Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, FatMan είπε

Και μόνο το ότι γελάμε με τις προσφορές της Vodafone και σχολιάζουμε τα αρνητικά τους θα έπρεπε να τους δώσει να καταλάβουν μερικά πράγματα.

Οι ιδιοκτήτες του Insomnia καλά κάνουν και βάζουν sponsored περιεχόμενο, πρέπει να βγάλουν λεφτά από κάπου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να πούμε (ευγενικά/κομψά) για το δίκτυο κινητής της Vodafone που είναι χειρότερο από Cosmote σε πολλές περιοχές ή για την χαζομάρα router H300s που δίνουν ή για το ότι δεν σου δίνουν τους VoIP κωδικούς ή για το χάλια Vodafone TV με το κλειδωμένο box που δίνουν ή για το ότι δεν έχουν δώσει ακόμη εφαρμογή TV για Android TVs ή το σημαντικότερο, το πώς συμπεριφέρονται σε παλιούς συνδρομητές και το τί δίνουν για να προσελκύσουν νέους (κάτι που βλακωδώς κάνουν όλες οι εταιρίες)

Αυτό δεν σημαίνει ότι η Cosmote ή η Wind είναι αγίες εταιρίες και όλα είναι καλά εκεί 😉 

Για να μην πέσετε να με φάτε, συνδρομητής Vodafone είμαι και εγώ με Fiber :-) 

Ναι ρε παιδί μου, εντάξει μαζί σου είμαι.... ομοιοπαθής κιόλας...🥴

Απλά μου φάνηκε λιγο μπέρδεμα αυτή η φασαρία σε αυτό το thread!

Κατα τα άλλα μαζι σας! μπορώ να τους κράζω μέχρι αυριο με προβλήματα που εχω αντιμετωπίσει κι εγω! 😖😉

• Like 1
  • Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, FatMan είπε

Και μόνο το ότι γελάμε με τις προσφορές της Vodafone και σχολιάζουμε τα αρνητικά τους θα έπρεπε να τους δώσει να καταλάβουν μερικά πράγματα.

Οι ιδιοκτήτες του Insomnia καλά κάνουν και βάζουν sponsored περιεχόμενο, πρέπει να βγάλουν λεφτά από κάπου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να πούμε (ευγενικά/κομψά) για το δίκτυο κινητής της Vodafone που είναι χειρότερο από Cosmote σε πολλές περιοχές ή για την χαζομάρα router H300s που δίνουν ή για το ότι δεν σου δίνουν τους VoIP κωδικούς ή για το χάλια Vodafone TV με το κλειδωμένο box που δίνουν ή για το ότι δεν έχουν δώσει ακόμη εφαρμογή TV για Android TVs ή το σημαντικότερο, το πώς συμπεριφέρονται σε παλιούς συνδρομητές και το τί δίνουν για να προσελκύσουν νέους (κάτι που βλακωδώς κάνουν όλες οι εταιρίες)

Αυτό δεν σημαίνει ότι η Cosmote ή η Wind είναι αγίες εταιρίες και όλα είναι καλά εκεί 😉 

Για να μην πέσετε να με φάτε, συνδρομητής Vodafone είμαι και εγώ με Fiber :-) 

Τα είπες όλα. Απλά, λιτά και περιεκτικά!!! 

32 λεπτά πριν, Theodore1890 είπε

Πήρα τηλέφωνο και σε πωλήσεις και σε ανανεώσεις λένε η προσφορά δεν ισχύει για τους ήδη συνδρομητές, πάλι καλά λήγει σε λίγους μήνες το συμβόλαιο γιατι χωρίς κάποια προσφορά  δε μένω λεπτό παραπάνω. Δίνω 26 για 50αρα ανανεώνω συνέχεια και μια φορά προσφορά δε μου έκαναν, ουστ!

Και μένα Μάρτιο λήγει. 100αρα 29.5 € δίνω. Πάω για οτε που έχω και τα κινητά εκεί. 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Theodore1890 είπε

Πήρα τηλέφωνο και σε πωλήσεις και σε ανανεώσεις λένε η προσφορά δεν ισχύει για τους ήδη συνδρομητές, πάλι καλά λήγει σε λίγους μήνες το συμβόλαιο γιατι χωρίς κάποια προσφορά  δε μένω λεπτό παραπάνω. Δίνω 26 για 50αρα ανανεώνω συνέχεια και μια φορά προσφορά δε μου έκαναν, ουστ!

Έχω περάσει απ' όλους τους παρόχους.Όλοι τα ίδια κάνουν με χειρότερη, κατά την άποψή μου, τη wind σ' αυτό το θέμα.Εντελώς αντιεπαγγελματική συμπεριφορά σε παλιούς πελάτες ενώ για καινούργιους δίνουν κwλ@ρ@κι.Ουστ στα διάλα...

• Like 2
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, SnakeMJK είπε

η wind δυστυχώς δε δίνει extra sim (εκτός αν άλλαξε πρόσφατα κάτι)

Δίνει 3 μήνες πάγιο δώρο όμως....

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Rattlehead είπε

Έσπασα συμβόλαιο της cosmote νωρίτερα χωρίς ρήτρα ή χρέωση γιατί η πιο κοντινή κεραία ήταν στα 500μετρα.

Με βάση ποιό νομικό πάτημα; Παρέθεσε κάποιο λινκ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Με βάση ποιό νομικό πάτημα; Παρέθεσε κάποιο λινκ.

Δεν πάτησα κάπου. Τους έστειλα τα δεδομένα της εεττ. Είχα cosmote + συσκευή full σήμα(ήξεραν ότι δεν είχαν κεραία και μονο έτσι είχα σήμα σπίτι) . Από αρχές '20 οι συσκευές αυτές έπαψαν να λειτουργουν(δεν υποστηρίζονταν από τον παροχο πια). Η λύση τους ήταν να αγοράσω κινητό με wifi calling, πράγμα που απέρριψα, έστειλε ο δικηγόρος μου επιστολή στο νομικό τους τμήμα, ότι θα το προώθησει στην εεττ και εν τέλει απάντησαν θετικά στην λύση συμβολαίου. Είχα 10 μήνες υπόλοιπο λήξης συμβολαίου. Μου είπαν ότι θα χάσω το νούμερο γιατί ουσιαστικά ακυρώνουμε την σύμβαση(μάλλον απειλή ήταν) και τους είπα ότι θα κάνω φορητοτητα σε άλλη εταιρία για να κρατήσω το νουμερο, πράγμα που έγινε χωρίς κανένα πρόβλημα. 

Επεξ/σία από Rattlehead
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, bigLITTLE είπε

Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος γιατί είμαι στην ίδια πόλη με ΟΤΕ έχω βλάβη στην γραμμή μου δυο μήνες δεν ενδιαφέρεται κανένας να μου την φτιάξει ενώ έχω καλέσει άπειρες φορές τον ΟΤΕ και σκέφτομαι να πάω Vodafone...

Τώρα που θα πας Vodafone θα φτιάξουν όλα...

Σε τρώει το ποπουδάκι σου μου φαίνεται 😁

Επεξ/σία από pinakas0
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Rattlehead είπε

Για σήμα μπορείτε να δείτε εδώ 

Έσπασα συμβόλαιο της cosmote νωρίτερα χωρίς ρήτρα ή χρέωση γιατί η πιο κοντινή κεραία ήταν στα 500μετρα.

Είδα 2 αδειοδοτημένες στη "γειτονιά μου" οπότε έχω ελπίδες για βελτίωση. 200 μέτρα απόσταση είναι ΟΚ?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Doubt είπε

Είδα 2 αδειοδοτημένες στη "γειτονιά μου" οπότε έχω ελπίδες για βελτίωση. 200 μέτρα απόσταση είναι ΟΚ?

Δύο αδειοδοτημενες της ίδιας εταιρείας ή διαφορετικής; (Αν και δεν παίζει ρόλο, αρκεί σε ακτίνα 250μ να υπάρχει έστω ένας παροχος).200 μέτρα είναι μια χαρά, 200μ είχα και εγώ 2 wind, 1 Vodafone.

Ανανέωσα στη wind 

Δημοσ.

Το μόνο προβολημα στην Vodafone είναι το σήμα της 😂😂 Και σε μένα στο cu στέλνει καλές προσφορές για να κάνω σύνδεση, αλλα είναι το δεύτερο νούμερο μου, και δυστυχώς δεν μπορεί να σταθεί για βασικό. Το βασικό μου ειναι Κοσμοτε και σχεδόν πάντα έχει καλύτερο σήμα.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Rattlehead είπε

Δύο αδειοδοτημενες της ίδιας εταιρείας ή διαφορετικής; (Αν και δεν παίζει ρόλο, αρκεί σε ακτίνα 250μ να υπάρχει έστω ένας παροχος)

Vodafone και οι 2, είναι περίπου 500 μέτρα μεταξύ τους κι εγώ είμαι περίπου ενδιάμεσα και λίγο πιο κοντά στη μία.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Doubt είπε

Vodafone και οι 2, είναι περίπου 500 μέτρα μεταξύ τους κι εγώ είμαι περίπου ενδιάμεσα και λίγο πιο κοντά στη μία.

Οποτε αν δεν έχεις σήμα στις άλλες, δες την προσφορά που τρέχει στη Vodafone. (Αν σε ενδιαφέρει). 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...