Rebirth Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, valadsk είπε έχω βαρεθεί να ακούω συνεχώς 10 χρόνια πελάτης, 4 κινητά και σταθερά, άλλος 17 χρόνια πελάτης, καμιά προσφορά δεν μου έκαναν. Πάρτε το χαμπάρι ότι αμα δεν υπάρξει φορητότητα ή κατάθεση αιτήματος διακοπής δεν έχεις ούτε 0.1% πιθανότητα να σε πάρουν για προσφορά. Πρέπει να υπάρξει αίτημα διακοπής, ή φορητότητας, να το δουν στο σύστημά τους και στο ενδιάμεσο διάστημα σε καλούν για προσφορά. Τόσο απλά. Είστε απλά νούμερα, προμήθειες για τις συμβάσεις που υπογράφονται και συνδέσεις για τις εταιρείες. τίποτα περισσότερο. Θα πάρει τότε κι από μένα ένα... νούμερο η Vodafone. Kλίνω προς το 3. (και μη βαριέσαι τόσο εύκολα, ψυχραιμία, έχει και χειρότερα) Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2022 από Rebirth
Fotia Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, valadsk είπε έχω βαρεθεί να ακούω συνεχώς 10 χρόνια πελάτης, 4 κινητά και σταθερά, άλλος 17 χρόνια πελάτης, καμιά προσφορά δεν μου έκαναν. Πάρτε το χαμπάρι ότι αμα δεν υπάρξει φορητότητα ή κατάθεση αιτήματος διακοπής δεν έχεις ούτε 0.1% πιθανότητα να σε πάρουν για προσφορά. Πρέπει να υπάρξει αίτημα διακοπής, ή φορητότητας, να το δουν στο σύστημά τους και στο ενδιάμεσο διάστημα σε καλούν για προσφορά. Τόσο απλά. Είστε απλά νούμερα, προμήθειες για τις συμβάσεις που υπογράφονται και συνδέσεις για τις εταιρείες. τίποτα περισσότερο. Στην Vodafone στέλνουν πολλά μηνύματα ,να πάς στην σελίδα τους να δεις την προσφορά τους για ανανέωση , με κωδικο μεσω sms η εισοδος ,χωρια σε παίρνουν και απειρα τηλεφωνα απο ενα μηνα νωρίτερα πρίν την λήξη του συμβολαιου. Σε άτομα που γνωρίζω με πάνω απο 10 ετη πελάτες της Vodafone ,πληρωμή μέσω πιστωτικής, ενα -20% το τσιμπάς άνετα στην κινητή στις τρέχουσες τιμές καταλόγου ή σε κάτι παρόμοιο με το συμβόλαιο που είχες .Και με παζάρι ,αν έχεις ρωτήσει και άλλο πάροχο , παίρνεις και παραπάνω ..
Mhlogiatros Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ναι εχουν σπαμαρισμα αλλα μλκιες να πουλησουν το πακετο που θελουν να σπρωχνουν . Δε σχολιαζω τα 4 mbps download στο 5G κινητο που τα λεγανε normal full speed οταν με κοτε εχω 400 Τωρα αν με παζαρι εχεις double play με 20 ευρα και να ψαχνεις συνεχεια για γενικο προβλημα στο internet γουστα ειναι αυτα Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2022 από Mhlogiatros
Rattlehead Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Ναι εχουν σπαμαρισμα αλλα μλκιες να πουλησουν το πακετο που θελουν να σπρωχνουν . Δε σχολιαζω τα 4 mbps download στο 5G κινητο που τα λεγανε normal full speed οταν με κοτε εχω 400 Τωρα αν με παζαρι εχεις double play με 20 ευρα και να ψαχνεις συνεχεια για γενικο προβλημα στο internet γουστα ειναι αυτα Η κοτε είναι τραγική. Φίλος στην Ηλιούπολη, έχει τρελαθεί, δεν έρχονται να του μετρήσουν την γραμμή, έχει αποσυνδέσεις, στέλνουν συνέχεια router για να μην αναφέρω την αναμονή άνω των 30 λεπτών στο τηλέφωνο. Έκανε σήμερα voda με τα κανάλια στα 26€,αν δεν παίξει στο 14ημερο, αντίο και από εκεί.
Mhlogiatros Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 34 στη κοτε το απλο 3play και πιανει λιγοτερο απο 40mbps - χαλια αλλα σε σχεση με τους αλλους ....Και mifi εχω παρει αλλα ειναι γτπ εδω τοπικα Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2022 από Mhlogiatros
Fotia Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Kαρτελ ολοι ειναι , διαφημίσεις για το ωραίο δίκτυο τους ,επενδύσεις ....μην ξεχναμε το 5G . Συνταγμα Cosmote σε πιστοποιημενη συσκευή ....καλυτερα με 4G
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα