Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να μαθαίνεις Αγγλικά είτε σε υπολογιστή είτε κινητό το οποίο να μην θέλει σύνδεση στο ίντερνετ.

Το θέλει  ένας γνωστός που ταξιδεύει συχνά για να μαθαίνει Αγγλία και να περνάει η ώρα .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω ειμαι αρκετα ευχαριστημενη με το busuu. εχει συνδρομη βεβαια, αλλα εχει συνεχεια προσφορες. εγω πετυχα προσφορα 4 ευρω το μηνα, οποτε τα εδωσα. μπορεις να κατεβασεις τα μαθηματα της εφαρμογης και να τα κανεις offline. προσοχη! μονο αν εχεις τη συνδρομη, μπορεις offline.

Επεξ/σία από lyda94
  • Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα. Θα ήθελα μα ρωτησω αν γνωρίζει καποιος κάποια εφαρμογή ώστε να συζητας με κάποιο bot αγγλικά για την βελτίωση των προφορικών. 

Δημοσ.
21 ώρες πριν, lyda94 είπε

εγω ειμαι αρκετα ευχαριστημενη με το busuu. εχει συνδρομη βεβαια, αλλα εχει συνεχεια προσφορες. εγω πετυχα προσφορα 4 ευρω το μηνα, οποτε τα εδωσα. μπορεις να κατεβασεις τα μαθηματα της εφαρμογης και να τα κανεις offline. προσοχη! μονο αν εχεις τη συνδρομη, μπορεις offline.

Η συνδρομή δεν είναι πρόβλημα, είχε αγοράσει το Duolingo αλλά σταμάτησε λέει να έχει υποστήριξη offline 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Η συνδρομή δεν είναι πρόβλημα, είχε αγοράσει το Duolingo αλλά σταμάτησε λέει να έχει υποστήριξη offline 

το duolingo το κατεστρεψαν μετα το τελευταιο update!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...