jeanthira7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 καλημέρα σας, Και τα 2 κινητά πέφτουν πολύ γρήγορα πλέον επομένως σκέφτηκα τη λύση να αλλάξω μπαταρία όπου είδα την ίδια τιμή και για τα 2, μπαταρία και τοποθέτηση στα 52 € χωρίς ΦΠΑ. Αξίζει για να μην μπαίνει στον κόπο κάποιος να στήνει από την αρχή νέο κινητό?
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 S9 ναι μιας και πρέπει να λαμβάνει ακόμα ενημερώσεις. S7 δεν ξέρω. Είναι νομίζω και ανάλογο της χρήσης που κάνεις. Αν δουλεύεις χωρίς θέμα οκ και για τα 2. Επίσης η τιμή αυτή που λες είναι από εξουσιοδοτημένο? 1
jeanthira7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, DeVilMaYcRyGR είπε S9 ναι μιας και πρέπει να λαμβάνει ακόμα ενημερώσεις. S7 δεν ξέρω. Είναι νομίζω και ανάλογο της χρήσης που κάνεις. Αν δουλεύεις χωρίς θέμα οκ και για τα 2. Επίσης η τιμή αυτή που λες είναι από εξουσιοδοτημένο? Οχι είναι από irepair
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 δεν τους εμπιστευομαι. εξουσιοδοτημενο ρωτησες? σε αρκετες περιπτωσεις ειναι ιδια και λιγοτερα τα χρηματα. σε αντιστοιχη περιπτωση που συναδελφος ζητησε να του το κανω τον εστειλα αντιπροσωπεια μιας και η διαφορα ηταν 3-5 ευρω και θα του δωσουν και εγγυηση
gpgalanis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Έκανα προσφατα αλλαγή μπαταρίας σε S9+ στην Smartec και θεωρώ πως αξίζει καθώς από τις περίπου 3 ώρες screen on time πήγα ξανά στις 6-7 ώρες με κόστος 45€. Το μόνο αρνητικό είναι πως δεν σου εγγυόνται πως το κινητό θα παραμείνει αδιάβροχο αλλά έτσι κι αλλιώς δεν το έβαζα σε νερό. 1
AntiCambeR Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 13 ώρες πριν, gpgalanis είπε Έκανα προσφατα αλλαγή μπαταρίας σε S9+ στην Smartec και θεωρώ πως αξίζει καθώς από τις περίπου 3 ώρες screen on time πήγα ξανά στις 6-7 ώρες με κόστος 45€. Το μόνο αρνητικό είναι πως δεν σου εγγυόνται πως το κινητό θα παραμείνει αδιάβροχο αλλά έτσι κι αλλιώς δεν το έβαζα σε νερό. Σου το λένε δηλαδή από μόνοι τους η επειδή τους ρώτησες; Καλά, δεν βάζουν πάλι κόλλα και φλάντζα στεγανοποίησης, η ότι άλλο χρειάζεται;
GATE123 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Καλά, δεν βάζουν πάλι κόλλα και φλάντζα στεγανοποίησης, η ότι άλλο χρειάζεται; Αυτά είναι εργοστασιακά.
gpgalanis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Σου το λένε δηλαδή από μόνοι τους η επειδή τους ρώτησες; Καλά, δεν βάζουν πάλι κόλλα και φλάντζα στεγανοποίησης, η ότι άλλο χρειάζεται; Μου είπαν πως για να εγγυηθούν την εκ νέου στεγανοποίηση θα πρέπει να αλλάξω και την οθόνη (!) οπότε άλλαξα μόνο την μπαταρία. Το S9+ πάντως ακόμα πετάει και πλέον δεν έχω κάποια δικαιολογία να το αλλάξω.
lefkrc Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Σου λένε απλά ότι δεν μπορούν να εγγυηθούν 100% ότι η στεγανοποίηση θα είναι ΟΚ. Δίνουν έναν report με τους ελέγχους που έκαναν μετά την αλλαγή και σου λέει εκεί αν πέρασε επιτυχώς το τεστ της στεγανοποίησης. Άλλαξα τον Σεπτέμβρη στην Smartec σε Note 9 (για 2η φορά) και μου είπαν τα ίδια, στο τέλος η στεγανοποίηση ήταν μια χαρά... Απλώς για να είναι καλυμμένοι, σου λένε ότι υπάρχει αυτός ο κίνδυνος.
chester20080 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Στις 21/11/2022 στις 9:28 ΠΜ, DeVilMaYcRyGR είπε S9 ναι μιας και πρέπει να λαμβάνει ακόμα ενημερώσεις Το S9 δεν παίρνει πλέον ενημερώσεις, ούτε λογισμικού ούτε ασφαλείας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα