα κ την θερμοκρασία της μπαταρίας κ του chip . Αυτονομία/ μακροζωία, δηλαδή. Εγω 1iii , φιλος κ μοναδικός συνάδελφος στην σάλα συνεργείου με τσίγκο απο πάνω κ το καλοκαίρι λιώνουμε σαν να είμαστε από βούτυρο , με 21u . Δεν θέλετε να νιώσετε την λαύρα του δικου μου . Απο την αλλη το αλλο ......δεν νιώθει . Τοσο απλα . Μήπως αυτα που έγραψα παραπάνω ειναι ο καταλύτης ; Γυμνο-τεμπελικο vs κομπλέ σύγχρονο λογισμικό. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 39 λεπτά πριν, panathatube είπε Τα Windows είναι κλειστό σύστημα. Στο βασισμένο στο Linux Android οι κατασκευαστές μπορούν να κάνουν πολλές δικές του αλλαγές και προσαρμογές. το ανδρεία ξεκίνησε ανοιχτό σαν το Λίνουξ αλλά είπαμε να αντιγράψουμε την απλ και έχει γίνει και αυτό κλειστό. αλλά οκ λιγοτερο από άλλους αλλά κλειστό. Η σωστότερα κλειστό στο χρήστη και όσο πάει θα κλείνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cat1967 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 40 λεπτά πριν, ardi21 είπε Να μπορουσες να απεγκαταστησεις και τα δικα της apps και θα ηταν το τελειο. Ναι, πολύ σαβουρα ρε παιδί μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panathatube Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, ardi21 είπε Να μπορουσες να απεγκαταστησεις και τα δικα της apps και θα ηταν το τελειο. Θα σε σοκάρω αν σου πω ότι προσωπικά προτιμώ κάποια από τα apps της Samsung έναντι της Google! Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2022 από panathatube 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo99rge Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 ας το βγάλει και ποιο γλήγορα και από τη google Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, panathatube είπε Θα σε σοκάρω αν σου πω ότι προσωπικά προτιμώ κάποια από τα apps της Samsung έναντι της Google! Δεν θα είσαι ο μόνος... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stivaks72 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, cat1967 είπε Ναι, πολύ σαβουρα ρε παιδί μου. Με adb commands μπορείς να διώξεις πολύ bloatware. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerapp Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, stivaks72 είπε Με adb commands μπορείς να διώξεις πολύ bloatware. θυμαμαι κατι τετοια εκανα εποχη galaxy s3 που οι μιζεροι ειχαν βαλει 1 γιγα ραμ στο θορυκτο tachwizz , τωρα γιατι να κανει καποιος κατι τετοιο ; ειναι θεμα ιεροτελεστιας ; ειναι θεμα αρχων ; ετσι μεγαλωσαμε ας πουμε ; απλα τις απενεργοποιεις . και επειδη εγραψα για το γυμνο android-τεμπελικο της sony παραπανω , και αυτη ακομα ειχε εφαρμογες που απενεργοποιησα , αρκετες , να γραψουν κατι σωστο βαριουνται , αλλα να πεταξουν μεσα τα αρ χιδι λικια τους δεν παρεβλεψαν ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stivaks72 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, georgerapp είπε θυμαμαι κατι τετοια εκανα εποχη galaxy s3 που οι μιζεροι ειχαν βαλει 1 γιγα ραμ στο θορυκτο tachwizz , τωρα γιατι να κανει καποιος κατι τετοιο ; ειναι θεμα ιεροτελεστιας ; ειναι θεμα αρχων ; ετσι μεγαλωσαμε ας πουμε ; απλα τις απενεργοποιεις . και επειδη εγραψα για το γυμνο android-τεμπελικο της sony παραπανω , και αυτη ακομα ειχε εφαρμογες που απενεργοποιησα , αρκετες , να γραψουν κατι σωστο βαριουνται , αλλα να πεταξουν μεσα τα αρ χιδι λικια τους δεν παρεβλεψαν ! Ψιλο-placebo είναι η φάση, απλά δεν βλέπεις τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείς ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα