Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, dj_takis είπε

Δεν ξέρω πόσο αντέχουν. Έχουν όριο 238 βαθμούς απ' ότι έγραφαν.

0-02-05-24efa90dde9c8177692cb83cc774cf2ab8adc9aeb9494b38b63acdc4cd504e53_3ee96237b7099ca8.jpg

0-02-05-96e69bfcf204de3f408c62d2343fdb90ad8abe783954706415e5aeeb95b59cee_7bf21305c44c94b8.jpg

Φίλε μου δεν ξέρω τι παίζει με αυτά αλλά αν μπορείς βάλε ένα θερμόμετρο κάτω ή και πάνω από τις μεμβράνες την ώρα που ψήνεις, πιθανόν να περνάς τα όρια τους και δεν ξέρω τι γίνεται μετά. Κάπου είχα διαβάσει να χρησιμοποιούνται μόνο καλής ποιότητας. 

• Απαντ. 362
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, whiteman7 είπε

εισαι νουμερο....κλαιωωωωω

ξεχασα! Και το ΜΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΚΡΕΑΣ απο τον Βασιλοπουλο. Το τετραγωνο κουτακι. Τα καλύτερα μπαχάρια που εχω δοκιμάσει για κρέας.

• Like 2
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, jimgoodman είπε

Φίλε μου δεν ξέρω τι παίζει με αυτά αλλά αν μπορείς βάλε ένα θερμόμετρο κάτω ή και πάνω από τις μεμβράνες την ώρα που ψήνεις, πιθανόν να περνάς τα όρια τους και δεν ξέρω τι γίνεται μετά. Κάπου είχα διαβάσει να χρησιμοποιούνται μόνο καλής ποιότητας. 

Έχεις δίκιο και ήταν το πρώτο που σκέφτηκα. Δεν έχω βάλει θερμόμετρο, αλλά δεν αφήνω ποτέ την καμπίνα να περάσει τους 150 βαθμούς. Ανάβω δύο καυστήρες και έχω τέρμα χαμηλά την ένταση. Και κρατάει περίπου 120 με 150 η καμπίνα μέσα. Θεωρώ ότι δεν το έχω ξεπεράσει το όριο αλλά δεν μπορώ να είμαι και σίγουρος. Πάντως είναι σε καλή κατάσταση ακόμα, και δεν έχω δει διαφορά στην γεύση του κρέατος. Διάβασα κάπου ότι αν αρχίσει και αλλοιώνεται θα παρατηρηθεί μια διαφορά στην υφή της μεμβράνης, και διαφορά στη γεύση. Αλλά ναι, θερμόμετρο πρέπει να βάλω για να σιγουρευτώ.

24 λεπτά πριν, andreaspA είπε

ξεχασα! Και το ΜΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΚΡΕΑΣ απο τον Βασιλοπουλο. Το τετραγωνο κουτακι. Τα καλύτερα μπαχάρια που εχω δοκιμάσει για κρέας.

Έχουμε κάποιο λινκ ή ονομασία από αυτό το μαγικό κουτάκι;;;

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, dj_takis είπε

Έχεις δίκιο και ήταν το πρώτο που σκέφτηκα. Δεν έχω βάλει θερμόμετρο, αλλά δεν αφήνω ποτέ την καμπίνα να περάσει τους 150 βαθμούς. Ανάβω δύο καυστήρες και έχω τέρμα χαμηλά την ένταση. Και κρατάει περίπου 120 με 150 η καμπίνα μέσα. Θεωρώ ότι δεν το έχω ξεπεράσει το όριο αλλά δεν μπορώ να είμαι και σίγουρος. Πάντως είναι σε καλή κατάσταση ακόμα, και δεν έχω δει διαφορά στην γεύση του κρέατος. Διάβασα κάπου ότι αν αρχίσει και αλλοιώνεται θα παρατηρηθεί μια διαφορά στην υφή της μεμβράνης, και διαφορά στη γεύση. Αλλά ναι, θερμόμετρο πρέπει να βάλω για να σιγουρευτώ.

Έχουμε κάποιο λινκ ή ονομασία από αυτό το μαγικό κουτάκι;;;

https://www.ab.gr/en-gr/eshop/Basic-packaged-foods/Spices-Salt/Mixtures-of-spices/Migma-Mpacharikon-Gia-Kreas-200-gr/p/7064525

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dj_takis είπε

Άποψή μου να πάρετε αντικολλητικές μεμβράνες. Γλυτώνετε από πολλά. Οι συγκεκριμένες της φωτογραφίας είναι φθηνιάρες (8 ευρώ οι δύο) και ήδη έχουν κάνει καμιά δεκαριά ψησίματα. Δεν ξέρω πόσο αντέχουν. Έχουν όριο 238 βαθμούς απ' ότι έγραφαν. Αλλά δεν πέφτει κάτω τίποτα.

Άμα είναι να τηγανιζεις πάτε ένα μαντεμι τουλάχιστον να μην τρως πάνω σ'αυτό το πράγμα που ένας Θεός ξέρει τι θα βγάζει πάνω στο φαγητό σου.

• Like 5
Δημοσ.
Μόλις τώρα, SagoniasSlutRos είπε

Άμα είναι να τηγανιζεις πάτε ένα μαντεμι τουλάχιστον να μην τρως πάνω σ'αυτό το πράγμα που ένας Θεός ξέρει τι θα βγάζει πάνω στο φαγητό σου.

ακριβως!

τι νοημα εχει να ψηνεις σε bbq επανω σε μεμβρανη? δεν καθεσαι μεσα στο σπιτι στο τηγανι να μην σε τρωει και το αγιάζι ?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, dj_aggelos είπε

Πάντως επειδή ψήθηκα τελικά και αγόρασα και εγώ την ψησταριά και λέω να βάλω και εγώ coral prime μαζί με αυτό https://www.skroutz.gr/s/36412766/Coral-Gas-Prime-Σετ-Ρυθμιστή-με-Λάστιχο-1-3-Kg-h.html?from=frequently_bought_together στο site τους σαν ένδειξη στάθμης το αναφέρει.

Αυτός ο δείκτης δείχνει την πίεση που αερίου ου είναι μέσα στην μπουκάλα. Όταν έχει αέριο, είτε λίγο είτε πολύ, θα είναι στα πράσινα. Αναλόγως την εξωτερική θερμοκρασία, θα παίζει λίγο πάνω λίγο κάτω. Μόλις τελειώσει όλο το αέριο θα πέσει στα κόκκινα. Δεν θα κατεβαίνει σιγά σιγά να δεις πότε θα σου τελειώνει δλδ. Πάρε μια δεύτερη μπουκάλα για καβατζα. Αν θες να ξέρεις πόσο αεριο έχει μέσα, πάρε μια ζυγαριά. 

Δημοσ.

Μόλις έκανα παραγγελία την τεσσάρα μαζί με κουκούλα και μια βούρτσα. προς το τέλος της εβδομάδας θα την έχω λογικά και θα ενημερώσω. 

Στην πλάκα τι υποτίθεται ότι ψήνουμε; ή τι είναι καλό να ψήνουμε;

• Like 1
Δημοσ.

Με τους 4 καυστήρες είναι αστέρι. 

6 χρόνια την έχω, σαν δεύτερη πλέον και αντέχει ακόμα. 

Χωράει την μάνα της και τον πατέρα της

Screenshot_20221122_003521_Gallery.jpg

• Like 8
  • Thanks 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, unicore30 είπε

Με τους 4 καυστήρες είναι αστέρι. 

6 χρόνια την έχω, σαν δεύτερη πλέον και αντέχει ακόμα. 

Χωράει την μάνα της και τον πατέρα της

Screenshot_20221122_003521_Gallery.jpg

Την πλάκα δεν την δουλεύεις;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, andreaspA είπε

ακριβως!

τι νοημα εχει να ψηνεις σε bbq επανω σε μεμβρανη? δεν καθεσαι μεσα στο σπιτι στο τηγανι να μην σε τρωει και το αγιάζι ?

Σαν γεύση δεν έχει καμία διαφορά από όταν δεν την είχα. Αλλά αν είναι να είναι επικίνδυνες εννοείται ότι τις καταργώ χθες κιόλας. Αλλά όσο το χω ψάξει πάντως δεν έχω δει κάτι που να μιλάει για επικινδυνοτητα.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, marios02 είπε

Πόσο κρατάει η φιάλη; είναι πιο φθηνά από το να βαζω τις μπριζόλες σε φουρνο όπως κάνω τώρα (που βγαινουν χαλια προφανως).

Επίσης υπάρχει καμιά επικινδυνότητα αμα μένει η ψησταριά με την φιάλη στο μπαλκόνι όταν δεν δουλευει;

Αγορα της ψησταριας το Σεπτεμβρη, ψησιμο σχεδον καθε σουκου και με τους 4 καυστηρες γτ εβαζα και πιτσα μεσα και τωρα μαλλον δειχνει οτι τελειωνει η μπουκαλα μου.. 2,5 μηνες μετα και δεν ξερω και εγω ποσες ωρες δουλεψε..
Αν εχει και καποιος αλλος μετρο συγκρισης θελω να μαθω..

• Like 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, tsoupas7 είπε

Αγορα της ψησταριας το Σεπτεμβρη, ψησιμο σχεδον καθε σουκου και με τους 4 καυστηρες γτ εβαζα και πιτσα μεσα και τωρα μαλλον δειχνει οτι τελειωνει η μπουκαλα μου.. 2,5 μηνες μετα και δεν ξερω και εγω ποσες ωρες δουλεψε..
Αν εχει και καποιος αλλος μετρο συγκρισης θελω να μαθω..

μπουκάλα προπανίου (13 κιλά) με χρήση ΣΚ πάμε για 4μηνο.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...