mitsos901 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους! Παρήγγειλα από cafago ένα ηχείο, το οποίο έκανε 8 μέρες ακριβώς να έρθει στα χέρια μου στη Λέρο! Όταν είδα το κουτί, κάτι δε μου κολλούσε και όταν το άνοιξα βρήκα όντως το ηχείο σπασμένο! Τους έστειλα επί τόπου mail για αντικατάσταση με τα γεγονότα και φωτογραφίες πριν το άνοιγμα και μετά και η πρόταση τους ηταν...να κρατήσω το σπασμένο και να μου επιστρέψουν τα μισά λεφτά γιατί είναι χρονοβόρα και κοστοβορα η επιστροφή! Είχα βάλει και shipping insurance... Προφανώς δε δέχτηκα την πρόταση τους, τι μπορεί να γίνει; Είχε κανείς αντίστοιχη εμπειρία;
bonorov Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, mitsos901 είπε Καλησπέρα σε όλους! Παρήγγειλα από cafago ένα ηχείο, το οποίο έκανε 8 μέρες ακριβώς να έρθει στα χέρια μου στη Λέρο! Όταν είδα το κουτί, κάτι δε μου κολλούσε και όταν το άνοιξα βρήκα όντως το ηχείο σπασμένο! Τους έστειλα επί τόπου mail για αντικατάσταση με τα γεγονότα και φωτογραφίες πριν το άνοιγμα και μετά και η πρόταση τους ηταν...να κρατήσω το σπασμένο και να μου επιστρέψουν τα μισά λεφτά γιατί είναι χρονοβόρα και κοστοβορα η επιστροφή! Είχα βάλει και shipping insurance... Προφανώς δε δέχτηκα την πρόταση τους, τι μπορεί να γίνει; Είχε κανείς αντίστοιχη εμπειρία; Καλο ειναι όταν παραγγελνουμε από εξωτερικό να παραγγελνουμε τουλάχιστον από αμαζον για περιπτωσεις σαν την δική σου. Επίσης καλο θα ήταν να έχεις τραβήξει βίντεο με το άνοιγμα της συσκευασίας γιατί οι φωτογραφίες πριν-μετα δεν αποδεικνύουν ότι το παρέλαβες σπασμένο. Τώρα φίλε μου καλη τυχη σου ευχομαι και καλά ξεμπερδεματα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα