popopo Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Στις 2/12/2022 στις 11:15 ΠΜ, SKRUTZ είπε Έκανε κανεις παραγγελία με παράδοση στο σπίτι? Εγω που έκανα έτσι την παραγγελία για να γλυτώσω τα φόρτωνε-ξεφώρτωνε στο αυτοκίνητο, ουτε φωνή ούτε ακρόαση από την μεταφορική. Αγορά 23/11 και μέχρι σήμερα δεν έχει έρθει. Εγώ παρήγγειλα 26/11 (πλήρωσα και 65 τα μεταφορικά) και περιμένω ακόμα.
iwnas28 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 εχει κανεις να προτεινει καταλληλη βουρτσα για εμαγιε σχαρες?
sarakinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Μπορούμε να βάλουμε μαντεμενιες σχάρες αν θέλουμε; εννοώ σε αυτές τις διαστάσεις υπάρχει κάτι; έχω την 3αρα
SagoniasSlutRos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 15 ώρες πριν, sarakinos είπε Μπορούμε να βάλουμε μαντεμενιες σχάρες αν θέλουμε; εννοώ σε αυτές τις διαστάσεις υπάρχει κάτι; έχω την 3αρα Αμα μπεις στη διαδικασια και το εξοδο να αλλαξεις σχαρα, βαλε ανοξειδωτη χοντρη. Αλλα υπολογισε κοστος κανα 100€. 1
panos44 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 28 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Αμα μπεις στη διαδικασια και το εξοδο να αλλαξεις σχαρα, βαλε ανοξειδωτη χοντρη. Αλλα υπολογισε κοστος κανα 100€. Υπάρχει κάποια έτοιμη λύση σε ανοξείδωτη σχάρα;
SKRUTZ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 σήμερα το απόγευμα ήρθε και σε εμένα και την έφτιαξα . Έκανε 12 ημέρες να έρθει στο εξωτικό Χαλάνδρι... τεσπά. Μια ερώτηση, την μπουκάλα να την δουλεύω απο κάτω στον χώρο που έχει ή καλύτερα να ειναι εκτός για να μην γινει τίποτα με θερμοκρασίες και τετοια?
thephotoshoped Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 33 λεπτά πριν, SKRUTZ είπε σήμερα το απόγευμα ήρθε και σε εμένα και την έφτιαξα . Έκανε 12 ημέρες να έρθει στο εξωτικό Χαλάνδρι... τεσπά. Μια ερώτηση, την μπουκάλα να την δουλεύω απο κάτω στον χώρο που έχει ή καλύτερα να ειναι εκτός για να μην γινει τίποτα με θερμοκρασίες και τετοια? Από κάτω όπως ορίζει ο κατασκευαστής . Ο θερμός αέρας πάντα πάει προς τα πάνω όποτε η φιαλη θα είναι πάντα κρύα . 3
dhmhtrhs79 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, thephotoshoped είπε Από κάτω όπως ορίζει ο κατασκευαστής . Ο θερμός αέρας πάντα πάει προς τα πάνω όποτε η φιαλη θα είναι πάντα κρύα . Η αλήθεια είναι ότι ο κατασκευαστής ορίζει ακριβώς το αντίθετο. Στο manual αναφέρεται ρητά "Οι φιάλες υγραερίου δεν πρέπει να τοποθετούνται ακριβώς κάτω από την ψησταριά". Παρόλα αυτά και εγώ που την πήρα (ακόμα είναι στο κουτί της βέβαια) με την μπουκάλα από κάτω θα την χρησιμοποιώ. Τόσα άτομα την έχουν και την δουλέυουν έτσι χωρίς πρόβλημα, αν δεις έχει και ένα παραπάνω μεταλλικό κάλυμμα πάνω από τη μπουκάλα προφανώς για να κρατά χαμηλότερα τις θερμοκρασίες κοντά στη μπουκάλα, η οποία ούτως ή άλλως δεν πρέπει να είναι κοντά σε (ανοικτή) φωτιά (λιγότερο από μισό μέτρο). Επομένως, το πιο σωστό και πιο ασφαλές είναι να είναι εκτός, αλλά μας αρέσει να ζούμε επικίνδυνα 2
Dantε Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Αν λεει να μη τη βαζεις απο κατω τοτε γιατι εχει το ανοιγμα και τον ιμαντα; 2
andreaspA Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Dantε είπε Αν λεει να μη τη βαζεις απο κατω τοτε γιατι εχει το ανοιγμα και τον ιμαντα; Γιατι πρεπει να το πει. Γιατι δεν ξερει ποσο μαλακας μπορει να ειναι ο καθενας. Δεν ξερει τι λιπη μπορει να χυσει απο πανω ο κάθε βαρεμένος, και να φλεγονται επανω στην μπουκάλα. Αμα εχεις στοιχειωδη iq δεν υπαρχει προβλημα με την μπουκάλα απο κάτω. 1 2
jaguar13 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Λοιπόν παίδες, πρώτο κάψιμο για κανά 10 λεπτο σε 220-250 και πριν άλειμα με λαδάκι (αγνό εξτρα παρθένο 😛) είναι οκ? Ή δεν κάνει λάδι να βάλω κάτι άλλο?
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 25 λεπτά πριν, jaguar13 είπε Λοιπόν παίδες, πρώτο κάψιμο για κανά 10 λεπτο σε 220-250 και πριν άλειμα με λαδάκι (αγνό εξτρα παρθένο 😛) είναι οκ? Ή δεν κάνει λάδι να βάλω κάτι άλλο? 10 ώρες πριν, SKRUTZ είπε σήμερα το απόγευμα ήρθε και σε εμένα και την έφτιαξα . Έκανε 12 ημέρες να έρθει στο εξωτικό Χαλάνδρι... τεσπά. Μια ερώτηση, την μπουκάλα να την δουλεύω απο κάτω στον χώρο που έχει ή καλύτερα να ειναι εκτός για να μην γινει τίποτα με θερμοκρασίες και τετοια? Παιδια, για να λαβετε απαντησεις για το αν πρεπει να ειναι Α ή Β μια ενεργεια σας, θα πρεπει να κανετε πρωτα ενα τεστ IQ οπως λεει και ο φιλος λιγο νωριτερα και να γραφετε και το αποτελεσμα μαζι με το ερωτημα σας. (εχω βαλει κατω και το σχετικο quote για να μην ψαχνετε). Αν εχετε το στοιχειωδες IQ ειναι διαφορετικη η απαντηση, απο εκεινη που θα ηταν αν ειστε κατω απο την βαση. Δεν ξερω μαλιστα αν αναφερεται κατι τετοιο και στο user manual (οι διαφορετικες επιλογες-λυσεις-ενεργειες) ή εκει ειναι ολα γραμμενα μονο για τους μετεξεταστεους. Οι υπολοιποι ισως συμφωνα με ολα αυτα, πραττουν κατα το δοκουν αν δεν υπαρχει ειδικη εκδοση του εντυπου; (version hiIQ2.0 ας την πουμε; ) Οποιος την εχει ας δωσει λινκ. 😛 33 λεπτά πριν, andreaspA είπε Γιατι πρεπει να το πει. Γιατι δεν ξερει ποσο μαλακας μπορει να ειναι ο καθενας. Δεν ξερει τι λιπη μπορει να χυσει απο πανω ο κάθε βαρεμένος, και να φλεγονται επανω στην μπουκάλα. Αμα εχεις στοιχειωδη iq δεν υπαρχει προβλημα με την μπουκάλα απο κάτω. 1 1
xenos3 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Για τις ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση, υπάρχει τόπικ με άπειρη πληροφορία.
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 30 λεπτά πριν, xenos3 είπε Για τις ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση, υπάρχει τόπικ με άπειρη πληροφορία. Δωσε το λινκ για οσους ρωτουν και απαντουν αν θες.
sndev Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, matrixxx είπε Δωσε το λινκ για οσους ρωτουν και απαντουν αν θες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από matrixxx,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση