whiteman7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Καλοριζικη μου... Δεν άντεξα τελικα... 😁 1
bpel86 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Ρε παιδιά, φίλος που δουλεύει στο τμήμα με τις ψησταριές στο Leroy, δε με άφησε να πάρω βούρτσα, γιατί λέει θα καταστρέψεις τις σχάρες επειδή έχουν επίστρωση. Μου είπε καθάρισμα μόνο με καθαριστικά φούρνου. Εσείς που την έχετε τι λέτε;
andreaspA Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, vaggos88 είπε Για δες το καλύτερα Οτι σου λεει ο απο πανω. Ο μονος τροπος για να ξερεις ποσο υγραεριο εχεις, ειναι να παρεις μια ζυγαρια αποσκευων και να την ζυγιζεις. 1
jimgoodman Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, bpel86 είπε Ρε παιδιά, φίλος που δουλεύει στο τμήμα με τις ψησταριές στο Leroy, δε με άφησε να πάρω βούρτσα, γιατί λέει θα καταστρέψεις τις σχάρες επειδή έχουν επίστρωση. Μου είπε καθάρισμα μόνο με καθαριστικά φούρνου. Εσείς που την έχετε τι λέτε; Μην μας βάζεις τέτοια διλήμματα ρε αδερφέ, έχω βάλει στο καλάθι την τεσσάρα, βούρτσα, λάστιχο, κάλυμα και σκέφτομαι και για την σούβλα. https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/kit-psistarias-ugraeriou-naterial-81873760
marios02 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 19 ώρες πριν, AristidisZ είπε Κανα 40αρι - 45αρι λογικά μετα δίνεις άδεια παίρνεις γεμάτη, 22-23€ Πόσο κρατάει η φιάλη; είναι πιο φθηνά από το να βαζω τις μπριζόλες σε φουρνο όπως κάνω τώρα (που βγαινουν χαλια προφανως). Επίσης υπάρχει καμιά επικινδυνότητα αμα μένει η ψησταριά με την φιάλη στο μπαλκόνι όταν δεν δουλευει;
dj_aggelos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Για κάποιον που ξεκινάει τώρα για ψησταριά υγραερίου εκτός από κουκούλα τι άλλο αξεσουάρ θεωρείτε απαραίτητο ? Για να είναι λειτουργική η συγκεκριμένη χρειάζεται κάποιο άλλο εξάρτημα που δεν είναι μέσα στη συσκευασία της π.χ. λάστιχα ή κάτι άλλο ? Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2022 από dj_aggelos
marios02 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, dj_aggelos είπε Για κάποιον που ξεκινάει τώρα για ψησταριά υγραερίου εκτός από κουκούλα τι άλλο αξεσουάρ θεωρείτε απαραίτητο ? Για να είναι λειτουργική η συγκεκριμένη χρειάζεται κάποιο άλλο εξάρτημα που δεν είναι μέσα στη συσκευασία της π.χ. λάστιχα ή κάτι άλλο ? ναι νομιζω καποιος πριν τα ανεφερε
dj_aggelos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Επειδη οπως γραφεις προσφατα το αγορασες, οταν θα σου τελειωσει το αεριο και θα παει απο το πρασινο στο κοκκινο σχεδον αμεσως, θυμησου να ερθεις να απαντησεις. Τουλαχιστον παρε μια δευτερη μπουκαλα να εχεις καβατζα να μην παει χαμενο το ψησιμο που θα σου μεινει στη μεση γιατι εμπιστευτηκες τον μετρητη αυτον. Πάντως επειδή ψήθηκα τελικά και αγόρασα και εγώ την ψησταριά και λέω να βάλω και εγώ coral prime μαζί με αυτό https://www.skroutz.gr/s/36412766/Coral-Gas-Prime-Σετ-Ρυθμιστή-με-Λάστιχο-1-3-Kg-h.html?from=frequently_bought_together στο site τους σαν ένδειξη στάθμης το αναφέρει. 1
jimgoodman Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 38 λεπτά πριν, dj_aggelos είπε Πάντως επειδή ψήθηκα τελικά και αγόρασα και εγώ την ψησταριά και λέω να βάλω και εγώ coral prime μαζί με αυτό https://www.skroutz.gr/s/36412766/Coral-Gas-Prime-Σετ-Ρυθμιστή-με-Λάστιχο-1-3-Kg-h.html?from=frequently_bought_together στο site τους σαν ένδειξη στάθμης το αναφέρει. Φίλε μου προηγουμένως μίλησα με κατάστημα που θα παίρνω τις φιάλες και μου είπε ότι στις coral gas είναι προς το παρόν δώρο ο ρυθμιστής πίεσης. Ψάξτο να μην παίρνεις άδικα 1
dj_aggelos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, jimgoodman είπε Φίλε μου προηγουμένως μίλησα με κατάστημα που θα παίρνω τις φιάλες και μου είπε ότι στις coral gas είναι προς το παρόν δώρο ο ρυθμιστής πίεσης. Ψάξτο να μην παίρνεις άδικα Ευχαριστώ πολύ θα ρωτήσω και εγώ
Ducatista Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 22 ώρες πριν, vaggos88 είπε Εχω αυτην με τους 3 καυστήρες. Αγορασμενη το πασχα στα 199. Καλη ειναι, εβαλα 10 κιλα απο τοτε. Edit Jokes aside. παρακατω εχω κανει και αυτο το σχολιο σχετικα με την ψησταρια με τους 3 καυστηρες οποιος θελει μερικες πληροφοριες. 10 κιλά από το Πάσχα; αρα είναι καλή! 2 ώρες πριν, marios02 είπε Πόσο κρατάει η φιάλη; είναι πιο φθηνά από το να βαζω τις μπριζόλες σε φουρνο όπως κάνω τώρα (που βγαινουν χαλια προφανως). Επίσης υπάρχει καμιά επικινδυνότητα αμα μένει η ψησταριά με την φιάλη στο μπαλκόνι όταν δεν δουλευει; Ναι υπάρχει ένας κίνδυνος να ψήνεις συνεχεια!
dj_takis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Άποψή μου να πάρετε αντικολλητικές μεμβράνες. Γλυτώνετε από πολλά. Οι συγκεκριμένες της φωτογραφίας είναι φθηνιάρες (8 ευρώ οι δύο) και ήδη έχουν κάνει καμιά δεκαριά ψησίματα. Δεν ξέρω πόσο αντέχουν. Έχουν όριο 238 βαθμούς απ' ότι έγραφαν. Αλλά δεν πέφτει κάτω τίποτα.
nikos16717 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, dj_takis είπε Άποψή μου να πάρετε αντικολλητικές μεμβράνες. Γλυτώνετε από πολλά. Οι συγκεκριμένες της φωτογραφίας είναι φθηνιάρες (8 ευρώ οι δύο) και ήδη έχουν κάνει καμιά δεκαριά ψησίματα. Δεν ξέρω πόσο αντέχουν. Έχουν όριο 238 βαθμούς απ' ότι έγραφαν. Αλλά δεν πέφτει κάτω τίποτα. Αν βάλεις μεμβράνες, τι διαφορά έχει απο το να ψήνεις σε ένα ηλεκτρικό γκριλ? Εννοώ δε χάνει λίγο το όλο νόημα του bbq ? Ρωτάω γιατί δεν έχω ιδέα... μόνο σε κάρβουνα ψήνω
andreaspA Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, dj_aggelos είπε Για κάποιον που ξεκινάει τώρα για ψησταριά υγραερίου εκτός από κουκούλα τι άλλο αξεσουάρ θεωρείτε απαραίτητο ? Για να είναι λειτουργική η συγκεκριμένη χρειάζεται κάποιο άλλο εξάρτημα που δεν είναι μέσα στη συσκευασία της π.χ. λάστιχα ή κάτι άλλο ? Λαστιχο με ρυθμιστη πιεσης, μπουκαλα υγραεριου, 3 κιλα σπαλομπριζολες χοιρινές ελληνικές, 4-5 λουκανικα καλα βαρβατα, 1 κοτοπουλο σε παιδακια, 1 πακετο πίτες, 1 τελαρο μπύρες ή 5-6 κιλά κρασί, 2-3 ζευγαρια ακομα αν εισαι οικογενειαρχης ή 5-6 φιλους εργενηδες αν εισαι free.
whiteman7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, andreaspA είπε Λαστιχο με ρυθμιστη πιεσης, μπουκαλα υγραεριου, 3 κιλα σπαλομπριζολες χοιρινές ελληνικές, 4-5 λουκανικα καλα βαρβατα, 1 κοτοπουλο σε παιδακια, 1 πακετο πίτες, 1 τελαρο μπύρες ή 5-6 κιλά κρασί, 2-3 ζευγαρια ακομα αν εισαι οικογενειαρχης ή 5-6 φιλους εργενηδες αν εισαι free. εισαι νουμερο....κλαιωωωωω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από matrixxx,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση