Founes Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 milame gia fame-story, shame-story, kalomoira, karafwti ktl... kai kala... kapoios apo olous autous borei kapoia stigmi na ginei axiologos tragoudistis... Den tha eprepe omws na anarwtithoume PWS kapoioi apo tous kata geniki omologia kataxiomenous kallitexnes (tragoudistes kai mi) symmetexoun se auto to reallity ??? telika exoun epipedo dapedo??? poia i diafora tous apo tous diagwnizomenous ??? ps. Den eithela na anaferthw se onomata giati einai pikra Γιατί αν η Κακομοίρα είναι τραγουδίστρια, τότε η Μαρινέλλα, η Χαρούλα, η Φαραντούρη και πόσες ακόμα άξιες φωνές θα έπρεπε να ντρέπονται που έχουν υπηρετήσει επάξια την μουσική και το Ελληνικό τραγούδι!
Cristina Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 tsimpouri3, έχεις δίκιο σε αυτά που λες. Ο χρόνος θα δείξει τι ο καθένας αξίζει. Όμως δεν είναι ο μόνος παράγων. Το παράδειγμα με τους U2 θα μου επιτρέψεις να μην το λάβω υπ' όψιν σοβαρά. Ο λόγος είναι ότι οι U2 (και οι κάθε U2) θέλω να πιστευώ πως δεν θα πήγαιναν σε ένα τέτοιο reality για να κάνουν ξεκίνημα στην καριέρα τους. Το θέμα όμως δεν είναι αν τα παιδιά που πήραν μέρος σε αυτό το πανηγύρι είχαν καλές φωνές αλλά ο τρόπος με τον οποίο ξεγελούν και 'παρασέρνουν' τα media μια μερίδα του πληθυσμού, με τρόπο πραγματικά αξιοθαύμαστο. Και από την άλλη, πόσο τραγικά εύκολα μπορούν να φτιάξουν πρότυπα εκ του μη όντος. Πρότυπα...; Όπως αποδείχθηκε για πολλοστή φορά, δεν ήταν αρκετό να έχεις ταλέντο για να ξεχωρίσεις...
BlizardBill Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 E oxi re paidia kai i Kalompira kaliteri tragoudistria eklegmeni apo ena lao pou thelo na pistevo pos exei kai ena epipedo toulaxiston sti mousiki. Lipamai pou gia alli mia fora diapistono poso mas ipotimane merikoi megaloi paragogoi kai merikoi mikroutsikoi parousiastes. Eσυ, ποιόν θα έβγαζες καλύτερο τραγουδιστή από εκεί μέσα? Αν και από την άλλη, δεν ξέρω αν ψηφίζουν για τραγουδιστή μόνο... περισσότερο είναι κάτι σαν show- καλλιστεία -και μετά τραγούδι. Γενικά, νομίζω πως τα παιχνίδια αυτά στηρίζονται πολύ στο "μάτι" που ρίχνουμε στην ζωή κάποιου άλλου ,και στο κουτσομπολιό ! Από παλιά τα βλέπουμε στις Ελληνικές ταινίες, και είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι το κάνουμε και στην ζωή μας σε κάποιο βαθμό. Το παράλογο είναι για εμένα που πολύς κόσμος παραδέχεται ότι τα βλέπει και τα συζητάει !!! ... λογικά θα έπρεπε όλοι να το παίζαμε τουλάχιστον εναντίον. Αν και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, αυτοί “πληρώνονται” για να τους κουτσομπολεύουμε και να τους βλέπουμε, οπότε δεν είναι τόσο τρομερό όσο να το κάναμε στην πραγματικότητα με ανθρώπους που δεν μας έδωσαν τέτοιο δικαίωμα.
salstrom Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 οχι ρε παιδιά το fame story ειναι κατα-πληκτικό.μεσα σε δυο λεπτά ξεχνάς οτι έμαθες τόσα χρόνια για τη μουσική.μόλις εμαθα το νικητή.οχι οτι με ενδιέφερε.αλλά άκουγα τόση ώπα pink floyd και κάπως ένοιωσα.ας ασχοληθεί επιτέλους κάποιος σοβαρά με τη μουσική και ας αφήσουν τους καραγκιόζηδες εκεί που τους αξίζει.ΠΟΥΘΕΝΑ.
DJ_XLR8 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Den tha eprepe omws na anarwtithoume PWS kapoioi apo tous kata geniki omologia kataxiomenous kallitexnes (tragoudistes kai mi)symmetexoun se auto to reallity ??? Aυτοί οι καλλιτέχνες που εμφανίζονταν κατά καιρούς στα live (το έβλεπα συχνά το Fame Story) ήταν άνθρωποι που έχουν σχέση με τη Heaven. Μιλάω για την πλειοψηφία των τραγουδιστών, ο Καρράς νομίζω ανήκει αλλού, αλλά όπου να 'ναι πάει Heaven. Οι μουσικοσυνθέτες που εμφανίστηκαν νομίζω ότι μπήκαν καθαρά για τηλεοπτικούς λόγους, δηλαδή να αυξηθεί ακόμα περισσότερο το ποσοστό τηλεθέασης, συμπεριλαμβάνοντας τις ηλικίες άνω των 40. Μέχρι τα 30 τις είχαν σίγουρες & έτσι έγινε. Να φανταστείτε ότι στην παγίδα έπεσαν οι γονείς μου με το που είδαν αυτούς τους συνθέτες να εμφανίζονται. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν έχουν ανάγκη για προβολή οπότε είναι καθαρά τηλεοπτικοί λόγοι. Επίσης, επειδή έβλεπα το παιχνίδι τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα & σχεδόν κάθε live αυτού, θα πω ότι απο αυτό δυστυχώς μόνο 2 φωνές θα "υπηρετήσουν" επάξια το ελληνικό τραγούδι. Όλοι ξέρουμε ποιοί & ας κάνουμε ότι δε το έχουμε δει το παιχνίδι. Τις περισσότερες φορές σιχάθηκα την όλη διαδικασία του παιχνιδιού (μιλάω για τα live) σχετικά με την επιτροπή & τις απόψεις τους ύστερα από κάθε live. Όσοι το παρακολουθούσατε θα βλέπατε πραγματικά πόσο ΗΛΙΘΙΟΥΣ μας νομίζουν! Μιλάω για "κριτικές" σε άτομα που ειλικρινά είναι άφωνα ή δεν έχουν να δείξουν κάτι παραπάνω ή το διαφορετικό σε σχέση με τα ήδη υπάρχοντα πρόσωπα του ελληνικού τραγουδιού. Ειλικρινά σας μιλάω, άκουγα "ερμηνείες" ορισμένων εκεί μέσα στα live & έλεγα ΟΚ, είναι χάλια, έκανε εκεί λάθος κτλ. Έφτανε η ώρα της επιτροπής και απαντούσαν οι "ειδικοί": "Ήσουν άψογη, Μπράβο!, Τιμή μου που σε άκουσα" κτλ. Δηλαδή έβγαινα απ' τα ρούχα μου! Ευτυχώς που ήρθαν οι εξετάσεις μου & ξεκόλλησα κάπως από την TV να το βλέπω! Θα μου πεις, αφού βλέπεις ότι μειώνουν τη νοημοσύνη σου αυτά που βλέπεις & ακούς, γιατί δε το κλείνεις το ριμάδι το κουτί; Ε, τι να κάνουμε, η δύναμη της τηλεόρασης! Η μα..κία που έχω στο μυαλό & δε με αφήνει να ξεκολλήσω! :roll: Άντε & του χρόνου εδώ είμαστε με Fame Story 3!!!! :twisted:
_BASSstarlet_ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Ας συνεχισω και γω την παραβιαση ανοιχτων θυρων(η και κλοπη εκκλησιων αν θελετε...) Εννοειται οτι ετσι οπως εχει βιαστει παρα φυσην το ελληνικο τραγουδι(και εγινε "ελληνικο")εχουν λογω υπαρξης και αλλοι wanna be τραγουδιστες-στριες...ολοι χωρανε πλεον. Δυστυχως αυτους τους ΞΕΦΤΙΛΟΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ δεν τους ακουνε και αγοραζουν τα cd τους μονο τα παιδακια του δημοτικου-γυμνασιου οπως ανεφεραν υποτιμητικα καποιοι,αλλα και μεγαλυτερης ηλικιας που πανε και στα κωλομαγαζα να τους ακουσουν! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να παω να δωσω τα ευρω μου να δω τον ΤΣΑΛΙΚΗ να χτυπιεται σαν μαιμου(χωρις το "σαν")φερνω ενα παραδειγμα. Μα τι στο διαολο σκατα εχουν στο κεφαλι τους και πανε και ξοδευουν ενα σκασμο λεφτα για τους μηδενοκαλλιτεχνες? MASS HYSTERIA-HYPNOSIS
Toufas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 pantos paides se mia sizitisi pou eixa me ton portokaloglou mou eipe oti ta reality aftou tou eidos den einai o sostos tropos na anadixtei kapios mousika.mou eipe oti to palio stilaki "pezoume se mikra bars-clubs" einai to sosto...kai dixnei aftous pou exoune pathos me tin mousiki
Jastonas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να παω να δωσω τα ευρω μου να δω τον ΤΣΑΛΙΚΗ να χτυπιεται σαν μαιμου(χωρις το "σαν")φερνω ενα παραδειγμα. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να παω να δωσω τα ευρω μου να δω τον ΤΣΑΛΙΚΗ να χτυπιεται μαιμου. Μπαααα... δεν βγάζει νόημα! :PPPPPPPP
TheBoyFromSalina Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να παω να δωσω τα ευρω μου να δω τον ΤΣΑΛΙΚΗ να χτυπιεται μαιμου. Μπαααα... δεν βγάζει νόημα! :PPPPPPPP Το ιδιο σκεφτηκα!
Founes Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Aυτοί οι καλλιτέχνες που εμφανίζονταν κατά καιρούς στα live (το έβλεπα συχνά το Fame Story) ήταν άνθρωποι που έχουν σχέση με τη Heaven. Μιλάω για την πλειοψηφία των τραγουδιστών, ο Καρράς νομίζω ανήκει αλλού, αλλά όπου να 'ναι πάει Heaven. Οι μουσικοσυνθέτες που εμφανίστηκαν νομίζω ότι μπήκαν καθαρά για τηλεοπτικούς λόγους, δηλαδή να αυξηθεί ακόμα περισσότερο το ποσοστό τηλεθέασης ara oloi autoi (toulaxiston) tha prepei na papsoun na apokalountai anthrwpoi tis texnis kai na metaferthoun se ena allo stratopedo auto tou emporiou... epidei loipon enas nomos tou emporiou einai oti "Sto emporio ola epitrepontai" na stamatisou plewn to tetrimeno... " i peirateia skotwnei ti mousiki" @rxd@ to emporio skotwnei... ps. pou to piga o psts................................................
Haros Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 pantos paides se mia sizitisi pou eixa me ton portokaloglou mou eipe oti ta reality aftou tou eidos den einai o sostos tropos na anadixtei kapios mousika.mou eipe oti to palio stilaki "pezoume se mikra bars-clubs" einai to sosto...kai dixnei aftous pou exoune pathos me tin mousiki Kapote htan etsi kai isws kai twra na einai o swstoteros tropos. Omws oi kairoi allazoun... Ena sygrothma 'h enas tragoudisths pou tha synexisei me ayton ton tropo einai poly dyskolo ews kai adynato na anadeixtei sthn shmerinh epoxh pou h t.v kai genika ta MME kanoun "thaumata". Sigoura prepei na exeis pathos alla prepei epishs na se eynooun kai oi synthikes. Posoi me "pathos" den exoun xathei.... Den isxyei panta to "ama sou aresei ayto pou kaneis tha pas mprosta".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.