gorg45 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, ενδιαφερομαι να αγορασω ενα απο αυτα τα 3 ρολογια. Ποιο απο αυτα θα διαλεγε ο καθε ενας σας και γιατι? Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2022 από gorg45
Xristaras12 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δεν υπάρχει λόγος αγοράς του GT2 Pro πλέον εκτος κ αν είναι σε τιμη κάτω των 100€ πχ η κάπου εκεί. Οι διαφορές του 3 με του 3 προ ειναι τα υλικα (ατσάλι vs τιτανιο) και οτι το 3 προ θα υποστηρίξει (αν δεν το εχει ηδη πλεον) ηλεκτροκαρδιογράφημα αν δεν κάνω λάθος με το κάτω κουμπί.
gorg45 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε Δεν υπάρχει λόγος αγοράς του GT2 Pro πλέον εκτος κ αν είναι σε τιμη κάτω των 100€ πχ η κάπου εκεί. Οι διαφορές του 3 με του 3 προ ειναι τα υλικα (ατσάλι vs τιτανιο) και οτι το 3 προ θα υποστηρίξει (αν δεν το εχει ηδη πλεον) ηλεκτροκαρδιογράφημα αν δεν κάνω λάθος με το κάτω κουμπί. Αρα αναμεσα σε amazfit gtr 3 pro και huawei gt 3 το θα πηγαινες εσυ?
Xristaras12 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Κοίταξε, χωρίς να έχω δοκιμάσει τα amazfit δεν μπορώ να έχω άποψη περι των 2. Προσωπικά έχω αλλάξει την σειρά GT απο το πρώτο στο 3 και συνεχίζει να ειναι το ίδιο άψογο στον βαθμό του. Μην περιμένεις οτι θα κάνουν παπάδες τα συγκεκριμένα, τα GT να ξέρεις δεν μπορούν να απαντήσουν με κείμενο πχ σε μια ειδοποιήση(ενα μειλ) που θα σου έρθει μιας και δεν εχει πληκτρολόγιο, φωνητική πληκτρολόγηση κλπ, ουσιαστικά ειναι bands με λειτουργίες άσκησης,μερικές εφαρμογές και ηχείο/μικρόφωνο. Ούτε ανέπαφες πληρωμές μπορείς να κάνεις. Αν χρειάζεσαι όλα τα παραπάνω πας σε samsung (watch 4/5) η σε Huawei Watch 3/3 Pro η κάποιο άλλο που να έχει Wear OS. 1
Xristaras12 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Μιας και το θυμήθηκα τώρα, υπάρχει και σημαντική διαφορά στην μπαταρία, τα GT βγάζουν ΑΝΕΤΑ μια εβδομάδα με πλήρη χρήση ενω τα υπολοιπα την 2η μερα θα χρειάζεσαι φόρτιση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα