ObeyWario! Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Με αφορμή τα 5 6 γκολ της Αγγλίας και 0 σουτ του Κέιν που είχα να σκοράρει στον αγώνα σκέφτηκα να ανοίξω ένα θέμα να μοιραζόμαστε τους κουβάδες και τα προγνωστικά που θα μας οδηγήσουν σαυτούς στο φετινό μουντιάλ Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2022 από ObeyWario!
G.TH. Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Spoiler Σε 3 ολοκληρωμένους αγώνες κάποιοι έχουν ήδη 4 επιτυχίες. Δεν τους λέει τυχαία ο κόσμος σίχαμαν.. Ναι υπάρχει «λογική »εξήγηση αλλά δεν τους κάνει λιγότερο καραγκιόζηδες Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2022 από G.TH.
ObeyWario! Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, G.TH. είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Σε 3 ολοκληρωμένους αγώνες κάποιοι έχουν ήδη 4 επιτυχίες. Δεν τους λέει τυχαία ο κόσμος σίχαμαν.. Ναι υπάρχει «λογική »εξήγηση αλλά δεν τους κάνει λιγότερο καραγκιόζηδες Αν πιάσεις το προγνωστικό σαφήνει να βάλεις και άλλο στον ίδιο αγώνα πχ έπιασα στο αμερική-ουαλία γκολ πριν το 37 και τώρα έχει επιλογή για γκολ μετά το 68 Πάμε για 1-1
ant_ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Γνωστο σαιτ προβλεψεων απο "ειδικους" ειχε δωσει under το Αγγλια-Ιραν Οι "tipsters" στην Ελλαδα ειναι σαν τους μετεωρολογους εδω περα Βροχη λενε νταλα ηλιος βαραει 2
4saken Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 33 λεπτά πριν, ant_ είπε Γνωστο σαιτ προβλεψεων απο "ειδικους" ειχε δωσει under το Αγγλια-Ιραν Οι "tipsters" στην Ελλαδα ειναι σαν τους μετεωρολογους εδω περα Βροχη λενε νταλα ηλιος βαραει Και καλα εκαναν, αυτοι δεν γνωριζαν οπως εσυ οτι θα ληξει 6-2.
ant_ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Να κανουν αλλη δουλεια τοτε αν δεν μπορουν να δουνε οτι αμυνα με παιχτες που αγωνιζονται οι περισσοτεροι στο πρωταθλημα του ιραν θα φαει πανω απο 3 γκολ απο παιχτες πρεμιερ λιγκ 2
ObeyWario! Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, ant_ είπε Γνωστο σαιτ προβλεψεων απο "ειδικους" ειχε δωσει under το Αγγλια-Ιραν Ονόματα και διευθύνσεις. Αν και εντάξει μπάλα είναι, μετά Χριστόν προφήτης Σήμερα Αργεντινή και Γαλλία over 2.5 ομαδικά και τα άλλα δύο goal goal Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2022 από ObeyWario!
JailbrokenDiesel Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, ObeyWario! είπε και τα άλλα δύο goal goal χχχμμμμ
txcellas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Αλιμονο αν κερδιζαμε. Θα εκλειναν οι στηματικες.. Εγω παντως σε καθε μεγαλη διοργανωση παιζω το συστημα με τα Χ. Μεχρι τωρα ειμαι κερδισμενος. Για κουβαδες μπορειτε να γραψετε στο instagram το ονομα του ''ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ κλοουν'' που καποιοι πληρωνουν συνδρομη για να δειτε τι δινει καθε φορα.
eMike Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 29 λεπτά πριν, txcellas είπε Αλιμονο αν κερδιζαμε. Θα εκλειναν οι στηματικες.. Εγω παντως σε καθε μεγαλη διοργανωση παιζω το συστημα με τα Χ. Μεχρι τωρα ειμαι κερδισμενος. Για κουβαδες μπορειτε να γραψετε στο instagram το ονομα του ''ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ κλοουν'' που καποιοι πληρωνουν συνδρομη για να δειτε τι δινει καθε φορα. Πρέπει να είναι κάποιος κάτι παραπάνω από εγκεφαλικά ανάπηρος για να πληρώνει τον Blade για δελτία. Τον ακολουθώ στο instagram (από τότε που έκανε κόντρες με μηχανάκια, όχι τώρα που την είδε tipster) και έχω σοκαριστεί. Όχι γιατί είναι αδίστακτος απατεώνας, αλλά γιατί υπάρχουν άνθρωποι που τον πληρώνουν. Blade, ο άλλος ο μυτόγκας ο Μακιαβέλι και Κουλης Dunkman στο μπάσκετ.....ΜΑΚΡΙΑ 1
Basilhs23___ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 34 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε διαλεχτε Απόκρυψη περιεχομένων Τον πράσινο κουβά θέλω μιας και είμαι Παναθηναϊκός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις