baggosGR Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, gpapadakis είπε Απόκρυψη περιεχομένων Νομίζω ότι ο διπλασιασμός αφορά μικρότερες ταχύτητες και όχι τις 100αρες και πάνω. Check adslgr.gr για να μην έχετε φρούδες ελπίδες... https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/digital-press-office/deltia-typou/20220707-i-vodafone-prosferei-se-noikokyria-kai-epicheiriseis-pollapla-ofeli-mazi-me-dorean-diplasiasmo-ton-tachytiton/ Αναφορά σε κείμενο Πιο αναλυτικά, προγράμματα ταχύτητας έως 24Mbps, έως 50Mbps και έως 100Mbps, θα αναβαθμιστούν σε ταχύτητες έως 50Mbps, έως 100Mbps και έως 200Mbps, αντίστοιχα. 1
scarface5323 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εμάς που λήγει το συμβόλαιο κινητής ,και η προσφορά που μας δίνουν είναι πολύ ακριβότερη από αυτή, μπορούμε να πάμε κάπου αλλού προσωρινά και στον γυρισμό να θεωρηθουμε νέοι πελάτες η φορητότητα ? Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2022 από scarface5323
prometheas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Το "προσωρινά" ειναι για 2 χρόνια. Αν φύγεις και μετά από 14 ημέρες επιστρέψεις με υπαναχώρηση τότε δεν θεωρείσαι νέος πελάτης... 2
baggosGR Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, scarface5323 είπε Εμάς που λήγει το συμβόλαιο ,και η προσφορά που μας δίνουν είναι πολύ ακριβότερη από αυτή, μπορούμε να πάμε κάπου αλλού προσωρινά και στον γυρισμό να θεωρηθουμε νέοι πελάτες η φορητότητα ? Πιστεύω ότι αν τους πεις ότι δεν θες να ανανεώσεις και θα ψάξεις κάποια άλλη εταιρία σε καλύτερη τιμή, τους πετάξεις κι ένα "εφόσον δεν ισχύει η τάδε προσφορά που έχετε βάλει για νέους πελάτες" μια χαρά θα στη δώσουν την προσφορά... 1
nikos_dfg Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 37 λεπτά πριν, bigLITTLE είπε Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος γιατί είμαι στην ίδια πόλη με ΟΤΕ έχω βλάβη στην γραμμή μου δυο μήνες δεν ενδιαφέρεται κανένας να μου την φτιάξει ενώ έχω καλέσει άπειρες φορές τον ΟΤΕ και σκέφτομαι να πάω Vodafone... Μιλάω για την κάλυψη 4g και 5g δικτύου. Δε γνωρίζω τι κάνει στο dsl κομμάτι. 1
basilis_k6 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, MrRush είπε ΜΗΝ πάτε στην Vodafone, ειδικά αν μένετε Δυτικά προάστια (Χαϊδάρι, Αιγάλεω, Περιστέρι), Αχαΐα ή Αρκαδία. Σε LTE οι ταχύτητες είναι για τα σκουπίδια, στην Πατρών-Κορίνθου πέφτει σε EDGE συνέχεια, στο κέντρο της Πάτρας πέφτει σε 3G ή σε LTE με ταχύτητες κάτω των 10mbps, το ίδιο και στις άλλες περιοχές που ανέφερα. Στο κινητό, cosmote και μόνο cosmote. και στην κοσμοτε οταν παει 3g παντως οχι 10, ουτε μισο kbps δεν εχεις. δεν ξερω τι εχουν κανει αλλα το 3g πλεον ειναι σαν να μην εχεις δεδομενα. πριν το 4g δουλευε κανονικα. τωρα για καποιο λογο δεν λειτουργει. δεν κατεβαζει ουτε για πλοηγηση.
akisgd Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 37 λεπτά πριν, MrRush είπε Επίσης κάτι που ξέχασα, η Vodafone στο σπίτι είναι πολύ κομπλέ (FTTH 100άρα με μηδενικές αποσυνδέσεις από πέρσι τον Σεπτέμβριο) ΑΛΛΆ δεν σε αφήνει να βάλεις άλλο router χωρίς πατέντα η οποία απαιτεί να έχεις και το router της Vodafone και το δικό σου ταυτόχρονα συνδεδεμένα. Το router της vodafone το αφήνεις μόνο για τηλεφωνία και έχεις για το δίκτυο σου μόνο ένα router. Ελπίζω αυτό να εννοείς και όχι τίποτα double NAT.
scarface5323 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε και στην κοσμοτε οταν παει 3g παντως οχι 10, ουτε μισο kbps δεν εχεις. δεν ξερω τι εχουν κανει αλλα το 3g πλεον ειναι σαν να μην εχεις δεδομενα. πριν το 4g δουλευε κανονικα. τωρα για καποιο λογο δεν λειτουργει. δεν κατεβαζει ουτε για πλοηγηση. Μήπως έχει ξεκινήσει η σταδιακή κατάργηση του 3g?
giokspy Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 εμένα πάντως μου το πρόσφεραν πέρσυ το Δεκέμβρη στα 21€ σε συνδυασμό με την 50αρα επίσης 21€. Τελικά δεν το πήρα γιατί μου έκανε αντίστοιχη προσφορά η cosmote στο κινητό. Η Voda έδινε δωρεάν και τη 2η sim και το 4g router.
takjar Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 40 λεπτά πριν, MrRush είπε Επίσης κάτι που ξέχασα, η Vodafone στο σπίτι είναι πολύ κομπλέ (FTTH 100άρα με μηδενικές αποσυνδέσεις από πέρσι τον Σεπτέμβριο) ΑΛΛΆ δεν σε αφήνει να βάλεις άλλο router χωρίς πατέντα η οποία απαιτεί να έχεις και το router της Vodafone και το δικό σου ταυτόχρονα συνδεδεμένα. και με Cosmote πέρσι και με Vodafone φέτος τα Χριστούγεννα θα στήσω, αυτό που λες. Δλδ, χρησιμοποιούσα το Router/modem του παρόχου ως modem και είχα βάλει ένα δικό μου Router/modem να κάνει το routing. Με την cosmote είχα απίστευτο πρόβλημα με το Routing, πολύ πιθανό να φταίω και εγώ με τις άπειρες συσκευές που είχα στο σπίτι και κατέληξα να αγοράσω ξεχωριστό Router, στην Vodafone δεν πρόλαβα να δω θέματα μέχρι τώρα, αλλά λογικά θα το στήσω και με αυτήν
MrRush Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, takjar είπε και με Cosmote πέρσι και με Vodafone φέτος τα Χριστούγεννα θα στήσω, αυτό που λες. Δλδ, χρησιμοποιούσα το Router/modem του παρόχου ως modem και είχα βάλει ένα δικό μου Router/modem να κάνει το routing. Με την cosmote είχα απίστευτο πρόβλημα με το Routing, πολύ πιθανό να φταίω και εγώ με τις άπειρες συσκευές που είχα στο σπίτι και κατέληξα να αγοράσω ξεχωριστό Router, στην Vodafone δεν πρόλαβα να δω θέματα μέχρι τώρα, αλλά λογικά θα το στήσω και με αυτήν Ναι, ουσιαστικά θες να κάνεις route από της Vodafone το router όλο το traffic σε μια IP όπου είναι το router το δικό σου. Δεν θυμάμαι πως το έχω κάνει, νομίζω έχω κάνει ένα subnet μόνο με το router μου μέσα και κάνω forward τα πάντα εκεί. 1
DownUNDERground Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, scarface5323 είπε Μήπως έχει ξεκινήσει η σταδιακή κατάργηση του 3g? Ναι.
MrRush Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, akisgd είπε Το router της vodafone το αφήνεις μόνο για τηλεφωνία και έχεις για το δίκτυο σου μόνο ένα router. Ελπίζω αυτό να εννοείς και όχι τίποτα double NAT. δεν χρησιμοποιώ σταθερό καθόλου
FatMan Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, scorpion8283 είπε Ηρεμα ρε παλλικαρια! Λέει "sponsored" ο άνθρωπος, μην το κάνουμε vodafone vs cosmote 🤗🤪 Και μόνο το ότι γελάμε με τις προσφορές της Vodafone και σχολιάζουμε τα αρνητικά τους θα έπρεπε να τους δώσει να καταλάβουν μερικά πράγματα. Οι ιδιοκτήτες του Insomnia καλά κάνουν και βάζουν sponsored περιεχόμενο, πρέπει να βγάλουν λεφτά από κάπου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να πούμε (ευγενικά/κομψά) για το δίκτυο κινητής της Vodafone που είναι χειρότερο από Cosmote σε πολλές περιοχές ή για την χαζομάρα router H300s που δίνουν ή για το ότι δεν σου δίνουν τους VoIP κωδικούς ή για το χάλια Vodafone TV με το κλειδωμένο box που δίνουν ή για το ότι δεν έχουν δώσει ακόμη εφαρμογή TV για Android TVs ή το σημαντικότερο, το πώς συμπεριφέρονται σε παλιούς συνδρομητές και το τί δίνουν για να προσελκύσουν νέους (κάτι που βλακωδώς κάνουν όλες οι εταιρίες) Αυτό δεν σημαίνει ότι η Cosmote ή η Wind είναι αγίες εταιρίες και όλα είναι καλά εκεί 😉 Για να μην πέσετε να με φάτε, συνδρομητής Vodafone είμαι και εγώ με Fiber Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2022 από FatMan 8
Theodore1890 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Πήρα τηλέφωνο και σε πωλήσεις και σε ανανεώσεις λένε η προσφορά δεν ισχύει για τους ήδη συνδρομητές, πάλι καλά λήγει σε λίγους μήνες το συμβόλαιο γιατι χωρίς κάποια προσφορά δε μένω λεπτό παραπάνω. Δίνω 26 για 50αρα ανανεώνω συνέχεια και μια φορά προσφορά δε μου έκαναν, ουστ! 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα