Stathislaz Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Έτσι το έχω ναι ευχαριστώ πάντως !!!θα δοκιμάσω και το καινουριο bios και βλέπουμε !!!αν και νομίζω όπως λεει και ο φίλος μας παραπάνω δεν είναι συμβατές με την μητρική δυστηχως!!!!αν και δεν νομίζω να αξίζει 18 cas γιατί βρίσκω 18 cas 4000mhz στα μισά λεφτά !!!
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Εγώ θα δοκίμαζα πρώτα κατέβασμα συχνότητας μέχρι να ποσταρει και με τα 2 module ώστε να αποκλείσεις πρόβλημα της μητρικής. Μετά ανέβασμα VDDQ αν και με 1.5V δεν ανεβάζει συχνότητα δύσκολα τα πράγματα...
Stathislaz Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Με xmp το πηγα 3600 και άνοιξα κανονικά !!!στην διάρκεια του παιχνιδιού μου κόλλησε 2 φορές δεν ξέρω αν έφταιγε το game αλλά υποθέτω πως έφταιγαν οι ραμ !!δηλαδη λες να δοκιμάσω xmp και να δοκιμάσω την τάση στο 1.5 v; Χωρίς να πειράξω κάτι άλλο
akoinonitos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, Stathislaz είπε Με xmp το πηγα 3600 και άνοιξα κανονικά !!!στην διάρκεια του παιχνιδιού μου κόλλησε 2 φορές δεν ξέρω αν έφταιγε το game αλλά υποθέτω πως έφταιγαν οι ραμ !!δηλαδη λες να δοκιμάσω xmp και να δοκιμάσω την τάση στο 1.5 v; Χωρίς να πειράξω κάτι άλλο Καλησπερα , κανε μια προσπαθεια ακομα πριν κανεις οτιδηποτε , βαλε xmp και βαλε με το χερι gear 2 ,θα το βρεις λογικα καπου εκει που επιλεγεις και την συχνοτητα
Stathislaz Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Το δοκίμασα gear 2 και πάλι δεν ανοίγει!!η τάση στο xmp είναι 1.4v να το πάω χειροκίνητα στο 1.50v το vddq ποσό να το ανεβάσω ;ειναι η πρώτη φορά π προσπαθώ να κάνω κάτι τέτοιο
akoinonitos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, Stathislaz είπε Το δοκίμασα gear 2 και πάλι δεν ανοίγει!!η τάση στο xmp είναι 1.4v να το πάω χειροκίνητα στο 1.50v το vddq ποσό να το ανεβάσω ;ειναι η πρώτη φορά π προσπαθώ να κάνω κάτι τέτοιο το vddq δεν νομιζω να κανει τπτ ,ddr4 μνημες εχεις, ωστοσο δοκιμασε 1.35v και βλεπεις
str1979 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Προφανώς υπάρχει κάποιο θέμα συμβατότητας τις μητρικής με τις μνήμες ή ένα από τα δύο έχουν πρόβλημα η ίσως και τα δύο μαζί. Για αρχή πάρε από καποιον δανικές μνήμες και δοκίμασε το σύστημα πάλι.
tasvar Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δοκιμάστε και αυτό που κάνει στο βίντεο. Ουσιαστικά βάζει το XMP και μετά τις ίδιες ρυθμίσεις χειροκίνητα με μια διαφορά. Το Trc +2 .
duffyduck Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε και αλλαγή CPU ή mobo Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2023 από duffyduck
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα