Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

Καλημερα. Χώρεσε στο fiat  με ριγμένα καθίσματα άνετα. Δεν είχα θέμα. Το προβλημα ήταν ότι Θεσσαλονίκη απαράδεκτοι ζήτησα κάποιον να, με βοηθήσει να την βγάλω από το καρότσι να την βάλω στο αμάξι και μου είπε δεν γίνεται, αυτό αν βρείτε κάποιον περαστικο πειτε τον..... τελικά μου κόπηκε η μέση την έβαλα μόνος. Μπουκαλα από που περνουμε? Καμιά προταση ? Επίσης πηρα κάλυμμα να την σκεπαζω. Σκεπασμένη έξω στο μπαλκόνι χειμώνα καλοκαίρι είμαστε καλά ? Θα αντέξει? Τι άλλο χρειάζεται να προσεξω ??? 

Καλορίζικη και καλά ψησίματα. Έπεσες στον περίεργο. Εμένα στην Κηφισίας Τσικνοπέμπτη που γινόταν του κουτρουλη μου την έφεραν στο σημείο παραλαβής και με βοήθησαν χωρίς να το ζητήσω. Μπουκάλα έχουν σχεδόν όλα τα βενζινάδικα. Οι επιλογές σου είναι 2. Η την κλασσική η prime. Έχουν γραφτεί τα υπέρ και κατά της κάθε μιας. Με κουκούλα στο μπαλκόνι δεν παθαίνει τίποτα. Ξεκίνα συναρμολόγηση και καλά ψησίματα. 😀

• Like 1
  • Απαντ. 362
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

Αυτό πήρα και εγώ για κάλυμα . Είναι οκ πιστεύεις για να μένει η ψησταριά έξω στο μπαλκόνι χειμώνα καλοκαίρι σκεπασμένη ; 

Ακόμα δεν την έστησα . Πριν ξεκινήσω απορίες για όποιον έχει κάποια εικόνα .

1) Με τι την καθαρίζουμε μετά από το ψήσιμο ; 

2) Μένει έξω χειμώνα καλοκαίρι καλυμένη με κουκούλα ;

3) Πρέπει να προσέξω κάτι όταν ψήνω στο κρέας να μην γίνει ζημιά από το αέριο ( μάλλον βλακεία ερώτηση ) 

4) Μπουκάλα αερίου παίρνω και την συνδέω απλά ; Είναι δύσκολη η σύνδεση της ; 

5) Χρειάζομαι κάτι άλλο πέρα από την μπουκάλα αερίου για να ξεκινήσω να ψήνω ; 

1. Εχω πάρει βούρτσα αλλά δε την έχω καθαρίσει ακόμα , έκανα το πρώτο ψήσιμο χθες. Κάποιοι έγραψαν να μη χρησιμοποιήσουμε βουρτσα

2. Ναι φυσικά

3. Απολύτως τίποτα, θα πρέπει να αρχίσει να πειραματίζεσαι με τις θερμοκρασίες

4. Ναι πολύ απλά. Παίρνεις φυσικά και ρυθμιστη και λάστιχο. Κουμπωνεις ρυθμιστη πάνω στη μουκάλα και τις δύο απολήξεις από το λάστιχο (τη μια στην μπουκάλα και την άλλη στο ακρωστόμια της ψησταριάς). Θα χρειαστεις μόνο ένα στραβοκατσάβιδο για τους σφιγκτήρες.

https://www.skroutz.gr/s/36412766/Coral-Gas-Prime-Σετ-Ρυθμιστή-με-Λάστιχο-1-3-Kg-h.html?from=account_favorites

5. Να πάρεις μεμβράνες ψησιματος .Εγω αγόρασα αυτες

https://grillme.gr/accessories/grilling-accessories/grill-mats/non-stick-surface-for-grill-2pcs-40-33cm-10100?lang=gr&skr_prm=WyJiYjJiZGQ1Yi05ZDYyLTQzMTktYTQ0OC03YmJhMTdiM2YwYzUiLDE2Njk0NTg3ODcyMjcseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

• Like 1
Δημοσ.

Όλα έτοιμα κάναμε το πρώτο κάψιμο 😁. Ερώτηση ασφαλείας, όταν τελειώνουμε και κρυώσει καλά είναι να βγάζουμε τον ρυθμιστή; έχω την Μπορντό της coral gas με τον ρυθμιστή που κουμπώνει 

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους τους απανταχού ψήστες! 

Θα προσπαθήσω να συγκεντρώσω εδώ τα όσα εφαρμόζω ως κάτοχος της συγκεκριμένης ψησταριάς. 

Αρχικά να σας πω πως είναι ένα φοβερό μοντέλο για τα χρήματα του. Να ξέρετε πάντα ότι πρέπει να βελτιωθείτε εσείς ως ψήστες για να πετύχετε ιδανικά αποτελέσματα. Η ψησταριά είναι απλά το εργαλείο.. Χρειάζεται μελέτη για να πετύχετε άριστα αποτελέσματα. 

Τώρα όσον αφορά την Naterial εγώ την έχω σε μπαλκόνι όπου πιάνει τρελός αέρας και έχοντας αγοράσει 3 καλύμματα έχουν σκιστεί και τα 3 από τον αέρα. Αποφάσισα λοιπόν να την έχω εκτεθειμένη. Δεν έχει πάθει το παραμικρό - βροχή αέρας κλπ δεν την επηρεάζουν εδώ και 1 χρόνο. 

Μπουκάλα εγώ παίρνω από τον gas theodorou στην Θεσσαλονίκη την απλή 10κιλη (κόστος 20€). Δε με ενθουσιάζει η prime και με εμπειρία χρόνων καταλαβαίνεις πότε κοντεύει να τελειώσει. Εννοείται πως έχω πάντα δεύτερη γεμάτη εφεδρική. Τώρα όσον αφορά ρυθμιστή πίεσης πηγαίντε σε σιδηρικά και ζητήστε σωλήνα για προπάνιο και ρυθμιστή πίεσης. Θα καταλάβει τι θέλετε. 

Ψήσιμο πάντα αφού προθερμάνετε λίγο την ψησταριά - να φτάσει τους 200-250 (τους πιάνει άμεσα). 

Εγώ προσωπικά πάντα καθαρίζω κατά τη διάρκεια ψησίματος τις σχάρες διότι τα λίπη προκαλούν αναφλέξεις. Έχω συρματόβουρτσες lidl - και από leroy και ανάλογα καθαρίζω. 

Μόλις τελειώσω το ψήσιμο πάντα με την βούρτσα καθαρίζω ό,τι λίπη υπάρχουν πριν κρυώσουν. 

Καθαρίζω 1 φορά ανά 4-5 μήνες όλη την ψησταριά. Δεν χρησιμοποιώ κανένα ισχυρό καθαριστικό παρά μόνο fairy και ζεστό νερό (πολύ νερό). Σε προηγούμενη ψησταριά bormann που την είχα ξεσκίσει στα καθαριστικά έγινε μεγάλη ζημιά στα μέταλα και την πέταξα. 

Η διαδικασία καθαρισμού είναι - σχάρες και πλάκα στο πλυντήριο πιάτων. Φλογοκρύπτες σε σκάφη με μπόλικο fairy και ζεστό νερό σε σκάφη και τρίψιμο με βούρτσα. Το ίδιο ισχύει και για το ταψάκι. Σκούπισμα όλες τις επιφάνειες με χαρτί κουζίνας - τρίψιμο με νερό fairy με σφουγγαράκι πράσινο και μόλις είναι έτοιμη κάψιμο για 10-15 λεπτά ώστε να μην μείνει υγρασία. 

Πολύ προσοχή : Μην κάνετε το λάθος να βάλετε αλουμινόχαρτο στο ταψάκι και σε λοιπά μέρη της ψησταριάς. Δεν ξέρω αν είναι ανθυγιεινό όπως πολλοί λένε - πάντως το αλουμινόχαρτο μαζεύει όλα τα καμμένα λίπη, κολλάνε πάνω του και δημιουργούν έντονη φλόγα. Πλέον αλουμινόχαρτο έχω μόνο στο δοχείο το μικρό που βρίσκεται κάτω από το ταψί.  

Με τις παραπάνω "τεχνικές" έχει παραμείνει άριστη και ψήνω σίγουρα 1 φορά την εβδομάδα. Από τα πιο απλά κρέατα έως rib eye και γίνονται σούπερ. 

Τώρα η επόμενη αναβάθμιση είναι η παρακάτω. Είδα την ιδέα από έναν κύριο στην ομάδα στο fb αυτή τη λύση και φαίνεται σούπερ. Πρόκειται για πλήρως ανοξείδωτο inox τροφίμων ταψάκι και φλογοκρύπτες. Το ταψάκι μάλιστα το έκανα παραγγελία ώστε να μπορώ να το γεμίζω νερό όταν ψήνω και να τρέχουν εκεί τα λίπη. Μόλις τελειώνω το ψήσιμο θα ανοίγω τη βάνα που θα υπάρχει από κάτω ώστε να φεύγουν όλα τα λίπη και το νερό σε ένα δοχείο. Είναι η καλύτερη μαγκιά. Το κόστος είναι 130€ για αυτά και πραγματικά αξίζουν. Το καθάρισμα θα γίνει πολύ πιο εύκολο - γιατί κακά τα ψέματα είναι μανίκι και κάνει το μπαλκόνι χάλια το καθάρισμα της ψησταριάς. 316174419_10230146450784125_8799755298106783419_n.jpeg.037ae0e436c6134fc847fb535ac4b929.jpeg

316050105_10230146450624121_3258201109989878262_n.jpeg.875caf1dcd3a6c153d1513deefec6fc0.jpeg

315961899_10230146453024181_737971601686052025_n.jpeg.93c8fa7a42f1cc4cb8c976db6a5c9adf.jpeg

315714969_10230146452864177_2011747850677706453_n.jpeg.f6ee51c9a9b5cad1404926c576157345.jpeg

315446277_10230146452184160_6804437520938758528_n.jpeg.173c3cd0c1bc3b218676b04cba0fa3ce.jpeg

Ελπίζω να βοήθησα! Για ό,τι απορία στη διάθεση σας. Χαρά μου :)

• Like 11
  • Thanks 6
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, sarakinos είπε

Όλα έτοιμα κάναμε το πρώτο κάψιμο 😁. Ερώτηση ασφαλείας, όταν τελειώνουμε και κρυώσει καλά είναι να βγάζουμε τον ρυθμιστή; έχω την Μπορντό της coral gas με τον ρυθμιστή που κουμπώνει 

Δεν χρειαζεται...απλα κλεινε την στρόφιγγα

• Like 2
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, thephotoshoped είπε

Τώρα η επόμενη αναβάθμιση είναι η παρακάτω. Είδα την ιδέα από έναν κύριο στην ομάδα στο fb αυτή τη λύση και φαίνεται σούπερ. Πρόκειται για πλήρως ανοξείδωτο inox τροφίμων ταψάκι και φλογοκρύπτες. Το ταψάκι μάλιστα το έκανα παραγγελία ώστε να μπορώ να το γεμίζω νερό όταν ψήνω και να τρέχουν εκεί τα λίπη. Μόλις τελειώνω το ψήσιμο θα ανοίγω τη βάνα που θα υπάρχει από κάτω ώστε να φεύγουν όλα τα λίπη και το νερό σε ένα δοχείο. Είναι η καλύτερη μαγκιά. Το κόστος είναι 130€ για αυτά και πραγματικά αξίζουν. Το καθάρισμα θα γίνει πολύ πιο εύκολο - γιατί κακά τα ψέματα είναι μανίκι και κάνει το μπαλκόνι χάλια το καθάρισμα της ψησταριάς. 

Που τα βρήκες αυτά? στειλε κανενα link.

Δημοσ.

παιδιά βρίσκομαι αυτή τη στιγμή στο grillme στην Κλεισθένους. Δεν έχει άλλες μπουκάλες ετοιμοπαράδοτες. Θα φέρει την Δευτέρα πάλι.οποτε μου ειπε ο άνθρωπος απο ιντερνετ οι παραγγελιες θα εξυπηρετηθουν άμεσα την Δευτέρα. Το λέω για να μην κανει κάποιος τον κοπο και ερθει μονο για μπουκάλα μέχρι το μαγαζί. 

• Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Που τα βρήκες αυτά? στειλε κανενα link.

Παραγγελία από μάστορα . Δεν υπάρχουν έτοιμα στην αγορά . Αν είσαι Θεσσαλονίκη μου λες 

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, thephotoshoped είπε

Παραγγελία από μάστορα . Δεν υπάρχουν έτοιμα στην αγορά . Αν είσαι Θεσσαλονίκη μου λες 

Γτ να πάω σε inox φλογοκρυπτες κ ταψακι; 

Ειμαι νέος στο υγραέριο κ ψάχνομαι ακόμη 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, thephotoshoped είπε

Καλησπέρα σε όλους τους απανταχού ψήστες! 

Θα προσπαθήσω να συγκεντρώσω εδώ τα όσα εφαρμόζω ως κάτοχος της συγκεκριμένης ψησταριάς. 

Αρχικά να σας πω πως είναι ένα φοβερό μοντέλο για τα χρήματα του. Να ξέρετε πάντα ότι πρέπει να βελτιωθείτε εσείς ως ψήστες για να πετύχετε ιδανικά αποτελέσματα. Η ψησταριά είναι απλά το εργαλείο.. Χρειάζεται μελέτη για να πετύχετε άριστα αποτελέσματα. 

Τώρα όσον αφορά την Naterial εγώ την έχω σε μπαλκόνι όπου πιάνει τρελός αέρας και έχοντας αγοράσει 3 καλύμματα έχουν σκιστεί και τα 3 από τον αέρα. Αποφάσισα λοιπόν να την έχω εκτεθειμένη. Δεν έχει πάθει το παραμικρό - βροχή αέρας κλπ δεν την επηρεάζουν εδώ και 1 χρόνο. 

Μπουκάλα εγώ παίρνω από τον gas theodorou στην Θεσσαλονίκη την απλή 10κιλη (κόστος 20€). Δε με ενθουσιάζει η prime και με εμπειρία χρόνων καταλαβαίνεις πότε κοντεύει να τελειώσει. Εννοείται πως έχω πάντα δεύτερη γεμάτη εφεδρική. Τώρα όσον αφορά ρυθμιστή πίεσης πηγαίντε σε σιδηρικά και ζητήστε σωλήνα για προπάνιο και ρυθμιστή πίεσης. Θα καταλάβει τι θέλετε. 

Ψήσιμο πάντα αφού προθερμάνετε λίγο την ψησταριά - να φτάσει τους 200-250 (τους πιάνει άμεσα). 

Εγώ προσωπικά πάντα καθαρίζω κατά τη διάρκεια ψησίματος τις σχάρες διότι τα λίπη προκαλούν αναφλέξεις. Έχω συρματόβουρτσες lidl - και από leroy και ανάλογα καθαρίζω. 

Μόλις τελειώσω το ψήσιμο πάντα με την βούρτσα καθαρίζω ό,τι λίπη υπάρχουν πριν κρυώσουν. 

Καθαρίζω 1 φορά ανά 4-5 μήνες όλη την ψησταριά. Δεν χρησιμοποιώ κανένα ισχυρό καθαριστικό παρά μόνο fairy και ζεστό νερό (πολύ νερό). Σε προηγούμενη ψησταριά bormann που την είχα ξεσκίσει στα καθαριστικά έγινε μεγάλη ζημιά στα μέταλα και την πέταξα. 

Η διαδικασία καθαρισμού είναι - σχάρες και πλάκα στο πλυντήριο πιάτων. Φλογοκρύπτες σε σκάφη με μπόλικο fairy και ζεστό νερό σε σκάφη και τρίψιμο με βούρτσα. Το ίδιο ισχύει και για το ταψάκι. Σκούπισμα όλες τις επιφάνειες με χαρτί κουζίνας - τρίψιμο με νερό fairy με σφουγγαράκι πράσινο και μόλις είναι έτοιμη κάψιμο για 10-15 λεπτά ώστε να μην μείνει υγρασία. 

Πολύ προσοχή : Μην κάνετε το λάθος να βάλετε αλουμινόχαρτο στο ταψάκι και σε λοιπά μέρη της ψησταριάς. Δεν ξέρω αν είναι ανθυγιεινό όπως πολλοί λένε - πάντως το αλουμινόχαρτο μαζεύει όλα τα καμμένα λίπη, κολλάνε πάνω του και δημιουργούν έντονη φλόγα. Πλέον αλουμινόχαρτο έχω μόνο στο δοχείο το μικρό που βρίσκεται κάτω από το ταψί.  

Με τις παραπάνω "τεχνικές" έχει παραμείνει άριστη και ψήνω σίγουρα 1 φορά την εβδομάδα. Από τα πιο απλά κρέατα έως rib eye και γίνονται σούπερ. 

Τώρα η επόμενη αναβάθμιση είναι η παρακάτω. Είδα την ιδέα από έναν κύριο στην ομάδα στο fb αυτή τη λύση και φαίνεται σούπερ. Πρόκειται για πλήρως ανοξείδωτο inox τροφίμων ταψάκι και φλογοκρύπτες. Το ταψάκι μάλιστα το έκανα παραγγελία ώστε να μπορώ να το γεμίζω νερό όταν ψήνω και να τρέχουν εκεί τα λίπη. Μόλις τελειώνω το ψήσιμο θα ανοίγω τη βάνα που θα υπάρχει από κάτω ώστε να φεύγουν όλα τα λίπη και το νερό σε ένα δοχείο. Είναι η καλύτερη μαγκιά. Το κόστος είναι 130€ για αυτά και πραγματικά αξίζουν. Το καθάρισμα θα γίνει πολύ πιο εύκολο - γιατί κακά τα ψέματα είναι μανίκι και κάνει το μπαλκόνι χάλια το καθάρισμα της ψησταριάς. 316174419_10230146450784125_8799755298106783419_n.jpeg.037ae0e436c6134fc847fb535ac4b929.jpeg

316050105_10230146450624121_3258201109989878262_n.jpeg.875caf1dcd3a6c153d1513deefec6fc0.jpeg

315961899_10230146453024181_737971601686052025_n.jpeg.93c8fa7a42f1cc4cb8c976db6a5c9adf.jpeg

315714969_10230146452864177_2011747850677706453_n.jpeg.f6ee51c9a9b5cad1404926c576157345.jpeg

315446277_10230146452184160_6804437520938758528_n.jpeg.173c3cd0c1bc3b218676b04cba0fa3ce.jpeg

Ελπίζω να βοήθησα! Για ό,τι απορία στη διάθεση σας. Χαρά μου :)

1 χρόνο έξω στην βροχή εκτεθειμένη και δεν έχει πετάξει σκουριά?τόσο καλή ποιότητα είναι για τα λεφτά της?γιατί ότι αγοράσεις σε αυτά τα λεφτά σαπίζουν...

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, iwnas28 είπε

Γτ να πάω σε inox φλογοκρυπτες κ ταψακι; 

Ειμαι νέος στο υγραέριο κ ψάχνομαι ακόμη 

Γιατί αυτά που έχει δεν είναι inox. Οι φλογοκρυπτες ούτε καν . Το ταψί είναι ένα απλό ανοξείδωτο μέταλλο το οποίο γεμίζει λεκέδες και δεν καθαρίζεται . Είναι φυσικά επιλογή αναβάθμισης. Αλλά στο καθάρισμα δε μπορεί να συγκριθεί η πατέντα με το νερό . 

11 λεπτά πριν, georsev είπε

1 χρόνο έξω στην βροχή εκτεθειμένη και δεν έχει πετάξει σκουριά?τόσο καλή ποιότητα είναι για τα λεφτά της?γιατί ότι αγοράσεις σε αυτά τα λεφτά σαπίζουν...

Ναι στο λέω ειλικρινά δεν έχει πουθενά σκουριά . Πίστεψε με αν είχε το παραμικρό πρώτος θα το έλεγα . 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, thephotoshoped είπε

Γιατί αυτά που έχει δεν είναι inox. Οι φλογοκρυπτες ούτε καν . Το ταψί είναι ένα απλό ανοξείδωτο μέταλλο το οποίο γεμίζει λεκέδες και δεν καθαρίζεται . Είναι φυσικά επιλογή αναβάθμισης. Αλλά στο καθάρισμα δε μπορεί να συγκριθεί η πατέντα με το νερό . 

Το ταψί είναι όντως καλό για το καθάρισμα. Τώρα τα καλυπτρα, είναι οκ και έχουν εμαγιε επίστρωση, όποτε καθαρίζουν εύκολα. Αν κάποιος θέλει να κάνει κάτι, καλύτερα να πάει στο ταψί με την κάνουλα και ας αλλάξει καλυπτρα όταν και αν του χαλάσουν.  

Επεξ/σία από vins
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, dhmhtrhs79 είπε

Να κάνω και άλλη μία κουτή ερώτηση; Αν θέλεις να ψήσεις κάτι γρήγορο κ λίγο σε ποσότητα, πχ. 2 μπιφτέκια, μπορείς να ανοίξεις λιγότερους καυστήρες και να τα βάλεις σε αυτό το σημείο η δεν αξίζει και έχεις καλύτερο αποτέλεσμα με όλους τους καυστήρες; Εννοώ η ποσότητα των καυστήρων είναι καθαρά θέμα ποσότητας φαγητού ή τους ανοίγεις όλους ανεξάρτητα από τη ποσότητα για καλύτερη ομοιομορφία ψησίματος και ταχύτητα;

Kαι βέβαια. Αν και γκαζίου δεν παύει να είναι ψησταρία - ο βασικός τρόπος ψησίματος είναι από τους καυστήρες από κάτω. Έχει πλεονεκτήματα να είναι κλειστό το καπάκι αλλά εγώ σχεδόν πάντα ψήνω με ανοικτό γιατί βάζω λιπαρά κρέατα και πρέπει να σβήνω συνέχεια τα φλόγιστρα που αρπάζουν από τα λίπη που τρέχουν. Οπότε αφού τους ανάψεις όλους για λίγο με κλειστό καπάκι να κάψει καλά το εσωτερικό, βάζεις κρέατα και σβήνεις όσους καυστήρες δεν έχουν από πάνω κάτι. Επίσης δεν είναι ανάγκη να είναι και σε ίδια ένταση, πχ όταν ψήνεις λαχανικά ή πίτες μαζί με τα κρέατα έχε τους καυστήρες στα λαχανικά χαμηλότερα μην σου αρπάξουν.

11 ώρες πριν, andreaspA είπε

Θεωρητικα. Πρακτικα οποτε περασε απο τα χερια μου bbq με πλαινο ματι, κατι η αδυναμια του ματιου, κάτι ο αέρας που φυσάει, μονο ελληνικό καφέ φτιάχνεις!

Υπερβάλεις. Χρησιμοποιώ αρκετά το πλαινό μάτι για τηγάνισμα ώστε να μην μυρίζει η κουζίνα και να καθαρίζουμε λάδια και μια χαρά τηγανίζει. Επίσης τώρα χειμώνα ψήνω και κάστανα σε ένα μαντεμένιο τηγάνι με τρύπες και σε 10 λεπτά είναι έτοιμα. Αλλά ξέρω και γνωστούς με πλαϊνό μάτι που δεν το δούλεψαν ούτε για ελληνικό όπως λες.

Επίσης σε βορινό μπαλκόνι με κουκούλα 3+ χρόνια και δεν έχει πάθει τίποτε. Απλά να έχετε το νού σας όταν φυσάει πολύ μην την κάνει καραβέλα και τη ψάχνετε σε άλλα μπαλκόνια. Έχω κάνει πατέντα να πιάνει πάνω στην μπουκάλα να μην μου φύγει η ψησταρία από τον 2ο...

Επεξ/σία από GSpiraras
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε

Καλημερα. Χώρεσε στο fiat  με ριγμένα καθίσματα άνετα. Δεν είχα θέμα. Το προβλημα ήταν ότι Θεσσαλονίκη απαράδεκτοι ζήτησα κάποιον να, με βοηθήσει να την βγάλω από το καρότσι να την βάλω στο αμάξι και μου είπε δεν γίνεται, αυτό αν βρείτε κάποιον περαστικο πειτε τον..... τελικά μου κόπηκε η μέση την έβαλα μόνος. Μπουκαλα από που περνουμε? Καμιά προταση ? Επίσης πηρα κάλυμμα να την σκεπαζω. Σκεπασμένη έξω στο μπαλκόνι χειμώνα καλοκαίρι είμαστε καλά ? Θα αντέξει? Τι άλλο χρειάζεται να προσεξω ??? 

Οκ, δεν είναι δουλειά τους, αλλά τι θα τους στοίχιζε δηλαδή; 30 δευτερόλεπτα από τον χρόνο τους. Εγώ όταν  παρέλαβα (Περιστέρι) τσακίστηκαν όλοι να βοηθήσουν στην κυριολεξία. Ακόμα και άλλοι πελάτες που απλά περιμέναν. Είχα κάρτα πάνω μου και δεν είχα μετρητά, αλλιώς κάτι θα είχα δώσει στα παιδιά σίγουρα που  με βοήθησαν να την βγάλουμε από την κούτα, και πέταξαν αυτοί και τα χαρτόκουτα.

Δεν έχεις πρόβλημα αν είναι σκεπασμένη. Απλά πρόσεξε σε δυνατούς αέριδες μη στην πάρει αν δεν δένει από κάτω. Για μπουκάλα, ας μιλήσουν οι Σαλονικοί καλύτερα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...