Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να βάλω στο αυτοκίνητο κάτι τέτοιο για να μη γκρινιάζει η κοπέλα κυρίως (που ξέρεις μπορεί να με βολέψει και εμένα...)

δε θέλω να αλλάξω ράδιο cd και λόγω κόστους και γιατί με καλύπτει αυτό που έχω (έχει και bluetooth).

από όσο έψαξα οι επιλογές είναι 4 χοντρικά

1. με καλώδια (η κάμερα συνδέεται στην παροχή του φαναριού που ανάβει στην όπισθεν & η οθόνη στον αναπτήρα ή αλλιώς στην καλωδίωση του ΙΧ και ένα καλώδιο για σύνδεση των παραπάνω )

2. με καλώδιΟ (η κάμερα συνδέεται με την οθόνη  και με άλλο καλώδιο και τα δύο ταυτόχρονα  αναπτήρα )

3. ασύρματα ΑΛΛΑ (η κάμερα συνδέεται στην παροχή του φαναριού που ανάβει στην όπισθεν & η οθόνη στον αναπτήρα ή αλλιώς στην καλωδίωση του ΙΧ & ασύρματη σύνδεση μεταξύ τους)

4. ασύρματα + SOLAR (η κάμερα συνδέεται στο μίνι φωτοβολταϊκό & η οθόνη στον αναπτήρα ή αλλιώς στην καλωδίωση του ΙΧ & ασύρματη σύνδεση μεταξύ τους) η πιο εύκολη τοποθέτηση κατά τη γνώμη μου

όμως φοβάμαι 

1. μη μου σπάσουν το αμάξι για μια οθονούλα του δεκάευρου

2. δε θέλω να περνάω καλώδια κατά μήκος όλου του αυτοκινήτου

3. λέτε να μου φάνε και το μίνι φωτοβολταϊκό που θα βρίσκεται στην πινακίδα?

το μεγαλύτερο κόστος το έχει η λύση 4 που μου αρέσει περισσότερο, αλλά η ενεργοποίηση της κάμερας/οθόνης γίνεται χειροκίνητα...

ιδέες / προτάσεις / εμπειρίες?

thx in advance!!!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω πάρει και έχω εγκαταστήσει 2 ασύρματες κάμερες (επιλογή 3) και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Η μια μπήκε σε κλούβα που πίσω δεν υπήρχε ορατότητα καθόλου. 
η εγκατάσταση πανεύκολη και δεν υπάρχει καθόλου καθυστερήσει στην εικόνα. Το μόνο που πρέπει να βρεις είναι ποιο καλώδιο δίνει ρεύμα όταν βάζεις όπισθεν. 
Την οθόνη μπορείς να την κρύβεις όταν φεύγεις από το αμάξι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...