Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ALXIOA είπε

σε υπαρχων γραμμμη ή νεα? Αν συνδυασεις και κινητο πτοτε πεφτει η τιμη στα 21,87 που γραφουν

Σε υπάρχον γραμμή αλλά χωρίς κινητό μόνο σταθερό !

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, manthos_27 είπε

Σε υπάρχον γραμμή αλλά χωρίς κινητό μόνο σταθερό !

Σε μένα ενώ είμαι 6 κ χρόνια συνδρομητής.  Δεν έχω έκπτωση για να ανανεώσω... Μου το δίνουν 29.90.. όσο πληρώνω κ τώρα δηλαδή..πήρα κ από καταστήμα.. πήρα κ τηλέφωνο.. δεν συγκινούνται... παρόλο που τους πήγα νέο αριθμό κινητού για συμβόλαιο στο unlimited....σε σένα πως έπεσε; Από το κατάστημα στο έκαναν;;

Επεξ/σία από ALXIOA
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ALXIOA είπε

Σε μένα ενώ είμαι 6 κ χρόνια συνδρομητής.  Δεν έχω έκπτωση για να ανανεώσω... Μου το δίνουν 29.90.. όσο πληρώνω κ τώρα δηλαδή..πήρα κ από καταστήμα.. πήρα κ τηλέφωνο.. δεν συγκινούνται... παρόλο που τους πήγα νέο αριθμό κινητού για συμβόλαιο στο unlimited....σε σένα πως έπεσε; Από το κατάστημα στο έκαναν;;

Ειχα δει την προσφορά και αμέσως μιλησα με εκπρόσωπο σε chat και μου ειπε οτι δεν γίνετε γιατί ειμαι ήδη συνδρομητής μετά του είπα οτι θελω να διακόψω την συνδρομή γιατι εχω βρει φθηνότερη σε άλλη εταιρεία !

Μετά απο 5 μερες με πηρανε σήμερα και μου αλλάξανε το συμβόλαιο με 22.80 βέβαια έκανα συμβόλαιο απο την αρχή για 2 χρόνια αλλά δεν με νοιάζει !

Ζητώ συγνώμη για το κατεβατό !😁

• Like 2
Δημοσ.

Γνωστός παντως ανανεωσε το συμβολαιο του ,και πήρε το  Vodafone Giga Unlimited Ultra για 2 συνδεσεις στα ιδια χρηματα που το προσφέρουν για νεο πελάτη . Προφανως επεσε παζάρι ,και θα ειναι ευχαριστημένος με το δίκτυο.

Είναι και απλο ,αν αφορα μόνο μια τιμη σε κάθε δικτυο , όποιος ενδιαφέρεται ρωτα και σε άλλους παρόχους .

Για απόψεις  καλυψης σε κάποια περιοχή , φίλους και γνωστούς για τα δίκτυα τους .

Παντως ειναι συνθετο το θέμα της καλυψης ,εξαρταται από την κάθε περιοχή  και τις δυνατότητες που έχει συνολικα

Ενδεικτικά και η Cosmote έχει θέματα στο κέντρο Αθήνας , αλλα και σε μεγάλες Ευρωπαικες πόλεις μέσω roaming ,ενω αντίθετα δουλευει σε σταθμους μετρό  ,που δεν πιάνουν άλλοι παροχοι .

Απλα η μόδα  το 2 έτη που σε δεσμευουν για συμβόλαιο είναι πολύ χρόνος .Πολλά αλλάζουν σύντομα ...

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, manthos_27 είπε

Ειχα δει την προσφορά και αμέσως μιλησα με εκπρόσωπο σε chat και μου ειπε οτι δεν γίνετε γιατί ειμαι ήδη συνδρομητής μετά του είπα οτι θελω να διακόψω την συνδρομή γιατι εχω βρει φθηνότερη σε άλλη εταιρεία !

Μετά απο 5 μερες με πηρανε σήμερα και μου αλλάξανε το συμβόλαιο με 22.80 βέβαια έκανα συμβόλαιο απο την αρχή για 2 χρόνια αλλά δεν με νοιάζει !

Ζητώ συγνώμη για το κατεβατό !😁

Χωρίς να κάνεις αίτημα φορητότητας σε άλλον πάροχο;; Απλά κ μόνο επειδή τους είπες ότι θα διακόψεις;;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Fotia είπε

Πολλά αλλάζουν σύντομα ...

Εννοείς ότι θα αλλάξουν οι διετείς δεσμεύσεις ή αναφέρεσαι απλά στο ότι αλλάζουν γρήγορα τα δεδομένα και 2 χρόνια είναι πολλά;

Δημοσ.

Tα δυο χρόνια είναι πολλα  , γιατι σε δύο χρόνια τα ίδια θα συζητάμε κυρίως για θέματα δικτύου ,σε δεσμεύουν οι εταιρίες και επενδύουν με το πάσο τους ..

• Like 1
Δημοσ.

Αμφιβολίες Το μυαλό μου βασανίζουνε πολλές Αμφιβολίες τρελές, αμφιβολίες τρελές...

Υπαρχει καποιο τηλεφωνο να παρω απευθειας για το κινητο??

Δημοσ.
Στις 21/11/2022 στις 2:36 ΜΜ, nikos_dfg είπε

Στα Ιωάννινα επίσης η κάλυψη του δικτύου είναι τραγική! 

Κυριολεκτικά είναι αυτό που λέμε "κάθε πέρυσι και καλύτερα" 

Εχεις δοκιμάσει το κινητό ΟΤΑΝ είσαι σπίτι ή σε χώρο που έχει wifi να το βάλεις 2G και να μην ψάχνει αυτόματα και μόνιμα 4G? Γιατί γενικά σε καφετέρια πας σε δουλειά πας όλο και κάποια wifi  θα εχεις.

Στις 21/11/2022 στις 2:29 ΜΜ, MrRush είπε

ΜΗΝ πάτε στην Vodafone, ειδικά αν μένετε Δυτικά προάστια (Χαϊδάρι, Αιγάλεω, Περιστέρι), Αχαΐα ή Αρκαδία. Σε LTE οι ταχύτητες είναι για τα σκουπίδια, στην Πατρών-Κορίνθου πέφτει σε EDGE συνέχεια, στο κέντρο της Πάτρας πέφτει σε 3G ή σε LTE με ταχύτητες κάτω των 10mbps, το ίδιο και στις άλλες περιοχές που ανέφερα.

Στο κινητό, cosmote και μόνο cosmote.

Εχεις δοκιμάσει το κινητό ΟΤΑΝ είσαι σπίτι ή σε χώρο που έχει wifi να το βάλεις 2G και να μην ψάχνει αυτόματα και μόνιμα 4G? Γιατί γενικά σε καφετέρια πας σε δουλειά πας όλο και κάποια wifi  θα εχεις.

Στις 21/11/2022 στις 2:32 ΜΜ, t-shock είπε

Προτού δεσμευτείτε με ένα συμβόλαιο κινητής, κάντε ένα κόπο και δοκιμάστε στο δίκτυο με ένα καρτοκινητό. Η Vodafone υστερεί ΣΟΒΑΡΑ στην ανατολικη Θεσσαλονίκη και στο κέντρο, με αποτέλεσμα να σε πετάει σε 3G και να μην μπορείς να κανεις σχεδόν τίποτα. Ψαχτείτε προτού δεσμευτείτε 

• Sad 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, aligato1000 είπε

Σε iPhone δεν υπάρχει η δυνατότητα να κλειδώσεις το δίκτυο σε 2G μόνο. Εξάλλου από ομιλία δεν είχα θέμα. Τα δεδομένα είναι το θέμα, στα οποία ακόμα και στο ίδιο σημείο να είσαι, μπορεί να σε πετάξει από το 5G/4G στο 3G έτσι χωρίς λόγο και να κολλήσει εκεί 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, aligato1000 είπε

Γιατί πόσταρες 3 φορές το ίδιο; Έχεις Vodafone και κόλλησαν τα data επειδή δεν έχεις σήμα;😛

Δημοσ.
5 ώρες πριν, ALXIOA είπε

Χωρίς να κάνεις αίτημα φορητότητας σε άλλον πάροχο;; Απλά κ μόνο επειδή τους είπες ότι θα διακόψεις;;

Ναι με λόγια του αέρα που λένε χωρίς αίτημα !

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, DownUNDERground είπε

Γιατί πόσταρες 3 φορές το ίδιο; Έχεις Vodafone και κόλλησαν τα data επειδή δεν έχεις σήμα;😛

το εκανα απο ενα παλιο iphone και δεν το καταλαβα sorry

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...