Exodia The Forbidden One Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Καλημέρα υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να μαθαίνεις Αγγλικά είτε σε υπολογιστή είτε κινητό το οποίο να μην θέλει σύνδεση στο ίντερνετ. Το θέλει ένας γνωστός που ταξιδεύει συχνά για να μαθαίνει Αγγλία και να περνάει η ώρα .
vamvakoolas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 με κλειστα ματια https://www.linguaphone.gr/lang/1/english
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 37 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε με κλειστα ματια https://www.linguaphone.gr/lang/1/english Καταρχήν ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, υπάρχει και κάποιο άλλο εναλλακτικό?
lyda94 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) εγω ειμαι αρκετα ευχαριστημενη με το busuu. εχει συνδρομη βεβαια, αλλα εχει συνεχεια προσφορες. εγω πετυχα προσφορα 4 ευρω το μηνα, οποτε τα εδωσα. μπορεις να κατεβασεις τα μαθηματα της εφαρμογης και να τα κανεις offline. προσοχη! μονο αν εχεις τη συνδρομη, μπορεις offline. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2022 από lyda94 1
NikosRocknRolla Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Καλημέρα. Θα ήθελα μα ρωτησω αν γνωρίζει καποιος κάποια εφαρμογή ώστε να συζητας με κάποιο bot αγγλικά για την βελτίωση των προφορικών.
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 21 ώρες πριν, lyda94 είπε εγω ειμαι αρκετα ευχαριστημενη με το busuu. εχει συνδρομη βεβαια, αλλα εχει συνεχεια προσφορες. εγω πετυχα προσφορα 4 ευρω το μηνα, οποτε τα εδωσα. μπορεις να κατεβασεις τα μαθηματα της εφαρμογης και να τα κανεις offline. προσοχη! μονο αν εχεις τη συνδρομη, μπορεις offline. Η συνδρομή δεν είναι πρόβλημα, είχε αγοράσει το Duolingo αλλά σταμάτησε λέει να έχει υποστήριξη offline
michael92 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Το anki (flash card program) δουλεύει offline, αλλά μόνο στον υπολογιστή είναι δωρεάν.
lyda94 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε Η συνδρομή δεν είναι πρόβλημα, είχε αγοράσει το Duolingo αλλά σταμάτησε λέει να έχει υποστήριξη offline το duolingo το κατεστρεψαν μετα το τελευταιο update!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα