Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εβαλα τα  win 10 (μετά απο πειραματισμό με τα 11) και στις επιλογές εισόδου τα εκανα μπάχαλο. Αυτην την στιγμή για να μπώ στα win μου ζητάει mail και κωδικό πρόσβασης (εχω λογαριασμό microsoft). Πώς μπορώ να μπαίνω μονο με ενα pin χωρις να χρειάζεται να δώσω mail και password; 

Υ.Γ Βοήθεια γιατί ειμαι ασχετος και παιδεύομαι αρκετή ωρα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, hp8 είπε

Τα εκανα ολα αυτά αλλά δεν εμφανιζεται το κουτάκι "“Οι χρήστες πρέπει να πληκτρολογήσουν όνομα..........". Εκανα επίσης οσα αναφέρονται στο ιδιο αρθρο χωρίς αποτέλεσμα

Δημοσ.

Μάλλον έκανες λογαριασμό microsoft γι αυτό σου ζητάει κωδικό.

Αυτό που μπορείς να κάνεις τώρα είναι ή να μετατρέψεις τον λογαριασμό σου σε τοπικό ή να πας ρυθμίσεις->Χρήστες->Επιλογές εισόδου και να πατήεις Windows Hello (PIN). Θα βάλεις τα στοιχεία σύνδεσης και θα ορίσεις ένα pin.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, NiKoSmile είπε

Χρειάζεσαι αυτό!

https://live.sysinternals.com/Autologon.exe

Δουλεύει και με microsoft accounts; Νομίζω μόνο με τοπικούς λογαριασμούς δουλεύει και αν καταλάβαμε καλά από τον kesogdem έκανε online λογαριασμό κατά λάθος, γι αυτό και ζητάει κωδικούς στο login. Επίσης, αυτό που είπε ότι έκανε και δεν του δούλεψε στο τελευταίο του μήνυμα είναι το ίδιο με αυτό που κάνει το autologon.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, micos000 είπε

Δουλεύει και με microsoft accounts; Νομίζω μόνο με τοπικούς λογαριασμούς δουλεύει και αν καταλάβαμε καλά από τον kesogdem έκανε online λογαριασμό κατά λάθος, γι αυτό και ζητάει κωδικούς στο login. Επίσης, αυτό που είπε ότι έκανε και δεν του δούλεψε στο τελευταίο του μήνυμα είναι το ίδιο με αυτό που κάνει το autologon.

Δεν το έχω δοκιμάσει σε online λογαριασμο :wub:. Αλλά η παραπάνω μέθοδος με το netplwiz δεν δουλεύει πάντα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...