Προς το περιεχόμενο

GTR 3 PRO ή GT 3 ή GT 2 PRO (smartwatch)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, ενδιαφερομαι να αγορασω ενα απο αυτα τα 3 ρολογια. Ποιο απο αυτα θα διαλεγε ο καθε ενας σας και γιατι? 

Επεξ/σία από gorg45
Δημοσ.

Δεν υπάρχει λόγος αγοράς του GT2 Pro πλέον εκτος κ αν είναι σε τιμη κάτω των 100€ πχ η κάπου εκεί.

Οι διαφορές του 3 με του 3 προ ειναι τα υλικα (ατσάλι vs τιτανιο) και οτι το 3 προ θα υποστηρίξει (αν δεν το εχει ηδη πλεον) ηλεκτροκαρδιογράφημα αν δεν κάνω λάθος με το κάτω κουμπί.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

Δεν υπάρχει λόγος αγοράς του GT2 Pro πλέον εκτος κ αν είναι σε τιμη κάτω των 100€ πχ η κάπου εκεί.

Οι διαφορές του 3 με του 3 προ ειναι τα υλικα (ατσάλι vs τιτανιο) και οτι το 3 προ θα υποστηρίξει (αν δεν το εχει ηδη πλεον) ηλεκτροκαρδιογράφημα αν δεν κάνω λάθος με το κάτω κουμπί.

Αρα αναμεσα σε amazfit gtr 3 pro και huawei gt 3 το θα πηγαινες εσυ?

Δημοσ.

Κοίταξε, χωρίς να έχω δοκιμάσει τα amazfit δεν μπορώ να έχω άποψη περι των 2. Προσωπικά έχω αλλάξει την σειρά GT απο το πρώτο στο 3 και συνεχίζει να ειναι το ίδιο άψογο στον βαθμό του.

Μην περιμένεις οτι θα κάνουν παπάδες τα συγκεκριμένα, τα GT να ξέρεις δεν μπορούν να απαντήσουν με κείμενο πχ σε μια ειδοποιήση(ενα μειλ) που θα σου έρθει μιας και δεν εχει πληκτρολόγιο, φωνητική πληκτρολόγηση κλπ, ουσιαστικά ειναι bands με λειτουργίες άσκησης,μερικές εφαρμογές και ηχείο/μικρόφωνο. Ούτε ανέπαφες πληρωμές μπορείς να κάνεις.

Αν χρειάζεσαι όλα τα παραπάνω πας σε samsung (watch 4/5) η σε  Huawei Watch 3/3 Pro η κάποιο άλλο που να έχει Wear OS.

• Thanks 1
Δημοσ.

Μιας και το θυμήθηκα τώρα, υπάρχει και σημαντική διαφορά στην μπαταρία, τα GT βγάζουν ΑΝΕΤΑ μια εβδομάδα με πλήρη χρήση ενω τα υπολοιπα την 2η μερα θα χρειάζεσαι φόρτιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...