Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορα και απο εμένα πριν λιγο, τις σχάρες να τις τριβω με συρματοβουρτσα;ή με καθαριστικό για φούρνο;

• Like 1
  • Απαντ. 362
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, geornirv είπε

170 ευρώ...αλλά είναι infra το πλαϊνό μάτι...επίσης λένε για καλύτερη κατασκευή της Jamestown.

το μάτι που έβαλες όμως είναι δυνατο; γιατί ακούω για τα μάτια υγραεριου ότι δεν κάνουν δουλεια

170 είναι πολλά. Εσύ αποφασίζεις. Φυσικά είναι δυνατό. Τηγανιτές πατάτες μόνο σε κατσαρόλα. Στο εξοχικό έχουμε καταργήσει τα μάτια της κουζίνας και έχουμε βάλει ένα διπλό. Όλο το καλοκαίρι δουλεύουν φουλ τηγάνι ψάρια πατάτες και άλλα πολλά. 

Επεξ/σία από notist
Διπλό ποστ
Δημοσ.

Μια ερώτηση από πρωτάρη σε ψησταριά με αέριο. 

Τι άλλο χρειάζεται για να είσαι έτοιμος για ψήσιμο? από σωλήνες και θέματα προστασίας εννοώ.

• Like 1
Δημοσ.

Θα παρω αυτη με το προπανιο τελικα, απο πρατηριο Shell με ποντους. Το θεμα ειναι οτι αφου θα παρω 2,  η συνδεση πως θα γινει, και αν πρεπει να παρω σωληνες απο το Leeroy ή απο καπου αλλου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά. Μόλις αγόρασα από το κατάστημα της Πειραιώς την τεσσάρα μαζί με καλλυμα 103χ63χ83 (με κλειστά αυτια). Πέρα από την μπουκάλα χρειάζομαι και ρυθμιστή πίεσης? Έχω βρει μια εφαρμογή που στέλνει όπου βρίσκεσαι Αθήνα. Γνωρίζει κανείς?

Επεξ/σία από Thanasissakis
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Thanasissakis είπε

Καλησπέρα παιδιά. Μόλις αγόρασα από το κατάστημα της Πειραιώς την τεσσάρα μαζί με καλλυμα 103χ63χ83 (με κλειστά αυτια). Πέρα από την μπουκάλα χρειάζομαι και ρυθμιστή πίεσης? Έχω βρει μια εφαρμογή που στέλνει όπου βρίσκεσαι Αθήνα. Γνωρίζει κανείς?

Ναι χρειάζεσαι. Έχει σετ το leroy με λάστιχο μαζί. Είμαι από κινητό τώρα και δεν έχω πρόχειρο λινκ. Ποια εφαρμογή είναι αυτή; 

Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα. Φέτος δεν άργησα και δε το πολυσκέφτηκα και προχώρησα στην αγορά της Kenton Naterial 4b. 

Τη βοήθειά σας επειδή έχω μπερδευτεί λίγο καθώς δεν είχα ως σήμερα σχέση με φιάλες υγραερίου/προπανίου. 

Η φιάλη coral gas prime (10kg) έρχεται από αυτά που καταλαβαίνω με ρυθμιστή πίεσης, σωστά;

Έτσι δε χρειάζεται κάτι επιπλέον για να ξεκινήσω να τη λειτουργώ υποθέτω εκτός από την αγορά της φιάλης + περιεχομένου.

Διάβασα τέλος για τα πλεονεκτήματα προπανίου και υγραερίου αλλά δεν έχω αποφασίσει.

Βλέπω πάντως και την coral gas προπανίου να έχει και αυτή ρυθμιστή πίεσης.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Amlet είπε

Θα παρω αυτη με το προπανιο τελικα, απο πρατηριο Shell με ποντους. Το θεμα ειναι οτι αφου θα παρω 2,  η συνδεση πως θα γινει, και αν πρεπει να παρω σωληνες απο το Leeroy ή απο καπου αλλου.

Δεν θα δουλεύεις μαζί και τις 2. Οταν τελειώσει η μια βαζεις την άλλη για να μην μένεις.

5 λεπτά πριν, oikonomp83 είπε

Καλησπέρα και από εμένα. Φέτος δεν άργησα και δε το πολυσκέφτηκα και προχώρησα στην αγορά της Kenton Naterial 4b. 

Τη βοήθειά σας επειδή έχω μπερδευτεί λίγο καθώς δεν είχα ως σήμερα σχέση με φιάλες υγραερίου/προπανίου. 

Η φιάλη coral gas prime (10kg) έρχεται από αυτά που καταλαβαίνω με ρυθμιστή πίεσης, σωστά;

Έτσι δε χρειάζεται κάτι επιπλέον για να ξεκινήσω να τη λειτουργώ υποθέτω εκτός από την αγορά της φιάλης + περιεχομένου.

Διάβασα τέλος για τα πλεονεκτήματα προπανίου και υγραερίου αλλά δεν έχω αποφασίσει.

Λογικά η φιάλη αυτό τον καιρό έχει δώρο και ρυθμιστή αλλά θα χρειαστείς λάστιχο σίγουρα.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να βγάλει μια φωτό τις σχάρες;

Γιατί στο κατάστημα που την είδα ανοιχτή είχε σχάρα εμαγιέ και πλάκα μαντέμι.

Μήπως ήταν παλιό μοντέλο.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, jimgoodman είπε

Δεν θα δουλεύεις μαζί και τις 2. Οταν τελειώσει η μια βαζεις την άλλη για να μην μένεις.

Λογικά η φιάλη αυτό τον καιρό έχει δώρο και ρυθμιστή αλλά θα χρειαστείς λάστιχο σίγουρα.

Όχι δεν έχει δώρο, ρώτησα χθες σε πρατήριο

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, oikonomp83 είπε

coral.png

• Like 2
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, jaguar13 είπε

Όχι δεν έχει δώρο, ρώτησα χθες σε πρατήριο

Στην πόλη μου πάντως (Ξάνθη) ο προμηθευτής μου είπε ότι αν πάρω την κουμποτή είναι δώρο ο ρυθμιστής.

Δημοσ.

Ρε παιδιά να ρωτήσω... Σε σχέση με την webber τι διαφορετικό στην ποιότητα να περιμένουμε? Υπάρχει κανείς που να ξέρει τις διαφορές? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...