JiovanniGeorgeo Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Γεια σας κύριοι! Με ενδιαφέρει να αδιαβροχοποιήσω τη κουκούλα του αυτοκινήτου. Ακούω να λένε πως έιναι πολύ σημαντικό και την συντηρεί καλά! Έχετε κάνει τέτοια διαδικασία; Είναι απλή για ένα σπρέυ; Ή θα μου βγει η μία η άλλη αν πάω σε επαγγελματία που θα μου συστήσετε, και θα γίνει εκεί και καλύτερα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Υ.Γ.: Θα με ενδιέφεραι και ένας σωστός επαγγελματίας, με αρκετά χαμηλές τιμές ΓΥΡΩ από Αιγάλεω για detailing εδώ που τα λέμε. Κάνα φανάρι ξεθόλωμα, καθαρισμός μηχανής που δεν έχω κάνει ποτέ κτλπ. Έχω έναν επαγγελματία δίπλα από το σπίτι μου, αλλά μιλάμε είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΣ. Μπαίνουν κάτι Ferrari μέσα. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2022 από JiovanniGeorgeo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1988panos2171 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Φαντάζομαι μιλάς για cabrio. Ύφασμα είναι ή βινύλιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
and_64 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Εννοείται να κάνεις αδιαβροχοποίηση, εχω δοκιμάσει 303 fabric guard και το κιτ της autofinesse, το 303 είχε πολύ παραπάνω διάρκεια (έβγαλε σχεδόν χρόνο) αλλά το αυτοκίνητο δεν χρησιμοποιείται ιδιαίτερα και παρκάρει μέσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 16 ώρες πριν, 1988panos2171 είπε Φαντάζομαι μιλάς για cabrio. Ύφασμα είναι ή βινύλιο; Ύφασμα! 11 ώρες πριν, and_64 είπε Εννοείται να κάνεις αδιαβροχοποίηση, εχω δοκιμάσει 303 fabric guard και το κιτ της autofinesse, το 303 είχε πολύ παραπάνω διάρκεια (έβγαλε σχεδόν χρόνο) αλλά το αυτοκίνητο δεν χρησιμοποιείται ιδιαίτερα και παρκάρει μέσα Ε βάλε αμα είναι κάνα λινκ να τα πάρω.. Αυτό το έβαλα στο καλάθι. Σε εμπιστεύομαι ε, μη τα πετάξω τα λεφτά - δε περισσεύουν.. Άρα αν παραδώσει η κουκούλα θα είναι χειρότερα, και αυτό προσπαθώ να αποφύγω συντηρόντας τη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
and_64 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, JiovanniGeorgeo είπε Ύφασμα!Ε βάλε αμα είναι κάνα λινκ να τα πάρω.. Αυτό το έβαλα στο καλάθι. Σε εμπιστεύομαι ε, μη τα πετάξω τα λεφτά - δε περισσεύουν.. Άρα αν παραδώσει η κουκούλα θα είναι χειρότερα, και αυτό προσπαθώ να αποφύγω συντηρόντας τη. Ωπα περίμενε...το 303 είναι απο τα καλύτερα αλλά για να ξέρουμε τι λέμε ολα εξαρτώνται απο την κατάσταση της κουκούλας! Το εχω βάλει σε υφασμάτινη κουκούλα 18 χρονών πλέον μεν αλλά ουσιαστικά αχρησιμοποίητου αυτοκινήτου που επαναλαμβάνω μένει μόνο μέσα και κυκλοφορεί σύνολο 3-4 μήνες το χρόνο. Προφανώς αν παρκάρεις έξω, κυκλοφορείς καθε μέρα κλπ ή έχει ταλαιπωρηθεί ήδη πολύ η κουκούλα μην περιμένεις θαύματα! Θα θέλει πολύ πιο γρήγορα ανανεωση, πιθανώς στο 6μηνο (φαίνεται ρίχνοντας λιγο νερό πανω-οταν σταματήσει να φεύγει αμέσως η προστασία έχει πλέον εξασθενίσει) Επίσης το μπουκάλι μπορεί να σε βγάλει για 2 φορές όπως εμένα που ειναι τεράστια η κουκούλα μπορεί και 4 αν είναι μικρή οπότε όλα είναι σχετικά... Απο κει και πέρα δεν θα χρειαστείς τίποτε άλλο παρά ενα all purpose cleaner που αραιώνεται και σου μένει για γενικότερο καθαρισμό του αυτοκινήτου και ιδανικά μια βούρτσα σχετικά σκληρή για να πλυθεί καλά η κουκούλα πριν γίνει η εφαρμογή και πολύ βασικό να ξεπλυθεί εντελώς. Έχει και cleaner η 303 βλέπω αλλά δεν νομίζω να αξίζει τα λεφτά. Επίσης ιδανικά θέλει θερμοκρασία για να κάνει bond, προφανώς οχι εύκολο Νοέμβριο μήνα αλλά εστω μια καλή μέρα να μείνει στον ήλιο οσο το δυνατό περισσότερο. Για links δεν εχω ιδέα, δεν έχω ψωνίσει ποτέ πράγματα για detailing απο Ελλάδα μέχρι στιγμής μόνο απο Αγγλία (που πλέον δεν παίζει εύκολα λογω brexit) Δες και 2 vid Εδώ κανουν application με πινελο και δοχείο προπίεσης αλλά και με το sprayer γίνεται, εξαρτάται πολύ απο το αυτοκίνητο πόσο φτάνεις καλά την κουκούλα ολη κλπ Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2022 από and_64 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Να αγοράσω αυτά CLN-0014 Μεταλλικές Περιστρεφόμενες Βούρτσες Καθαρισμού Δραπάνου Κίτρινες 3τμχ | Skroutz.gr και σιγά σιγά να το κάνω με σαπούνι; Αφήνω να στεγνώσει ΠΛΗΡΩΣ στον ήλιο. Του κάνω μετά με αυτό το ρολό που κολλάνε οι τρίχες κτλπ, και μετά το ψεκάζω καλά και το κάνω με πινέλο / βούρτσα πάλι; Το αφήνω μετά έτσι να πιεί και το ξεβγάζω αφού το δει ο ήλιος ή κάτι τέτοιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
and_64 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 38 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε Να αγοράσω αυτά CLN-0014 Μεταλλικές Περιστρεφόμενες Βούρτσες Καθαρισμού Δραπάνου Κίτρινες 3τμχ | Skroutz.gr και σιγά σιγά να το κάνω με σαπούνι; Αφήνω να στεγνώσει ΠΛΗΡΩΣ στον ήλιο. Του κάνω μετά με αυτό το ρολό που κολλάνε οι τρίχες κτλπ, και μετά το ψεκάζω καλά και το κάνω με πινέλο / βούρτσα πάλι; Το αφήνω μετά έτσι να πιεί και το ξεβγάζω αφού το δει ο ήλιος ή κάτι τέτοιο; Οχι τις εχω αυτες αλλά ειναι πολύ σκληρές, κάνουν για να καθαρίσεις μοκέτες/πατακια/καθίσματα. Την οροφή την περνάς με το χέρι, εγω εχω αυτη τη βουρτσα https://www.glaze.gr/en/upholstery-brush-auto-finesse αλλά οποιαδήποτε medium για ταπετσαρίες κάνει νομίζω (δεν θες να ειναι τερμα μαλακή ούτε και τέρμα σκληρή) Σαν διαδικασία, θελει πολλαπλά πλυσίματα λογικά ανάλογα και ποσο βρώμικο ειναι το ύφασμα. Ψεκάζεις με καθαριστικό, τρίβεις καλά, ξεπλένεις ακομα καλύτερα. Το ρολο για τις τρίχες το κάνεις ισως και τελευταιο βήμα πρίν τη σφραγίσεις. Αφου στεγνώσει εντελώς περνάς το σφραγιστικό (303 ή όποιο άλλο) είτε με πινέλο, ειτε το ψεκάζεις οσο γινεται πιο ομοιόμορφα και μετα το αφήνεις στον ήλιο να το ρουφήξει οσο περισσότερο γίνεται. Σε γενικές γραμμές αυτο, που σημαίνει οτι θες μια καλή ηλιολουστη μερα και να ξεκινήσεις νωρίς πλεον γιατί νυχτώνει και νωρίς. Ιδανικά αυτό το κάνεις Σεπτέμβριο-Οκτώβριο πριν τις βροχές αλλά με αρκετή ζέστη/ήλιο ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Σε ευχαριστώ για την απάντηση άντρα μου.. Κατάλαβα, θέλει "ζέσταμα' για να παντρευτεί το υλικό με την κουκούλα. Κατάλαβα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Στις 21/11/2022 στις 9:54 ΜΜ, and_64 είπε Εννοείται να κάνεις αδιαβροχοποίηση, εχω δοκιμάσει 303 fabric guard και το κιτ της autofinesse, το 303 είχε πολύ παραπάνω διάρκεια (έβγαλε σχεδόν χρόνο) αλλά το αυτοκίνητο δεν χρησιμοποιείται ιδιαίτερα και παρκάρει μέσα Ρε παιδιά, συγνώμη.. Αυτό 303 Products Guard Καθαριστικό Εξειδικευμένων Εφαρμογών σε Spray Κατάλληλο για Υφάσματα 473ml | Skroutz.gr με αυτό Guard Αδιαβροχοποίηση Υφασμάτων 303 Fabric 473ml | Skroutz.gr Τι διαφορά έχουν; Να πάρω το ακριβότερο ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
and_64 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Οχι το ιδιο είναι, 99% άλλαξε μπουκάλι καποια στιγμή και δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά. Και στο site της 303 αν δεις https://www.303products.co.uk/shop/303-fabric-guard/ και τυχαια στο slim's πχ https://www.slimsdetailing.co.uk/collections/303/products/303-fabric-guard-473ml ενα προιόν ειναι. Η μόνη παραλλαγή ειναι για χρήση σε σκάφος υποτίθεται που δεν είναι αυτό που εχεις στα link και ετσι κι αλλιώς δεν σε ενδιαφέρει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα