DjTony Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δυστυχώς έχω διαρροή ρεύματος. Ήρθε ηλεκτρολόγος Κυριακή και πήρε 120€ για bypass στο ρελε επειδή έπεφτε συνεχώς και αύριο θα έρθει να προσπαθήσει να βρει τη διαρροή. Ποιος πληρώνει τη διαρροή αν είναι του σπιτιού; αν είναι πρόβλημα συσκευής μου το ξέρω... ο ενοικιαστής ή ο ιδιοκτήτης; 1
korakios Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, DjTony είπε αν είναι πρόβλημα συσκευής μου το ξέρω... αλλά δε μας το λες 1
Joshua21 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, DjTony είπε πήρε 120€ για bypass στο ρελε Φτηνός είναι, να μου τον συστήσεις.
Basilhs23___ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Bypass εννοείς αυτό που φαντάζομαι; Απλά παρέκαμψε το ρελε; Πάρα πολλά σου ζήτησε.....
korakios Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Κυριακάτικα ο άνθρωπος , πάει διπλή ταρίφα ... 1
Haldol Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μόνο εγώ είμαι υπέρ του να χάνουν την άδειά τους (και να τρώνε και κάνα 6-μηνο "μέσα" να ηρεμήσουν) οι "ηλεκτρολόγοι" που κάνουν bypass το ΔΔΕ; 7 2
Joshua21 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Haldol είπε Μόνο εγώ είμαι υπέρ του να χάνουν την άδειά τους (και να τρώνε και κάνα 6-μηνο "μέσα" να ηρεμήσουν) οι "ηλεκτρολόγοι" που κάνουν bypass το ΔΔΕ; Όχι, είναι κιάλλοι τόσο υπερβολικοί όσο εσύ 2
Haldol Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Όχι, είναι κιάλλοι τόσο υπερβολικοί όσο εσύ Του υπερβολικού με την ασφάλεια η μάνα ποτέ δεν έκλαψε. 1
Joshua21 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Haldol είπε Του υπερβολικού με την ασφάλεια η μάνα ποτέ δεν έκλαψε. Από όσο ξέρω οδηγείς αυτοκίνητο, και αυτό - κατά την άποψη μου πάντα - είναι πολλές φορές πιο επικίνδυνο από το να μην έχεις ΔΔΕ Και εγώ στη θέση του ts πάντως θα προτιμούσα να μείνω για ένα βράδυ χωρίς ΔΔΕ παρά χωρίς ρεύμα.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, Haldol είπε Μόνο εγώ είμαι υπέρ του να χάνουν την άδειά τους (και να τρώνε και κάνα 6-μηνο "μέσα" να ηρεμήσουν) οι "ηλεκτρολόγοι" που κάνουν bypass το ΔΔΕ; Ο κοσμος λειτουργει πολυ πιο πρακτικα κανεις δε παει βαση θεωριας και κανονισμων 100% για πολλους λογους. 1
Haldol Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Από όσο ξέρω οδηγείς αυτοκίνητο, και αυτό - κατά την άποψη μου πάντα - είναι πολλές φορές πιο επικίνδυνο από το να μην έχεις ΔΔΕ Και εγώ στη θέση του ts πάντως θα προτιμούσα να μείνω για ένα βράδυ χωρίς ΔΔΕ παρά χωρίς ρεύμα. 4 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε Ο κοσμος λειτουργει πολυ πιο πρακτικα κανεις δε παει βαση θεωριας και κανονισμων 100% για πολλους λογους. Παιδιά, στο topic μιλάμε για μία περίπτωση στην οποία υπάρχει διαρροή και μάλιστα, δε ξέρουμε και από που! Το να βγει ο ΔΔΕ εκτός σ' αυτή την περίπτωση είναι ο ορισμός της ρώσικης ρουλέτας. Γενικότερα οκ, ίσως να 'ναι λίγο πιο αδιάφορο, (και όπως λέει και ο @Joshua21, πιο safe ακόμα από την καθημερινή οδήγηση ΙΧ) αλλά στην περίπτωση εδώ έχουμε έναν ηλεκτρολόγο που ξέρει ότι υπάρχει κάπου μία διαρροή κι επέλεξε να βγάλει το ΔΔΕ εκτός. Πιθανότατα χωρίς καν να ενημερώσει τον ts για το τι σημαίνει αυτό. 3
Joshua21 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Haldol είπε Παιδιά, στο topic μιλάμε για μία περίπτωση στην οποία υπάρχει διαρροή και μάλιστα, δε ξέρουμε και από που! Το να βγει ο ΔΔΕ εκτός σ' αυτή την περίπτωση είναι ο ορισμός της ρώσικης ρουλέτας. Γενικότερα οκ, ίσως να 'ναι λίγο πιο αδιάφορο, (και όπως λέει και ο @Joshua21, πιο safe ακόμα από την καθημερινή οδήγηση ΙΧ) αλλά στην περίπτωση εδώ έχουμε έναν ηλεκτρολόγο που ξέρει ότι υπάρχει κάπου μία διαρροή κι επέλεξε να βγάλει το ΔΔΕ εκτός. Πιθανότατα χωρίς καν να ενημερώσει τον ts για το τι σημαίνει αυτό. Για να ακριβολογούμε η διαρροή αυτή (μάλλον μικροδιαρροή μια και δεν ρίχνει/καίει τις ασφάλειες) δεν έχει καμία σχέση με τις υπερβολές περί ρώσικης ρουλέτας (δλδ 50% πιθανότητες να επιζήσεις).
nvel Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 αντί να παρακάμψει το δδε θα μπορούσε απλά να διακόψει το κύκλωμα του είχε την διαρροή 3
Joshua21 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, nvel είπε αντί να παρακάμψει το δδε θα μπορούσε απλά να διακόψει το κύκλωμα του είχε την διαρροή Αυτό είναι εφικτό μόνο στην περίπτωση που η διαρροή είναι συνεχόμενη, σε πολλές περιπτώσεις όμως ο ρελές πέφτει σε ανύποπτο χρόνο. Λέω τώρα γιατί από όσα έγραψε ο ts δε μπορείς να πεις με σιγουριά αν είναι συνεχόμενη ή όχι.
nvel Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 μάλλον μπορείς να το πεις με σιγουριά 1 ώρα πριν, DjTony είπε επειδή έπεφτε συνεχώς 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα