bower Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 ερώτηση στους έχοντες. Πήρα τη συγκεκριμένη μπάρα, την έχω συνδέσει με HDMI με την LG, την οποία έχω σετάρει να του στέλνει passthrough ηχο. η ηχόμπαρα προοριζόταν αποκλειστικά για τη μικρή για να ακούει καθαρά τους διαλόγους. το πρόβλημά είναι ότι σε πρόγραμμα Netflix, στην ένταση που το βάζω για να ακούγονται νορμάλ οι διάλογοι μας ξεκουφαίνει όταν παίζει εφέ. το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σετάρω speech enhancement + night mode αλλά πάλι το πρόβλημα δεν λύνεται. παρατηρώ επίσης ότι και άλλοι πολλοί έχουν το ίδιο θέμα με αποτέλεσμα να είναι με το τηλεκοντρόλ στο χέρι για να ανεβοκατεβάζουν την ένταση. υπόψιν εχω κάνει το true πολλαπλές φορές. υπάρχει λύση ή είναι άχρηστο για το δικό μου usecase?
djuan1988 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 21 hours ago, bower said: ερώτηση στους έχοντες. Πήρα τη συγκεκριμένη μπάρα, την έχω συνδέσει με HDMI με την LG, την οποία έχω σετάρει να του στέλνει passthrough ηχο. η ηχόμπαρα προοριζόταν αποκλειστικά για τη μικρή για να ακούει καθαρά τους διαλόγους. το πρόβλημά είναι ότι σε πρόγραμμα Netflix, στην ένταση που το βάζω για να ακούγονται νορμάλ οι διάλογοι μας ξεκουφαίνει όταν παίζει εφέ. το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σετάρω speech enhancement + night mode αλλά πάλι το πρόβλημα δεν λύνεται. παρατηρώ επίσης ότι και άλλοι πολλοί έχουν το ίδιο θέμα με αποτέλεσμα να είναι με το τηλεκοντρόλ στο χέρι για να ανεβοκατεβάζουν την ένταση. υπόψιν εχω κάνει το true πολλαπλές φορές. υπάρχει λύση ή είναι άχρηστο για το δικό μου usecase? Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Με το speech enhancement γιατί δε λύνεται;
Antonis Halvatzis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Καλησπέρα. Αγόρασα ένα arcana HD fury αλλά για κάποιον λόγο δεν δουλεύει με τον προτζεκτορα που έχω. Μήπως τον ενδιαφέρει κανέναν να το αγοράσει;
atheatos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Στις 15/10/2024 στις 1:42 ΜΜ, Antonis Halvatzis είπε Καλησπέρα. Αγόρασα ένα arcana HD fury αλλά για κάποιον λόγο δεν δουλεύει με τον προτζεκτορα που έχω. Μήπως τον ενδιαφέρει κανέναν να το αγοράσει; Πως το συνδεσες? Γιατί δεν σου δουλεύει ? Τα hdmi καλωδια που το συνδεσες ειναι καλά ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα