Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SKRUTZ είπε

Έκανε κανεις παραγγελία με παράδοση στο σπίτι?

Εγω που έκανα έτσι την παραγγελία για να γλυτώσω τα φόρτωνε-ξεφώρτωνε στο αυτοκίνητο, ουτε φωνή ούτε ακρόαση από την μεταφορική.

Αγορά 23/11 και μέχρι σήμερα δεν έχει έρθει.

Σε τι περιοχή είσαι; Μήπως είσαι επαρχία; Εγώ παρήγγειλα το Σάββατο 26/11 και παρέλαβα με μεταφορική την Τετάρτη 30/11 στο σπίτι μου. Βρίσκομαι Αττική και μάλιστα κοντά στο Leroy του Αεροδρομίου (αν παίζει ρόλο δεν ξέρω).

Ήδη από τη Δευτέρα μου είχαν έρθει διάφορα μηνύματα ότι ετοιμάζεται κ θα αποσταλεί κτλ. Εσύ δεν έχεις λάβει τίποτα σε μέιλ, Viber κτλ;

• Απαντ. 362
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

Αυριο θα συνδέσω την μπουκαλα που πηρα coral gas prime. Μια βοήθεια. Βάζω τον ρυθμιστή πανω στην μπουκαλα με το λάστιχο και την άλλη μεριά του λάστιχου την συνδέω στην ψησταρια σε εκείνο το μεταλλικό βυσματακι που έχει κατω από το καπακι ?,Καταλαβαίνω σωστά ? Το σφιχτηρακι που το συνδέω? Εκεί που θα μπει το λάστιχο και το βιδωσω για να πιασει καλά να μην βγει? 

ναι.

ένα τιπ αν το λάστιχο είναι πολύ σφιχτό για να μπει στην ψησταρία, είναι να το βουτήξετε πριν σε ζεστό νερό (το λάστιχο) ή να το ζεστάνετε κάπως τέλος πάντων, για να το φτάσετε μέχρι τέλους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο εξωτικό και ειδυλλιακό Χαλάνδρι είμαι.... έχει έρθει mail από Leroy ότι ''Η παραγγελία σου με αριθμό ΧΧΧΧΧΧ έχει σταλεί με την εταιρία ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΠΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ.'' στις 30/11

και εχτές αυτό ''Η παραγγελία σου με αριθμό ανίχνευσης ΧΧΧΧΧΧ είναι καθ’ ’οδον από τη μεταφορική εταιρία FDL η οποία πολύ σύντομα θα σου στείλει σχετική ειδοποίηση παράδοσης.''

Χτες και σήμερα καμία άλλη ειδοποίηση.... και έλεγα να έψηνα τίποτα το ΣΚ ρε γαμώτο.

Επεξ/σία από SKRUTZ
  • Confused 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, xenos3 είπε

ναι.

ένα τιπ αν το λάστιχο είναι πολύ σφιχτό για να μπει στην ψησταρία, είναι να το βουτήξετε πριν σε ζεστό νερό (το λάστιχο) ή να το ζεστάνετε κάπως τέλος πάντων, για να το φτάσετε μέχρι τέλους.

Σε ευχαριστώ πολυ :) χρρχρριαζεται κάτι άλλο μετά πριν ψήσω? Την αναβω 15 λεπτά να, κάψει και μετά πεταω πανω τα κρέατα? Με κλειστό καπάκι? Ανά ποση ωρα έλεγχος των κρεάτων? Φοβάμαι ότι με το άνοιξε κλείσε θα χαθεί η θερμοκρασία αλλά αν αργήσω θα τα καρβουνιασω

Δημοσ.

Ετοιμάζομαι κι εγώ σε λίγο για πρώτη χρήση, κούμπωσα φιάλη, έκανα έλεγχο, όλα οκ. Τώρα ανάβω για κανένα 20λεπτο στο Φουλ με κλειστό καπάκι και μετά βάζω μέσα τα κρέατα και χαμηλώνω στο minimum τους καυστήρες; Κάτι μπιφτέκια και ένα λουκάνικο θα βάλω για πρώτη δοκιμή 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, bpel86 είπε

Ετοιμάζομαι κι εγώ σε λίγο για πρώτη χρήση, κούμπωσα φιάλη, έκανα έλεγχο, όλα οκ. Τώρα ανάβω για κανένα 20λεπτο στο Φουλ με κλειστό καπάκι και μετά βάζω μέσα τα κρέατα και χαμηλώνω στο minimum τους καυστήρες; Κάτι μπιφτέκια και ένα λουκάνικο θα βάλω για πρώτη δοκιμή 

20 λεπτό?

Πολλαααααααα λες, στο 5λεπτο είσαι πανέτοιμος και πολλά λέω 

Δημοσ.

Εγώ την 1η φορά την έκαψα λίγο (5' αφού έχει φτάσει στο φουλ).

Βεβαιωθείτε ότι δεν σας μυρίζει τίποτα αέριο. Καλύτερα χαμηλή φωτιά (τσεκ θερμοκρασία) και κλειστό καπάκι όσο γίνεται.

Ότι είναι πάνω ακριβώς από τον καυστήρα παίρνει παραπάνω.

Βάλτε λίγο λάδι στα κρέατα (ή ακόμα καλύτερα λίγο τέτοιο στις σχάρες) να μην κολλήσουν.

Για χρόνους στο περίπου δείτε εδώ ένα μπούσουλα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε επειδή είναι πρώτη χρήση. Να εξοντώσω ότι ζωντανό μπορεί να υπάρχει εκεί μέσα.

Για το ψήσιμο κατεβάζω στο minimum τους καυστήρες;

Επεξ/σία από bpel86
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, xenos3 είπε

ή ακόμα καλύτερα λίγο τέτοιο στις σχάρες

Τρομερο, το χρησιμοποιω συνεχεια! Απλα ψεκαστε με κλειστους καυστηρες γιατι ειναι εύφλεκτο και θα λαμπαδιασει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GaGaS_Thess είπε

Αυριο θα συνδέσω την μπουκαλα που πηρα coral gas prime. Μια βοήθεια. Βάζω τον ρυθμιστή πανω στην μπουκαλα με το λάστιχο και την άλλη μεριά του λάστιχου την συνδέω στην ψησταρια σε εκείνο το μεταλλικό βυσματακι που έχει κατω από το καπακι ?,Καταλαβαίνω σωστά ? Το σφιχτηρακι που το συνδέω? Εκεί που θα μπει το λάστιχο και το βιδωσω για να πιασει καλά να μην βγει? 

https://youtu.be/XUqpp8TmZUg

• Like 4
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, fysikos είπε

Τώρα μου δημιουργήθηκε άλλη απορία.. 😂😂😂😂😂😂 . Όταν τελειώνεις το ψήσιμο κλείνεις την μπουκαλα από την στρόφιγγα? Δεν κλείνεις απλά τα μάτια της ψησταριας?

Δημοσ.

Στην coral gas prime μαζί με τον ρυθμιστή της δηλαδή κλείνω πρωτα τον ρυθμιστή και μετά την ψησταρια. Αν κλείσω μόνο την ψησταρια δεν έχω κλείσει το αέριο ουσιαστικά. Για προστασια το κάνετε? 

Δημοσ.

Τον ρυθμιστή πάντα θα τον κλείνεις όταν τελειώνεις. 

Τώρα για την σειρά που είπα θεωρώ ότι έτσι φεύγει όλο το αέριο από σωλήνες κτλπ μπορεί να μην ισχύει αλλά είμαι πιο ήσυχος έτσι 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...