Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, aligato1000 είπε

το εκανα απο ενα παλιο iphone και δεν το καταλαβα sorry

Δεν πειράζει φίλε. Για χαβαλέ το έγραψα, για να το συνδυάσω με τη συζήτηση για κακό σήμα που τρέχει.

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το γεγονός ότι η Vodafone προσφέρει καλύτερες τιμές σε νέους πελάτες, απ ο,τι σε πελάτες 10+ ετών είναι αιτία φυγής. Θα τους δώσω μια ευκαιρία στο τμήμα προσφορών. Αν αρχίσουν τα περίεργα έχω ήδη πάρει προσφορά καλή από Wind και τέλος, adios. 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Rebirth είπε

Το γεγονός ότι η Vodafone προσφέρει καλύτερες τιμές σε νέους πελάτες, απ ο,τι σε πελάτες 10+ ετών είναι αιτία φυγής. Θα τους δώσω μια ευκαιρία στο τμήμα προσφορών. Αν αρχίσουν τα περίεργα έχω ήδη πάρει προσφορά καλή από Wind και τέλος, adios. 

Δυστηχως ολες οι εταιριες το κανουν αυτο. Γραφουν τους παλιους πελατες δινουν προσφορες σε νεους.

Ολες μα ολες οι εταιριες κανουν το ιδιο. Απλα με μια λεξη, κουτοπονηρια. Κι οπως λεει η λεξη (χαζη πονηρια) που τους γυριζει καποια στιγμη μπουμερανγ.

Γιατι η καθαρη λογικη και το "σωστο" μαρκετινγκ λεει, πρωτα διασφαλιζεις και προσφερεις στον πελατη που εχεις πολλα χρονια (για να μη σου φυγει) και μετα κανεις προσφορα στον νεο, που αυτον "δεν τον ξερεις" αν ειναι καλος αν σου μεινει η θα ειναι κακοπληρωτης και στην κανει πολυ νωρις

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, makhs5 είπε

Δυστηχως ολες οι εταιριες το κανουν αυτο. Γραφουν τους παλιους πελατες δινουν προσφορες σε νεους.

Ολες μα ολες οι εταιριες κανουν το ιδιο. Απλα με μια λεξη, κουτοπονηρια. Κι οπως λεει η λεξη (χαζη πονηρια) που τους γυριζει καποια στιγμη μπουμερανγ.

Εγώ πληρώνω 25 ευρώ για 30αρα vdsl. Τους είχα καλέσει προ μηνός ζητώντας αναβάθμιση με Vodafone TV και ίνα, και πέρα από το ότι μου είπαν 36-37 τον μήνα, ήθελαν και έξοδα αναβάθμισης (σα νέα σύνδεση) νομίζω 75 ευρώ. Το καλύτερο είναι ότι μου είπαν ότι είναι «ειδική προσφορά για εσάς που είστε χρόνια πελάτης». Βρε θα φάνε μαύρο σου λέω. 

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως κι εμένα που έχει λήξει μου δίνουν την 100αρα για 2 χρονια στα 30 ευρώ. Τους έχω πάρει και τηλέφωνο πήρα 2 φορές αλλά τίποτε. Μου δίνουνε "δώρο" την τηλεόραση αλλά πρέπει να πληρώνω 2,50ε επιπλέον για τον αποκωδικοποιητή(μου φαίνεται αστείο).... Γενικά είναι λιγάκι απογοητευτικό να λέμε ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΪΝΤΕΪ και να μην μπορεί να επωφεληθεί υπάρχων συνδρομητής.

@insomnia.gr Τουλάχιστον βάλτε στον τίτλο (αφορά ΜΟΝΟ νέους συνδρομητές). Ως έχει είναι σε ένα βαθμό παραπλανητικό.

• Like 2
Δημοσ.

Έμενα λήγει η 2ετη συνδρομή μου αρχές της άλλης εβδομάδας

24 double play στο 20ευρω

Και τους λέω ρε παιδιά έχετε προσφορά την κατοσταρα στα ίδια λεφτά , θέλω την κατοσταρα 

Κάνει ένα τσεκ , μου λέει δεν έχει δυνατότητα η περιοχή σας ούτε για 100 ούτε για 50 κ ας σας βγάζει ότι είστε οκ στο site μας ( έχουν ένα online εργαλείο που με την διεύθυνση σου λέει αν παίρνεις αναβάθμιση)

Μένω κέντρο Καλλιθέα σε ένα στενάκι 

Ωραία λέω δώστε μου τουλάχιστον στα λεφτά που δίνω τώρα Disney+

Mα μου λέει είναι αδύνατο γιατί ήδη πληρώνετε πολύ λίγα 

Το έκλεισα κ δρόμο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλλιθεα μια και το ανέφερες , εχω γνωστο κεντρο στις 2 πλατείες , οταν εψαχνε για παροχή ,ολοι περνουν τραμπα απο οπτική Wind στο κέντρο της πλατειας , και τους διευκολύνουν αλλου . Ομως το κόλπο δουλευει καλυτερα με cosmote ,φτανει μεχρι 70 . Ρωτα σε cosmote .Η αναβαθμιση παντως αφορα και συγκεκριμένα τεχνικά θεματα ,και όρους συμβολαιου ...οπότε λίγο μπαχαλο .

Επεξ/σία από Fotia
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά . Επειδή βλέπω η cosmote δεν πρόκειται να βγάλει φέτος προσφορά αντίστοιχη.ξερει κάνεις αν μπορώ να πάρω έξτρα data sim εκτός από αυτήν που δίνει με το ρουτερακι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω 50 αρα γραμμη  vodafone  με συμβολαιο καινουριο 4 μηνων , τηλεφωνησα σημερα να ζητησω την προσφορα στα ιδια χρηματα με 100 αρα, ημουν σιγουρος οτι θα αρνηθουν οπως γραφθηκε εδω περα και μου λενε στο τμημα προσφορων , γιατι να σας το αρνηθουμε? αφου υπαρχει διαθεσιμοτητα εννοειται πως το προχωραμε... καντε μια προσπαθεια οσοι το θελετε μου φανηκαν παρα πολυ ανετοι εμενα....

Επεξ/σία από DAIDALUS0084
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, DAIDALUS0084 είπε

εχω 50 αρα γραμμη  vodafone  με συμβολαιο καινουριο πριν 4 μηνες τηλεφωνησα να ζητησω την προσφορα στα ιδια χρηματα με 100 αρα, ημουν σιγουρος οτι θα αρνηθουν οπως γραφθηκε εδω περα και μου λενε στο τμημα προσφορων , γιατι να σας το αρνηθουμε? αφου υπαρχει διαθεσιμοτητα εννοειται πως το προχωραμε... καντε μια προσπαθεια οσοι το θελετε μου φανηκαν παρα πολυ ανετοι εμενα....

Το κάνουν σίγουρα. Αντε να σε χρεώσουν κάνα ευρώ παραπάνω, και αν... 

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, DAIDALUS0084 είπε

εχω 50 αρα γραμμη  vodafone  με συμβολαιο καινουριο 4 μηνων , τηλεφωνησα σημερα να ζητησω την προσφορα στα ιδια χρηματα με 100 αρα, ημουν σιγουρος οτι θα αρνηθουν οπως γραφθηκε εδω περα και μου λενε στο τμημα προσφορων , γιατι να σας το αρνηθουμε? αφου υπαρχει διαθεσιμοτητα εννοειται πως το προχωραμε... καντε μια προσπαθεια οσοι το θελετε μου φανηκαν παρα πολυ ανετοι εμενα....

Εγώ ρε αδερφέ μίλησα 10 φορές μετρημένες . Έχω συνδέσει από το 15 στην βονταφον.. το συμβόλαιο μου έχει λήξει κ μου το ανανεώνουν με 29.90. είναι ανένδοτοι.. δεν μου κάνουν κάτι καλύτερο.. τι να πω ..

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ALXIOA είπε

Εγώ ρε αδερφέ μίλησα 10 φορές μετρημένες . Έχω συνδέσει από το 15 στην βονταφον.. το συμβόλαιο μου έχει λήξει κ μου το ανανεώνουν με 29.90. είναι ανένδοτοι.. δεν μου κάνουν κάτι καλύτερο.. τι να πω ..

πως γινεται? που καλεσες? εμενα μου ειπαν εαν υπαρχει διαθεσιμοτητα στην γραμμη παντα το κανουμε.

Δημοσ.

Σε επικοινωνία μέσω chat με vodafone μου έγγραψαν τα εξής:

Για την αναβάθμιση της γραμμής από 50 Mbps σε 100Mbps μπορούμε να σας δώσουμε προσφορά με 22,72€ τελική τιμή με νέο συμβόλαιο για τα επόμενα 2 χρόνια.
Ο εξοπλισμός σας παραμένει ο ίδιος και δεν υπάρχει κάποιο άλλο κόστος.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ταχύτητα VDSL 100 Mbps, απεριόριστα εθνικά σταθερά και 360 λεπτά προς εθνικά κινητά είτε διεθνή σταθερά προς 45 χώρες.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, eagle_eyes είπε

Σε επικοινωνία μέσω chat με vodafone μου έγγραψαν τα εξής:

Για την αναβάθμιση της γραμμής από 50 Mbps σε 100Mbps μπορούμε να σας δώσουμε προσφορά με 22,72€ τελική τιμή με νέο συμβόλαιο για τα επόμενα 2 χρόνια.
Ο εξοπλισμός σας παραμένει ο ίδιος και δεν υπάρχει κάποιο άλλο κόστος.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ταχύτητα VDSL 100 Mbps, απεριόριστα εθνικά σταθερά και 360 λεπτά προς εθνικά κινητά είτε διεθνή σταθερά προς 45 χώρες.

Εγώ αγαπητοί ζήτησα να μάθω το πέναλτι που θα πληρώσω για να φύγω (μένει 1,5 μήνας), ούτε που με ρώτησαν γιατί φεύγω, ή αν χρειάζομαι κάτι. 10 χρόνια πελάτης, με δυο κινητά και ένα σταθερό. Περιμένω μέσα στη βδομάδα τα συμβόλαια της Wind. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, Rebirth είπε

Εγώ αγαπητοί ζήτησα να μάθω το πέναλτι που θα πληρώσω για να φύγω (μένει 1,5 μήνας), ούτε που με ρώτησαν γιατί φεύγω, ή αν χρειάζομαι κάτι. 10 χρόνια πελάτης, με δυο κινητά και ένα σταθερό. Περιμένω μέσα στη βδομάδα τα συμβόλαια της Wind. 

έχω βαρεθεί να ακούω συνεχώς 10 χρόνια πελάτης, 4 κινητά και σταθερά, άλλος 17 χρόνια πελάτης, καμιά προσφορά δεν μου έκαναν.

Πάρτε το χαμπάρι ότι αμα δεν υπάρξει φορητότητα ή κατάθεση αιτήματος διακοπής δεν έχεις ούτε 0.1% πιθανότητα να σε πάρουν για προσφορά. Πρέπει να υπάρξει αίτημα διακοπής, ή φορητότητας, να το δουν στο σύστημά τους και στο ενδιάμεσο διάστημα σε καλούν για προσφορά. Τόσο απλά. Είστε απλά νούμερα, προμήθειες για τις συμβάσεις που υπογράφονται και συνδέσεις για τις εταιρείες. τίποτα περισσότερο. 

Επεξ/σία από valadsk

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...