eMike Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Είπε μια μαλακία ο Γεωργίου κάποτε στην τηλεόραση κι έγινε καραμέλα. 1
rus Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, JakeKaufman είπε Ευχαριστούμε για την καθοριστική συνεισφορά στο θέμα, νομίζω άνοιξες τα μάτια όλων των τζογαδόρων 😀😀 Μπα, μιλησες τελικα? Ως τωρα, στο λιγοστο χρονο που εισαι εδω, εβαζες αποκλειστικα 'γελακι' στα ποστς μου 6 ώρες πριν, eMike είπε Είπε μια μαλακία ο Γεωργίου κάποτε στην τηλεόραση κι έγινε καραμέλα. Η μεγαλυτερη μακακια που εχει πει ο Γεωργιου ειναι μπασκετικη. Οτι 'ο Αντεκοκουνμπο δε ξερει μπασκετ'. 12 ώρες πριν, james01gr είπε Υπάρχει ακόμα ενας.στα τουρνουά παίζεις τους αγώνες με την σειρά όλους Χ. Εάν σου δεν σου κάτσει, στο επόμενο ποντάρισμα διπλασιάζεις το αρχικό σου ποντάρισμα κοκ. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην βγεις κερδισμένος. Παράδειγμα. Πρώτο παιχνίδι ποντάρει 5€, χάνεις. Δεύτερο 10€,χανεις.τριτο 20€, χάνεις. Τέταρτο 40€,χανεις. Πέμπτο 80€,χάνεις. Έκτο 160€ κερδίζεις. Οι αποδόσεις του Χ είναι στο 3 τουλαχιστον. Έχεις κερδίσει 480€,εχεις ποντάρει 315€. Καθαρό κέρδος 165€. Μόλις κερδίσεις ξαναρχίζεις από την αρχή. Φυσικά πρέπει να έχεις ένα ποσό για να μην εγκαταλείψει αλλά όσο πιο πολύ αργησει το Χ τόσο περισσότερα θα κερδίσεις. Εχω περασει απο το σταδιο του "επαγγελματια" παιχτη, με σχεδον καθημερινο παιξιμο, και σεβαστων ποσων. Υπαρχουν πολλες τακτικες. Θα κερδισεις φυσικα πολλες φορες. Οταν ομως κανεις τη τελικη σουμα., θα διαπιστωσεις οτι παραμενεις χαμενος 🙂 Θα ελεγα οτι η καλυτερη ιδεα ειναι να παιξεις σε ενα δελτιο 3 αγωνες στο 'Χ'. Ειδικα σε πρωταθληματα που φερνουν συχνα 'Χ'. Πονταρεις λιγα, κερδιζεις πολλα. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2022 από rus
Ptolemaios1 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 αμάν υπάρχει τέτοιο τίμιο νήμα τώρα το πρόσεξα θα προσθέσω κι εγώ τον οβολό μου αν και δε παίζω μουντιαλ Στις 22/11/2022 στις 7:00 ΜΜ, eMike είπε Πρέπει να είναι κάποιος κάτι παραπάνω από εγκεφαλικά ανάπηρος για να πληρώνει τον Blade για δελτία. Τον ακολουθώ στο instagram (από τότε που έκανε κόντρες με μηχανάκια, όχι τώρα που την είδε tipster) και έχω σοκαριστεί. Όχι γιατί είναι αδίστακτος απατεώνας, αλλά γιατί υπάρχουν άνθρωποι που τον πληρώνουν. Blade, ο άλλος ο μυτόγκας ο Μακιαβέλι και Κουλης Dunkman στο μπάσκετ.....ΜΑΚΡΙΑ τι φάση αυτός ο Blade? προσφάτως τον έμαθα με μια ματιά μου φάνηκε παπατζής ένας τύπος μου είπε ότι είναι απατεώνας και κλέβει προγνωστικά άλλων και μείνε μακριά και ένας μου λέει είναι καλός και τον δικαιολογεί που λεει βριζει τον κόσμο στα βιντεο του Μακιαβελι δεν τον ξερω,ακουστα μόνο τον dunkman ειχα δει τη σελίδα του και φαίνεται ότι στρίβει κέρμα για να αποφασίσει Στις 22/11/2022 στις 6:27 ΜΜ, txcellas είπε Αλιμονο αν κερδιζαμε. Θα εκλειναν οι στηματικες.. Εγω παντως σε καθε μεγαλη διοργανωση παιζω το συστημα με τα Χ. Μεχρι τωρα ειμαι κερδισμενος. χαιρομαι που εισαι κερδισμενος και μακαρι παντα να εισαι αλλα το συγκεκριμενο συστημα ειναι γτπ και επικινδυνο μακρια
txcellas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Γιατί βρε είναι γτπ; Μέχρι στιγμής ήρθανε πολλά Χ και αν κάποιος το ακολούθησε πίστα θα έβγαλε αρκετά.
Ptolemaios1 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 γτ θα μπορούσανε να μην έρθουν τα Χ και να έχανες πολλά λεφτά αν το ακολουθουσες να πάθαινες χοντρη ζημια ενω αν τα επαιζες μονα θα έχανες λιγα 1
ObeyWario! Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Με Χ ή χωρίς για πείτε που θα χάσουμε τα λεφτά μας σήμερα
vagos789 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Αυστραλια Δανια και Πολωνια Αργεντινη θα εψαχνα στατιστικα του διαιτητη που εχει οριστει για καρτες,μπορει να πεσουν πολλες καθοτι τα ματς ειναι κρισιμα
Ptolemaios1 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 δυάδα Αργεντινη νικη & υ3,5 Σαουδική Αραβία - Μεξικό υ3.5 με 2.59
ObeyWario! Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Πάμε ταμειάρα των 17:00 με Δανία 2-1 Γαλλία 3-0 και το βράδυ ρεπό
vorlon68 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, ObeyWario! είπε Πάμε ταμειάρα των 17:00 με Δανία 2-1 Γαλλία 3-0 και το βράδυ ρεπό
ObeyWario! Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Όταν στα νοκ άουτ θα στέλνω τα χαμένα δελτία στις ομοσπονδίες ζητώντας χρήματα για να μη ποντάρω υπέρ τους να δω ποιος θα γελάει
Ptolemaios1 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, Ptolemaios1 είπε δυάδα Αργεντινη νικη & υ3,5 Σαουδική Αραβία - Μεξικό υ3.5 με 2.59
ObeyWario! Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Ptolemaios1 είπε Spoiler Υγ για όποιον έχει απορία, ναι έπαιξα να σκοράρει ο Μέσι σήμερα Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2022 από ObeyWario!
Ptolemaios1 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 41 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε Υγ για όποιον έχει απορία, ναι έπαιξα να σκοράρει ο Μέσι σήμερα
ObeyWario! Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μπορεί παρακαλώ κάποιος admin να μου δώσει δικαιώματα moderator για το topic που θέλω να μπλοκάρω κάτι ενοχλητικούς; Δώρο για αύριο στα απογευματινά το goal goal Κροατίας-Βελγίου, 1-1 ημίχρονο για τους ψαγμένους Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2022 από ObeyWario!
Προτεινόμενες αναρτήσεις