Προς το περιεχόμενο

samsung S9 image

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από koutsis,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, έχω ένα S9 4 χρόνια και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο software ώστε να δημιουργήσω ένα image όλου του κινητού (επαφές, εφαρμογές, κωδικοί κλπ) ώστε εάν κάποια στιγμή μείνει να έχω ένα αρχείο το οποίο θα μπορεί να μεταφερθεί στο καινούργιο κινητό και ουσιαστικά να είναι όλη η εικόνα του παλιού.

Ευχαριστώ !

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, jeanthira7 είπε

Καλημέρα, έχω ένα S9 4 χρόνια και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο software ώστε να δημιουργήσω ένα image όλου του κινητού (επαφές, εφαρμογές, κωδικοί κλπ) ώστε εάν κάποια στιγμή μείνει να έχω ένα αρχείο το οποίο θα μπορεί να μεταφερθεί στο καινούργιο κινητό και ουσιαστικά να είναι όλη η εικόνα του παλιού.

Ευχαριστώ !

Eχει δικό της software η samsung . Το smartswitch. Υπάρχει σαν εφαρμοφη στο κινητό σου και σε PC.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, koutsis είπε

Eχει δικό της software η samsung . Το smartswitch. Υπάρχει σαν εφαρμοφη στο κινητό σου και σε PC.

Από Ο,τι βλέπω αυτό το πρόγραμμα μεταφέρει τα πάντα εκτός από εφαρμογές . Κάποια εφαρμογή που να κάνει κλωνο το προηγούμενο τηλέφωνο σε όλα υπάρχει ?

• Λύση
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, jeanthira7 είπε

Από Ο,τι βλέπω αυτό το πρόγραμμα μεταφέρει τα πάντα εκτός από εφαρμογές . Κάποια εφαρμογή που να κάνει κλωνο το προηγούμενο τηλέφωνο σε όλα υπάρχει ?

Που είδες ότι δεν μεταφέρει εφαρμογές; 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, koutsis είπε

Που είδες ότι δεν μεταφέρει εφαρμογές; 

Είδα για επιβεβαίωση στο youtube σχετικό video και όντως μεταφέτει και εφαρμογές!!!!

Thanks!

• Like 1
Δημοσ.

Το μόνο που κάνει αυτό που θέλεις είναι το TWRP ή κάποιο αντίστοιχο recovery που παίρνει image όλη τη μνήμη του κινητού κρατώντας τα πάντα. Αλλά δε δουλεύει σε stock συσκευές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...