Προς το περιεχόμενο

Fame Story ή Old Story?????

Dr.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sigxaritiria gia alli mia fora stous anthropous tis tileorasis, pou prosvaloun ti noimosini mas, episis kai stous anthropous pou tolmoun na lene oti to Internet einai vlavero.

E oxi re paidia kai i Kalompira kaliteri tragoudistria eklegmeni apo ena lao pou thelo na pistevo pos exei kai ena epipedo toulaxiston sti mousiki.

Lipamai pou gia alli mia fora diapistono poso mas ipotimane merikoi megaloi paragogoi kai merikoi mikroutsikoi parousiastes.

Ola ta parapano einai tapini mou apopsi, sas efxaristo pou tin anextikate kathos ti diavazate.

Δημοσ.

Το όλο show νομίζω πως είναι μια μεγάλη φλόμπα και δεν αξίζει να ασχολείσαι μαζί του.

Ταπεινή άποψη και η δική μου βέβαια.

Δημοσ.

Dystyxws filoi mou h nohmosynh,h koultoura & o politismos mas biazontai ka8hmerina toulaxiston ta teleytaia 10 xronia.

Kai nomizw pws h Kalomoira (opws kai to ka8e paidi pou epidiwkei thn epityxia),den ysterei se tipota apo tous dh8en petyxhmenous kallitexnes ths xwras mas.To systhma leitourgei opws ayto 8elei,exei katalabei oti exei to paixnidi sta xeria tou kai o m@...@s o Ellhnas xoreyei sto ry8mo poy dinei o ka8e Mikroutsikos,Mouratidhs,Menegakh,Psinakis k.a.

Emeis omws pou den 8eloume na anhkoyme s'ayth thn kathgoria twn Ellhnwn den 8a prepei na antistekomaste se ola ayta?

To telecontrol to exoyme sta xeria mas!

Δημοσ.
...eklegmeni apo ena lao pou thelo na pistevo pos exei kai ena epipedo toulaxiston sti mousiki.

Ποιό λαό;; Τα κοριτσάκια και αγοράκια που στέλνουν SMS; Για ποιό επίπεδο μιλάς; Χώρια ότι είναι ήδη οξύμωρο να μιλάς για το Fame Story και για επίπεδο ταυτόχρονα...

... Lipamai pou gia alli mia fora diapistono poso mas ipotimane merikoi megaloi paragogoi kai merikoi mikroutsikoi parousiastes.

Δε νομίζω ότι υποτιμάνε κανέναν, προσωπικά δεν άντεξα ποτέ να το δω το Fame Story, το βαριέμαι, δεν μπορώ να είμαι δεκτικός στις προπαγανδιστικές μ@λ@κίες του Μικρούτσικου, ΑΛΛΑ το Fame Story και το κάθε Fame Story δεν απευθύνεται σ' εμένα. Το κοινό λοιπόν που βλέπει Fame Story θεωρώ ότι έχει το κατάλληλο επίπεδο για να μη νιώθει υποτιμημένο. Κοινώς; Το 90% όσων το βλέπουν συστηματικά παίρνουν αυτό που αξίζουν, και δεν καταλαβαίνουν ποτέ πότε τους κοροϊδεύει ο Μικρούτσικος, ή πότε τον υποτιμούν ως τηλεθεατή, γιατί απλά δεν τον υποτιμούν. Το σόου έχει φτιαχτεί για μια μάζα με μειωμένη κριτική ικανότητα, όπως είναι παιδιά γυμνασίου-λυκείου, κτλ. κτλ., που δεν θα νιώσει ποτέ έτσι...

Συγνώμη που είμαι και 'γω λίγο απότομος, αλλά δεν τα αντέχω αυτά τα reality...:-)

Δημοσ.

ΑΛΛΑ το Fame Story και το κάθε Fame Story δεν απευθύνεται σ' εμένα. Το κοινό λοιπόν που βλέπει Fame Story θεωρώ ότι έχει το κατάλληλο επίπεδο για να μη νιώθει υποτιμημένο. Κοινώς; Το 90% όσων το βλέπουν συστηματικά παίρνουν αυτό που αξίζουν' date=' και δεν καταλαβαίνουν ποτέ πότε τους κοροϊδεύει ο Μικρούτσικος, ή πότε τον υποτιμούν ως τηλεθεατή, γιατί απλά δεν τον υποτιμούν. Το σόου έχει φτιαχτεί για μια μάζα με μειωμένη κριτική ικανότητα, όπως είναι παιδιά γυμνασίου-λυκείου, κτλ. κτλ., που δεν θα νιώσει ποτέ έτσι...

[/quote']

Συμφωνώ απόλυτα με την τέλεια άποψη του konnak.

Επισκέπτης
Δημοσ.

απο αυτα που λετε μαλλον καταλαβα οτι νικησε η καλομοιρα... βλεπετε ουτε καν εκατσα να το δω...

για μια μάζα με μειωμένη κριτική ικανότητα, όπως είναι παιδιά γυμνασίου-λυκείου

ναι σιγουρα υπαρχουν παιδια που ασχολουνται και παρακολουθουν συστηματικα αυτη την αηδια αλλα δεν ειναι μονο αυτα... και η αποδειξη ειναι οτι αυτα τα παιδια δεν θα ψηφιζαν καλομοιρα νομιζω...

ειναι ολη η κοινωνια ετσι που αυτα τα παιχνιδια ειναι αποδεκτα και ομορφα... ολοι εχουν το ονειρο να γινουν σταρ και να τους ξερει ο κοσμος χωρις να ξερουν το γιατι. νομιζουν οτι θα φτιαξει η ζωη τους αμα γινει κατι τετοιο. αλλα αυτο ειναι και το προτυπο που προβαλεται και αμα σε πιπιλανε με αυτη την αηδια απο πιτσιρικι τοτε ετσι θα γινεις...

οταν οι μεγαλοι ειναι τοσο ζωα και δεν μπορουν να δωσουν στα παιδια τους να καταλαβουν οτι πρεπει να σκεφτονται μετα τα παιδια ουτε που το καταλαβαν ποτε αυτο.

δεν ασχοληθηκαν ποτε με το να κατσουν και να σκεφτουν και να κρινουν.. να εχουν κριτικη σκεψη και τιποτα ...

παντος συμφωνο οτι τα κοριτσακια του γυμνασιου βρησκουν ως προτυπα αυτα τα παιδια που βγαινουν στα ριαλιτι...

τεσπα εχω τοσα να πω και δεν μπορω να τα βαλω σε ταξη και τα εγραψα ασυναρτητα παραπανω, σορρυ γι'αυτο...

Δημοσ.

Δεν έχω παρά να συμφωνήσω με τον konnak κι εγώ...

Εξ αρχής, αστειευόμενη αποκαλούσα το reality αυτό "Shame Story"...

Μόνο έτσι θα μπορούσα να το δω.

Χθες, ο γιος μιας φίλης, παρακαλούσε την μητέρα του να τον αφήσει να στείλει ένα SMS:

-Σε παρακαλώ μαμά! Άσε με να στείλω... Μόνο 1€ είναι. Σε παρακαλώ...

Το παιδάκι, μόλις 9 ετών, ήθελε να ψηφίσει την νικήτρια της Ιστορίας της Ντροπής (και του αίσχους; ).

Πράγματι υποτιμούν την νοημοσύνη των τηλεθεατών. Όμως αυτοί που νιώθουν πως υποτιμούνται, απλώς δεν το παρακολουθούν.

Όλοι οι άλλοι παίρνουν αυτό που τους αξίζει.

Μου έλεγαν μερικοί: "Μα είναι δυνατόν ΕΣΥ να μην το βλέπεις που αγαπάς τόσο τη μουσική;"

Μα... Ακριβώς γι αυτό δεν το είδα παραπάνω από 2-3 φορες και αυτές όχι ολόκληρες. Επειδή αγαπώ την μουσική...

Γιατί όλο αυτό ΔΕΝ είχε σχέση με μουσική.

Γιατί αν η Κακομοίρα είναι τραγουδίστρια, τότε η Μαρινέλλα, η Χαρούλα, η Φαραντούρη και πόσες ακόμα άξιες φωνές θα έπρεπε να ντρέπονται που έχουν υπηρετήσει επάξια την μουσική και το Ελληνικό τραγούδι!

Αν το καλοσκεφτώ όμως, δεν με εντυπωσιάζει όλο αυτό. Είναι φαινόμενο καθημερινό, παρατηρώντας τις επιλογές των ανθρώπων γύρω μου.

Άνθρωποι που παρασύρονται από ευτελή πρότυπα μη έχοντας κάτι πιο σπουδαίο να πιστέψουν.

Γιατί είναι ανάγκη ανθρώπινη κάπου να πιστεύεις και κάπου να ανήκεις.

Αν δεν βρέθηκε κανείς να στα διδάξει, τότε είσαι από χέρι καμένος.

θα πρέπει να έχεις χαρακτήρα δυνατό και εφοδιασμένο με άμυνα καλή και κριτική ικανότητα.

Θέλει μεγάλη προσπαθεια πλεον για να αντισταθείς σε όλα αυτά που ακόπιαστα μπορούν να σου αλλοτριώσουν χαρακτήρα, ιδανικά και αξίες.

Αλλά ξέρω... Ένα παιχνίδι είναι μωρέ... Μην το παίρνεις στα σοβαρά...

Τελικά ΤΙ πρέπει να παίρνω στα σοβαρά όταν δεν θα παίρνω στα σοβαρά αυτά που με προσβάλουν;

Ας σταματήσω εδώ όμως, αν κι έχω πολλά να πω επ' αυτού, γιατί ξεφεύγω πολύ.

Υ.Γ.1: Δεν θα ήθελα να προσβάλω κανέναν που το παρακολουθούσε,

που δυστυχώς με μεγάλη μου λύπη διαπίστωσα πως ήταν αρκετοί οι γνωστοί μου που ανελλιπώς το έβλεπαν.

Υ.Γ.2: Είναι προσωπική άποψη όλ' αυτά, όπως η άποψη μερικών που με χαρακτήριζαν κατά καιρούς, οπισθοδρομική, κολλημένη, ξενέρωτη και άλλα παρεμφερή επίθετα επειδή δεν έβλεπα το... Shame Story...

Δημοσ.

to syndromo fame story einai tragiko! ekana xtes mia bolta sthn geitonia mou... kastelokampos patrwn.. :P... k akouga synexws sta autia mou fame story... k auto giati se ka8e spiti yphrxe mia toulaxiston tv pou edeixne fame story. se kapoia fash stamathsa na akouw k lew... kati den paei kala...

stamataw, koita apo kleisto para8yro pou den akougontousan hxoi, k ti na dw?!!... fame story! tragikh katastash! an epikratei tetoia katastash twra, k autoi pou antistekontai k dysthxws oxi energa (opws emeis, giati sthn pragmatikothta, apla to krazoume... k den boh8ame etsi), fantasteite ti 8a ginei se 5-10 xronia?!

8a peftei h trelh parakolou8hsh pantou.

debug on 1

sv_cheats 1

set privacy = 0

:P

Επισκέπτης
Δημοσ.

τι γινεται ρε γαμωτο.. εδω ολοι λετε οτι δεν το βλεπετε.... εγω γιατι δεν ξερω κανεναν τετοιο στην κανονικη ζωη εκτος forum ??

Δημοσ.

re paidia ti sxesi exei i kritiki ikanotita ta idianika kai oi aksies an kaneis blepei to fame story. egw kserw pollous anthrwpous olwn twn koinonikwn strwmatwn pou (an oxi sistimatika) parakolouthoun to fame story kai ola ayta ta reality...

apla i anthrwpini periergia den koita epipeda kai koinwnika strwmata...einai emfiti..oloi theloun na koitoun apo tin klidarotripa....

twra ta peri kritikis ikanotitas ipokoultouras ktl..afiste ta gia tis ektheseis sas...oloi to exoume parakolouthousei kai min kribomaste pisw apo to daxtilo mas :)

Δημοσ.

naturas,

τα παιδιά λόγω της ηλικίας τους δεν έχουν ολοκληρωμένο χαρακτήρα που αυτό σημαίνει ότι είναι ευάλωτα σε κάθε τι που θα τους ενθουσιάσει.

Είναι λογικό να συμβαίνει αυτό. Την ευθύνη την φέρει ο κηδεμόνας, κυρίως.

Εγώ τουλάχιστον, δεν αναφέρομαι σε αυτούς που κάποια στιγμή έτυχε να το παρακολουθήσουν 1-2-3-4 φορές από περιέργεια.

Φυσικά, για μένα, δεν είναι δικαιολογία το "ανθρώπινη περιέργεια" για τους φανατικούς υποστηρικτές του Shame Story και κάθε ανάλογου reality.

Τώρα, όσον αφορά η γενίκευσή σου "όλοι το έχουμε παρακολουθήσει" μάλλον δεν είναι και η ακριβής πραγματικότητα.

Για να απορρίψεις κάτι, πρέπει πρώτα να έχεις μια ιδέα για τι πρόκειται.

Με κάποιον τρόπο θα πρέπει να μάθεις τί είναι αυτό. Απέχει παρασάγγας από το να είσαι φανατικός.

Όταν το μάθεις αυτό, τότε έχεις δικαίωμα στην επιλλογή, νομίζω.

Φυσικά, η απόρριψη στο συγκεκριμένο reality δεν είναι αναγκαίο να προέλθει από την παρακολούθησή του μιας και όλα αυτά τα "παιγνίδια" είναι από το ίδιο καλούπι βγαλμένα, με το ίδιο σενάριο και το γνωστό "δίκαιο" απότέλεσμα.

Αυτό που δεν κατάλαβα όμως, είναι το τί σχέση έχουν τα κοινωνικά στρώματα (το ανέφερε κανείς; δεν πρόσεξα...) με την κριτική ικανότητα.

Όσοι αναφερθήκαμε σε αυτό, δε νομίζω πως είχαμε κάνει τέτοιο διαχωρισμό.

Τέλος, να διευκρινήσω πως δεν αναφέρομαι στους τηλεθεατές που έτυχε να το δουν περιστασιακά, προσπαθόντας να χαλαρώσουν μετά την δουλειά τους βλέποντας λιγάκι TV, γιατί απλώς δεν είχε κάτι καλλίτερο το παραδίπλα κανάλι αλλά σε όσους ασχολήθηκαν διεξοδικά με αυτό (και με κάθε λογής reality).

Δημοσ.

megalytero sixama apo to fame story den yparxei

synolo exw dei 10 lepta kai poly lew giati akouga kathe mera kalomoira kai kalomoira kai evala na dw poio einai ayto to fainomeno

apo oti eida ena kathisterimeno atalanto htan pou to epeze barbie

to olo show einai gia na diafimisoune oi apateones toy ant1 tis etaireies toys kai na mas proothisoun megala asteria opos o nino kai o skatino

protimw th farma me tis kopries kai ta geladia para tis ahdeies aytes

kai osoi stelnoun sms einai megala koroida kai afeleis

Δημοσ.

Μπορει να μην αξιζε να νικησει η Καλομοίρα,αλλα ειναι αδικο να πουμε ολα τα παιδια που ηταν στο παιχνιδι αταλαντα την στιγμη που υπαρχουν φωνες εκει οπως της Ραλιας του Καραφωτη και του Θαλασσοχωρη οι οποίες ειναι πολυ καλυτερες απο ελληνες και ξενους τραγουδιστες που ειναι τωρα στην επικαιροτητα.

Aν οντως αξίζει καποιους απο αυτους θα το δουμε σε λιγα χρόνια βλεπωντας την πορεια τους και την προοδο τους.

Οταν λες καποιον αταλαντο ομως επειδη δεν εχει την φανταστικη φωνη ειναι λαθος,υπαρχουν πολλα παραδειγματα που τραγουδιστες δεν εχουν καλη φωνη αλλα με τα χρόνια αποκτουν.

Εχει δει κανεις video με τους u2 πριν γινουν γνωστοι? Δεν ηταν και οτι καλυτερο."thinκ about it!"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...