Doubt Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, Rattlehead είπε Οποτε αν δεν έχεις σήμα στις άλλες, δες την προσφορά που τρέχει στη Vodafone. (Αν σε ενδιαφέρει). Είμαι ήδη πελάτης αλλά υπάρχει θέμα με την ταχύτητα ίντερνετ, ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες. Από την άλλη πιάνει ΟΚ στη δουλειά που είναι και πιο σημαντικό και οι άλλες υστερούν. Όταν θα γίνουν οι 2 κεραίες operational θα είμαι κομπλέ.(ελπίζω)
Rattlehead Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, Doubt είπε Είμαι ήδη πελάτης αλλά υπάρχει θέμα με την ταχύτητα ίντερνετ, ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες. Από την άλλη πιάνει ΟΚ στη δουλειά που είναι και πιο σημαντικό και οι άλλες υστερούν. Όταν θα γίνουν οι 2 κεραίες operational θα είμαι κομπλέ.(ελπίζω) Άρα δεν έχεις σταθερό αλλά κάποιο πρόγραμμα με δεδομένα και mifi? Και σήμα καλό που έχουν οι εταιρείες εγώ δεν θα επιχειρούσα. Από την άλλη είναι safe. Πάντως αν δεν πιάνεις σπίτι και οκ στη δουλειά είναι άσχημο. Είμαστε στο 22 και οι παροχοι δεν παρέχουν υπηρεσίες
Doubt Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Rattlehead είπε Πάντως αν δεν πιάνεις σπίτι και οκ στη δουλειά είναι άσχημο Έχω VDSL 100 στο σπίτι οπότε δεν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα. Αν βελτιωθεί δραματικά το mobile ίσως σκεφτώ να το καταργήσω, θα δούμε. 1
ALXIOA Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Πώς γίνεται από 21.87 που αναφερουν.... να κάνουμε την αίτηση και να μας ζητάνε 24 ευρω τελική τιμή...Πάνε καλά;;;; Αναφέρουμε στο fiber 100 με τελική τιμή 21.87
duckino Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι Μετά από 1 χρόνο που κλείνω με τη nova και αφού έχω τραβήξει τα πάνδυνα σκέφτομαι να πάω cosmote.Το ιστορικό εν συντομία είναι:Μετά από διαβεβαίωσή τους ότι καλύπτεται η περιοχή μου από 100άρα, το αιτήθηκα και την περάσανε.Από την 100άρα γραμμή είχα 17 max με άπειρες αποσυνδέσεις από την πρώτη μέρα.Για λόγους σταθερότητας προχωρήσαμε τον περασμένο Μάιο σε downgrade στα 50 με τα ίδια ακριβώς αποτελέσματα.Με τα πολλά η κατάσταση διορθώθηκε μόλις τον Σεπτέμβριο μετά από συνδυαστικό από τεχνικούς της nova και της cosmote και σήμερα για 50άρα το speedtest μου βγάζει 25Mbps αλλά το βασικότερο είναι ότι δεν έχω πια αποσυνδέσεις. Έχοντας(μετά από καταγγελία στην ΕΕΤΤ) εγγράφως τη διαβεβαίωση της nova ότι δεν θα χρεωθώ πέναλτι πρόωρης αποχώρησης αλλά και πιστωτικό που εκκρεμεί έλεγα να πάω cosmote.Το θέμα είναι ότι επειδή βλέπω και έκει παράπονα, μήπως τώρα που δεν έχω πρόβλημα, να παραμείνω nova; Μήπως αλλάζοντας σε cosmote πάω γυρεύοντας να τραβήξω τα ίδια ή αφού λύθηκε το πρόβλημα δεν θα έχω θέμα ούτε στον καινούργιο πάροχο αφού οι γραμμές όλες της cosmote είναι; Η αλήθεια πάντως είναι οτι έχω ξενερώσει με τη nova.
DownUNDERground Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 29 λεπτά πριν, duckino είπε Έχοντας(μετά από καταγγελία στην ΕΕΤΤ) εγγράφως τη διαβεβαίωση της nova ότι δεν θα χρεωθώ πέναλτι πρόωρης αποχώρησης αλλά και πιστωτικό που εκκρεμεί έλεγα να πάω cosmote.Το θέμα είναι ότι επειδή βλέπω και έκει παράπονα, μήπως τώρα που δεν έχω πρόβλημα, να παραμείνω nova; Μήπως αλλάζοντας σε cosmote πάω γυρεύοντας να τραβήξω τα ίδια ή αφού λύθηκε το πρόβλημα δεν θα έχω θέμα ούτε στον καινούργιο πάροχο αφού οι γραμμές όλες της cosmote είναι; Το πιθανότερο είναι αν έχεις τα ίδια ναι. Εφόσον έγινε συνδυαστικό ραντεβού και με ΟΤΕ και δε βρήκαν καλύτερη υποδομή, μάλλον δεν μπορεί να γίνει κάτι καλύτερο ούτε με αλλαγή παρόχου. Εκτός αν θες να δοκιμάσεις με ΟΤΕ μήπως ασχοληθούν λίγο παραπάνω (εφόσον θα είναι δική τους γραμμή) και βρουν κάτι ακόμα καλύτερο και αν δε δουλέψει κυνηγήσεις ξανά μέσω ΕΕΤΤ την ελευθερία σου. Αλλά όλα αυτά θα είχαν περισσότερη σημασία αν δεν είχε γίνει το συνδυαστικό ραντεβού που ανέφερες. Πριν τη nova ήσουν σε κάποιον άλλο πάροχο και δεν είχες προβλήματα;
zygorito Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ALXIOA είπε Πώς γίνεται από 21.87 που αναφερουν.... να κάνουμε την αίτηση και να μας ζητάνε 24 ευρω τελική τιμή...Πάνε καλά;;;; Αναφέρουμε στο fiber 100 με τελική τιμή 21.87 έχεις κινητή συμβόλαιο vodafone για το συνδιαστικό; λέει οτι συνδιαστική προσφορά είναι. απ οτι κατλαβαινω έτσι είναι. (https://www.vodafone.gr/c2c-statheri-high-speeds-cmsl-b/) Οι συγκεκριμένες προσφορές ισχύουν για νέες αιτήσεις που θα γίνουν έως τις 30/11. Οι τιμές περιλαμβάνουν συνδυαστική έκπτωση κινητής – σταθερής, ΦΠΑ 24%, τέλος σταθερής τηλεφωνίας και Internet 5% και ισχύει για φορητότητα αριθμού. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2022 από zygorito 1
duckino Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, DownUNDERground είπε Το πιθανότερο είναι αν έχεις τα ίδια ναι. Εφόσον έγινε συνδυαστικό ραντεβού και με ΟΤΕ και δε βρήκαν καλύτερη υποδομή, μάλλον δεν μπορεί να γίνει κάτι καλύτερο ούτε με αλλαγή παρόχου. Εκτός αν θες να δοκιμάσεις με ΟΤΕ μήπως ασχοληθούν λίγο παραπάνω (εφόσον θα είναι δική τους γραμμή) και βρουν κάτι ακόμα καλύτερο και αν δε δουλέψει κυνηγήσεις ξανά μέσω ΕΕΤΤ την ελευθερία σου. Αλλά όλα αυτά θα είχαν περισσότερη σημασία αν δεν είχε γίνει το συνδυαστικό ραντεβού που ανέφερες. Πριν τη nova ήσουν σε κάποιον άλλο πάροχο και δεν είχες προβλήματα; Σ' ευχαριστώ DownUNDERground Ναι πέρασα απ' όλους με 24άρα σε όλους.Στην καλύτερη περίπτωση είχα το τραγικό 4-4,5 σε όλους τους παρόχους.Εκεί δεν είδα διαφορά.Πρώτη μου απόπειρα για 100άρα ήταν με τη nova με τα παραπάνω αποτελέσματα. Πάντως η πλάκα είναι ότι απ' τον ΟΤΕ μου είπαν ότι στο συγκεκριμένο μέρος μόνο 24 μου πουλάνε.Αν δε με καλύπτει μου δίνουν ένα speed booster με 100Gb το μήνα.Τπυς είπα οτι αυτη τη στιγμή έχω 50άρα και μου λένε ότι απ' αυτό που βλέπουν δεν το ρισκάρουν.
DownUNDERground Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, duckino είπε Σ' ευχαριστώ DownUNDERground Ναι πέρασα απ' όλους με 24άρα σε όλους.Στην καλύτερη περίπτωση είχα το τραγικό 4-4,5 σε όλους τους παρόχους.Εκεί δεν είδα διαφορά.Πρώτη μου απόπειρα για 100άρα ήταν με τη nova με τα παραπάνω αποτελέσματα. Πάντως η πλάκα είναι ότι απ' τον ΟΤΕ μου είπαν ότι στο συγκεκριμένο μέρος μόνο 24 μου πουλάνε.Αν δε με καλύπτει μου δίνουν ένα speed booster με 100Gb το μήνα.Τπυς είπα οτι αυτη τη στιγμή έχω 50άρα και μου λένε ότι απ' αυτό που βλέπουν δεν το ρισκάρουν. Κάτσε εκεί που είσαι με αυτά που μου λες. Απλά δες μήπως μπορούν να στη χρεώνουν σαν 50ρα με μικρότερο κόστος, εφόσον δε σημαίνει ότι θα σε αλλάξουν ξανά ζεύγος στην υποδομή του χαλκού. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2022 από DownUNDERground 1
efkola Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχω unlimited δεδομένα και ομιλία με τη Vodafone με 29€ από το καλοκαίρι με διετή δέσμευση. Αν όμως βάλει η cosmote κάτι αντίστοιχο την Παρασκευή σε φυσιολογική τιμή, σκέφτομαι να πάω εκεί. Ξέρει κανείς τι penalty έχει για αποχώρηση πριν από το εξάμηνο; Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2022 από efkola
Doubt Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, duckino είπε Σ' ευχαριστώ DownUNDERground Ναι πέρασα απ' όλους με 24άρα σε όλους.Στην καλύτερη περίπτωση είχα το τραγικό 4-4,5 σε όλους τους παρόχους.Εκεί δεν είδα διαφορά.Πρώτη μου απόπειρα για 100άρα ήταν με τη nova με τα παραπάνω αποτελέσματα. Πάντως η πλάκα είναι ότι απ' τον ΟΤΕ μου είπαν ότι στο συγκεκριμένο μέρος μόνο 24 μου πουλάνε.Αν δε με καλύπτει μου δίνουν ένα speed booster με 100Gb το μήνα.Τπυς είπα οτι αυτη τη στιγμή έχω 50άρα και μου λένε ότι απ' αυτό που βλέπουν δεν το ρισκάρουν. Sorry αλλά με το θέμα της προσφοράς εδώ, τι σχέση έχουν αυτά που έγραψες;
manthos_27 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, ALXIOA είπε Πώς γίνεται από 21.87 που αναφερουν.... να κάνουμε την αίτηση και να μας ζητάνε 24 ευρω τελική τιμή...Πάνε καλά;;;; Αναφέρουμε στο fiber 100 με τελική τιμή 21.87 23.80 βγηκε σε μένα σήμερα την άλλαξα μαζι με το φπα Αλλά και μενα 21.87 μου ειπαν τελική ότι να ναι Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2022 από manthos_27
ALXIOA Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, manthos_27 είπε 23.80 βγηκε σε μένα σήμερα την άλλαξα μαζι με το φπα Αλλά και μενα 21.87 μου ειπαν τελική ότι να ναι σε υπαρχων γραμμμη ή νεα? Αν συνδυασεις και κινητο πτοτε πεφτει η τιμη στα 21,87 που γραφουν
makhs5 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, manthos_27 είπε 23.80 βγηκε σε μένα σήμερα την άλλαξα μαζι με το φπα Αλλά και μενα 21.87 μου ειπαν τελική ότι να ναι Το συμβολαιο που σου στειλανε μεσω email ποσο σου γραφει; Την τσεκαρες στο συμβολαιο την τιμη των 23.80; Αν σου γραφει 23.80, παρε τηλ παλι και πες τους "συμφωνησαμε" 21.87 και πες τους να σου αλλαξουν την τιμη στα 21.87 που συμφωνησατε Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2022 από makhs5 1
duckino Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Doubt είπε Sorry αλλά με το θέμα της προσφοράς εδώ, τι σχέση έχουν αυτά που έγραψες; No probs Μα φυσικά όση σχέση έχουν όλα τα posts σου στις 2 τελευταίες σελίδες(ίσως και στις πρώτες - δεν πρόσεξα).Δεν βρίσκω ούτε ένα που να αναφέρεσαι στην προσφορά Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2022 από duckino
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα