dmamais7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Παιδιά καλησπέρα , ξαφνικά εκεί που έπαιζα έκλεισε τελείως ο υπολογιστής και δεν άνοιγε . Δοκίμασα πρώτα απο όλα να βγάλω την Gpu και άνοιξε . Έκαιγε αρκετά η 970. Την άφησα να κρυώσει την ξανά έβαλα πάνω και το Pc δεν ανοίγει καν . Πατάς το κουμπί να ανοίξει και ακούγεται ένα θόρυβος από μέσα τακ τακ και δεν ανοίγει . Αν της βγάλεις τα 2 6 πίνα που έχει ανοίγει ο υπολογιστής γυρνάει και το ανεμιστήρακι της αλλά φυσικά δεν έχει εικόνα το pc Ακόμα και με το ένα το δεξι το 6πινο ανοίγει αλλά δεν έχω εικόνα . Την ανοίξαμε με ένα φίλο την καθάρισμα της αλλάξαμε πάστα , ούτε μυρίζει καμένο ούτε κάτι να δείχνει να έχει φουσκώσει κάτι . Τουλάχιστον με τα δικά μας μάτια . Να πω επίσης ότι εχθές στο age of empires το παιχνίδι έκανε κάποια σπασίματα και ενώ έχω βάλει να βλέπω θερμοκρασίες δεν κοίταξα εκείνη την στιγμή ο χαζός ούτε σήμερα που έκλεισε τελείως . Τι λέτε ότι μπορεί να έχει γίνει ; Ευχαριστώ πολύ .
Τέρης Α. Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, dmamais7 είπε Τι λέτε ότι μπορεί να έχει γίνει ; Βραχυκύκλωμα σε κάποιο mosfet από τη μεριά του αριστερού 6πινου. Μην κάνετε περεταίρω δοκιμές γιατί θα προκληθεί ζημιά (αν δεν έγινε ήδη).
dmamais7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Βραχυκύκλωμα σε κάποιο mosfet από τη μεριά του αριστερού 6πινου. Μην κάνετε περεταίρω δοκιμές γιατί θα προκληθεί ζημιά (αν δεν έγινε ήδη). Όχι πιστεύω ότι δεν μπορώ και να ήθελα να κάνω κάτι άλλο . Αν την πάω σε κάποιο μαγαζί λέτε να επισκευάζεται ;
Τέρης Α. Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ίσως παίζει βέβαια και το σενάριο του μέλους @ZELOMOTH. Ποιο μοντέλο είναι το τροφοδοτικό και πόσο χρονών; Edit, άκυρο λοιπόν... 5 λεπτά πριν, dmamais7 είπε Αν την πάω σε κάποιο μαγαζί λέτε να επισκευάζεται ; Κατά πάσα πιθανότητα ναι, αλλά μπορεί να κοστίσει περίπου όσο μία αντίστοιχη λειτουργική μεταχειρισμένη. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2022 από Τέρης Α. 1
dmamais7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε Η΄ απλά τροφοδοτικο Την δοκίμασα και σε άλλο desktop . Αλλά τίποτα 1
ZELOMOTH Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Οκ αρα εφόσον το τροφοδοτικο του άλλου υπολογιστή την σηκώνει κανονικά, τοτε οντως η καρτα ψοφησε πανω στην μάχη..☹️ 2 1
dmamais7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Παιδιά καλησπέρα έχω ένα update πάνω στο θέμα και θέλω γνώμες να δω αν είναι σύμπτωση ή συμβαίνει κάτι άλλο . Πήρα μια 3060 και στις 10 μέρες πάνω ξαφνικά ο υπολογιστής με πετάει απο το παιχνίδι που ήμουν στην κύρια οθόνη ενώ στην άλλη οθόνη έπαιζα youtube . Το παιχνίδι όχι κανένα σοβαρό απο γραφικά . Αρχίζουν λοιπόν οι οθόνες να παγώνουν ξεκινάνε τα σπασίματα κουτάκια κτλπ , δοκιμάζω να κλείσω οθόνες να αλλάξω display port hdmi κτλπ , βγάζω drivers ξανα περνάω αλλά τίποτα . Την πήγα πίσω την δοκίμασαν και τους έκανε τα ιδιά και μου την εβγαλαν doa . θέλω λοιπόν να κάνω μια χαζή ερώτηση υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει κάτι άλλο και θα μου χαλάσει και η επόμενη ή ήταν σύμπτωση ; Γιατί απο πέμπτη δημοτικού που πήρα υπολογιστή και τώρα είμαι 38 είναι οι πρώτες μου κάρτες γραφικών που μου χαλάνε και αυτές μέσα σε 10 μέρες . Υ.Γ1 Δεν την πείραξα απο θέμα o.c αν ρωτήσει κανείς ούτε καν είχα προλάβει να παίξω σοβαρό παιχνίδι . Μόνο dota σε 27 αρα με 2κ και 165Hz και δίπλα να παίζει youtube σε μια 24 αρα . Υ.Γ2 για βραχυκυκλωμένη μητρική που έβγαζε ζημιά στους επεξεργαστές έχω ακούσει μόνο . Ευχαριστώ πολύ .
Mr Aris Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Μια 980ti με πέταγε εκτός παιχνιδιού στα καλά καθούμενα, ούτε θερμοκρασίες ούτε τίποτα, την αλλάζω με μια 2060 μετά από 2 εβδομάδες τα ίδια 🤣, τη στέλνω πίσω όταν ήρθε η καινούργια μέχρι σήμερα όλα καλά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα