Προς το περιεχόμενο

S20 fe

nadal1999

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω το xiaomi poco x3 pro 8 gb ram 256 gb αξίζει να αλλάξω και να αγοράσω το Samsung s20 fe που κάνει 329 προσφορά από τον Γερμανό black Friday η να μείνω με το Xiaomi

Δημοσ.

Κάτσε εκεί που είσαι.

Δεν αξίζει.

Θα έχεις μόνο 1 χρόνο ενημερώσεις/ αναβαθμίσεις.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, nadal1999 είπε

έχω το xiaomi poco x3 pro 8 gb ram 256 gb αξίζει να αλλάξω και να αγοράσω το Samsung s20 fe που κάνει 329 προσφορά από τον Γερμανό black Friday η να μείνω με το Xiaomi

εχαντληθηκε στο γερμανο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/11/2022 στις 3:39 ΜΜ, nadal1999 είπε

Οχι δεν αξιζει η νεα αγορα με δεδομενο οτι εχεις ηδη στην κατοχη σου το Xiaomi. Ο σκοπος οταν αλλαζουμε συσκευη ειναι να δωσει το κατι παραπανω απο το προηγουμενο κατι που θελει 3 με 4 χρονια (απο την προηγουμενη αγορα 3 χρονια για αυτους που κανουν εκτεταμενη χρηση - κ περιπου μαξ 4 χρονια για αυτους που κανουν πιο lightweight χρηση στις συσκευες) μιας και οι κατασκευαστες καθε χρονο τα αναβαθμιζουν απο λιγο. Αν δεν ειχες θα διαλεγα το Galaxy λογω καλυτερου service στην Ελλάδα, καλυτερο design & μικρ.bezels,  με δεδομενο οτι τρεχεις με Snap 860 στο Xiaomi εισαι σε παραπλησιες επιδοσεις αρα οχι νεα αγορά. BF προσφορες θα εχει και του χρονου.

Επεξ/σία από aces

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...