Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έτσι το έχω ναι ευχαριστώ πάντως !!!θα δοκιμάσω και το καινουριο bios και βλέπουμε !!!αν και νομίζω όπως λεει και ο φίλος μας παραπάνω δεν είναι συμβατές με την μητρική δυστηχως!!!!αν και δεν νομίζω να αξίζει 18 cas γιατί βρίσκω 18 cas 4000mhz στα μισά λεφτά !!!

Δημοσ.

Εγώ θα δοκίμαζα πρώτα κατέβασμα συχνότητας μέχρι να ποσταρει και με τα 2 module ώστε να αποκλείσεις πρόβλημα της μητρικής. Μετά ανέβασμα VDDQ αν και με 1.5V δεν ανεβάζει συχνότητα δύσκολα τα πράγματα...

Δημοσ.

Με xmp  το πηγα 3600 και άνοιξα κανονικά !!!στην διάρκεια του παιχνιδιού μου κόλλησε 2 φορές δεν ξέρω αν έφταιγε το game αλλά υποθέτω πως έφταιγαν οι ραμ !!δηλαδη λες να δοκιμάσω xmp και να δοκιμάσω την τάση στο 1.5 v; Χωρίς να πειράξω κάτι άλλο 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Stathislaz είπε

Με xmp  το πηγα 3600 και άνοιξα κανονικά !!!στην διάρκεια του παιχνιδιού μου κόλλησε 2 φορές δεν ξέρω αν έφταιγε το game αλλά υποθέτω πως έφταιγαν οι ραμ !!δηλαδη λες να δοκιμάσω xmp και να δοκιμάσω την τάση στο 1.5 v; Χωρίς να πειράξω κάτι άλλο 

Καλησπερα , κανε μια προσπαθεια ακομα πριν κανεις οτιδηποτε  , βαλε xmp και βαλε με το χερι gear 2 ,θα το βρεις λογικα καπου εκει που επιλεγεις και την συχνοτητα 

Δημοσ.

Το δοκίμασα gear 2 και πάλι δεν ανοίγει!!η τάση στο xmp είναι 1.4v να το πάω χειροκίνητα στο 1.50v το vddq ποσό να το ανεβάσω ;ειναι η πρώτη φορά π προσπαθώ να κάνω κάτι τέτοιο 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Stathislaz είπε

Το δοκίμασα gear 2 και πάλι δεν ανοίγει!!η τάση στο xmp είναι 1.4v να το πάω χειροκίνητα στο 1.50v το vddq ποσό να το ανεβάσω ;ειναι η πρώτη φορά π προσπαθώ να κάνω κάτι τέτοιο 

το vddq δεν νομιζω να κανει τπτ ,ddr4 μνημες εχεις, ωστοσο δοκιμασε 1.35v και βλεπεις

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Προφανώς υπάρχει κάποιο θέμα συμβατότητας τις μητρικής με τις μνήμες ή ένα από τα δύο έχουν πρόβλημα η ίσως και τα δύο μαζί. Για αρχή πάρε από καποιον δανικές μνήμες και δοκίμασε το σύστημα πάλι.

Δημοσ.

Δοκιμάστε και αυτό που κάνει στο βίντεο. 

Ουσιαστικά βάζει το XMP και μετά τις ίδιες ρυθμίσεις χειροκίνητα με μια διαφορά. Το Trc +2 .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...