rex78 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Καλημέρα.εχω αγοράσει την TCL Smart Τηλεόραση 55" 4K UHD QLED 55C635 HDR (2022) ,και δεν μπορώ να συνδέσω τον υπολογιστή με την τηλεόραση μέσω HDMI .Στην προηγούμενη τηλεόραση Samsung έπαιζε κανονικά.Εχω δοκιμάσει σε όλες της θύρες, έχω κλικαρει να βρει αυτόματα όλες την θύρες αλλά τίποτα.Στις ρυθμίσεις του υπολογιστή στην ενότητα οθόνη όταν βάλω το HDMI στην θύρα της τηλεόρασης δείχνει ότι συνδέεται αλλά η τηλεόραση δεν το δέχεται.
alexzorb Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Καλημέρα άλλη συσκευή έχεις δοκιμάσει πάνω στην τηλεόραση? Η τηλεόραση όταν αλλάζεις το input στο Hdmi που έχεις συνδέσει την τηλεόραση τι μύνημα ε΄χεις?
andreas1gr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, rex78 είπε Καλημέρα.εχω αγοράσει την TCL Smart Τηλεόραση 55" 4K UHD QLED 55C635 HDR (2022) ,και δεν μπορώ να συνδέσω τον υπολογιστή με την τηλεόραση μέσω HDMI .Στην προηγούμενη τηλεόραση Samsung έπαιζε κανονικά.Εχω δοκιμάσει σε όλες της θύρες, έχω κλικαρει να βρει αυτόματα όλες την θύρες αλλά τίποτα.Στις ρυθμίσεις του υπολογιστή στην ενότητα οθόνη όταν βάλω το HDMI στην θύρα της τηλεόρασης δείχνει ότι συνδέεται αλλά η τηλεόραση δεν το δέχεται. Τα επέλεξες;;;
rex78 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Ναι έχω κλικαρει επέκταση αυτών των οθονών. 4 ώρες πριν, DREAMAX είπε Δοκιμή με άλλο καλώδιο μπας.. Όχι δεν έχει πρόβλημα το καλώδιο. 5 ώρες πριν, alexzorb είπε Καλημέρα άλλη συσκευή έχεις δοκιμάσει πάνω στην τηλεόραση? Η τηλεόραση όταν αλλάζεις το input στο Hdmi που έχεις συνδέσει την τηλεόραση τι μύνημα ε΄χεις? Ναι έχω την ηχομπαρα και δουλεύει.Το μύνημα που μου βγάζει είναι απουσία σήματος.Εχω δοκιμάσει και στις 3 θύρες αλλά τίποτα.
rex78 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Παίζει βρε παίδες επειδή το pc δεν βγάζει, HDMI 2.1 να μην το αναγνωρίζει;;
alexzorb Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, rex78 είπε Παίζει βρε παίδες επειδή το pc δεν βγάζει, HDMI 2.1 να μην το αναγνωρίζει;; Οχι δεν παίζει ρόλο ακόμα και παλία καρτα γραφικών ή onboard να έχεις το hdmi 2.1 είναι συμβατό προς τα πίσω. Αν έχεις οτιδήποτε που να βγάζει εικόνα από hdmi δοκίμασέ το τουλαχιστον να καταλάβεις τι παρουσιάζει το πρόβλημα το pc ή η tv
gianniz_k Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Στις 21/11/2022 στις 11:34 ΠΜ, rex78 είπε Καλημέρα.εχω αγοράσει την TCL Smart Τηλεόραση 55" 4K UHD QLED 55C635 HDR (2022) ,και δεν μπορώ να συνδέσω τον υπολογιστή με την τηλεόραση μέσω HDMI .Στην προηγούμενη τηλεόραση Samsung έπαιζε κανονικά.Εχω δοκιμάσει σε όλες της θύρες, έχω κλικαρει να βρει αυτόματα όλες την θύρες αλλά τίποτα.Στις ρυθμίσεις του υπολογιστή στην ενότητα οθόνη όταν βάλω το HDMI στην θύρα της τηλεόρασης δείχνει ότι συνδέεται αλλά η τηλεόραση δεν το δέχεται. Είναι σταθερός υπολογιστής; Έχεις και άλλη οθόνη συνδεδεμένη στο pc; Αν ναι βγαλτη και δοκίμασε να συνδέσεις μόνο την τηλεόραση στο pc. Αν μιλάμε για σταθερό με ξεχωριστή κάρτα γραφικών φαντάζομαι δεν συνδέεις στην onboard κάρτα γραφικών, σωστά; 1
rex78 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Στις 23/11/2022 στις 11:25 ΠΜ, gianniz_k είπε Είναι σταθερός υπολογιστής; Έχεις και άλλη οθόνη συνδεδεμένη στο pc; Αν ναι βγαλτη και δοκίμασε να συνδέσεις μόνο την τηλεόραση στο pc. Αν μιλάμε για σταθερό με ξεχωριστή κάρτα γραφικών φαντάζομαι δεν συνδέεις στην onboard κάρτα γραφικών, σωστά; Ναι είναι σταθερός και έχω και μια μικρή οθόνη.Παιρνω από κάρτα γραφικών η οποία βγάζει 3 εξόδους.1 HDMI,1 με κούμπωμα αυτό με της ακίδες και τα βιδακια( μικρη) στην οποία έχω την μικρή οθόνη και άλλη μια ίδια έξοδο αλλά πιο μεγάλη,με πιο πολλές ακίδες.. Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια παίδες.Τελικα την βρήκα την λύση με ένα καλώδιο όπως περιγράφω πιο πάνω, αυτό με της ακίδες, από την 3 έξοδο που στην άλλη μεριά του βγάζει HDMI.
ZELOMOTH Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Αρα λογικα εβαλες dvi to hdmi.. Ηχο δινει ή μονο εικονα;
Xristaras12 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 sorry για την παρέμβαση, νομίζω οτι δεν μπορεί η κάρτα να βγάλει και αναλογικό και ψηφιακό σήμα ταυτόχρονα, ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα! 1
ZELOMOTH Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 51 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε sorry για την παρέμβαση, νομίζω οτι δεν μπορεί η κάρτα να βγάλει και αναλογικό και ψηφιακό σήμα ταυτόχρονα, ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα! Τι σορυ ρε και χαζομαρες;🙂 Εχω την εντυπωση οτι παιζει κανονικα.. 1
rex78 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε Αρα λογικα εβαλες dvi to hdmi.. Ηχο δινει ή μονο εικονα; Ναι κανονικά και τα 2. 8 λεπτά πριν, rex78 είπε Ναι κανονικά και τα 2. Απλά για να βγάλει 1920p πρέπει να κλικαρω μόνο την μεγάλη οθόνη (tv), γιατί όταν παίζει και στις 2 οθόνες μου βγάζει 1366p ,που είναι η μικρή και την πιάνει σαν κύρια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα