sndev Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, alexisss13 είπε Καλησπέρα κι από μένα! Είμαι σε αναμονή να παραλάβω. Ευχαριστώ πολύ τον TS @dj_takis και τον @barimagas που ενημέρωσε για τα δωρεάν μεταφορικά. Θέλω να παραγγείλω φιάλες Shell Prime από το GrillMe που ανέφερε ο @snarp7 πιο πάνω. Ο regulator που αναφέρθηκε στα 14€ είναι εκτός stock: https://grillme.gr/gr/aksesouar/kaysimi-yli/fiales-ygraeriou/shell-prime-regulator-hose-1-3-kg-h-corregtub Γνωρίζει κάποιος τι διαφορά έχει αυτός ; https://grillme.gr/gr/eshop/aksesouar-bbq/kaysimi-yli/fiales-ygraeriou/shell-prime-regulator-propane-hose-1-5-kg-h-10000223-1 Πήγαινε σε Shell κεντρικο , κ παρε τον κοκκινο αυτο ειναι για την γκρι μπουκάλα με διαφορετική πίεση η παρε γκρι μπουκαλα με αυτο το ρυθμιστη. Για έμενα καλύτερη η γκρι μπουκάλα. 1
alexisss13 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 18 λεπτά πριν, sndev είπε Πήγαινε σε Shell κεντρικο , κ παρε τον κοκκινο αυτο ειναι για την γκρι μπουκάλα με διαφορετική πίεση η παρε γκρι μπουκαλα με αυτο το ρυθμιστη. Για έμενα καλύτερη η γκρι μπουκάλα. Υποθέτω πως αναφέρεσαι σε αυτήν, σωστά; https://grillme.gr/gr/eshop/aksesouar-bbq/kaysimi-yli/fiales-ygraeriou/gas-bottle-shell-prime-propane-10kg-agora-neas-fialis-20000101-2 Βλέπω πως είναι στην ίδια τιμή. Επειδή πραγματικά είμαι άσχετος με το σπορ, μπορεις να μου εξηγήσεις σε τι διαφέρουν;
kostas.K Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-b400-3-1-84516187 ξέρει κάποιος τι διαφορά έχει αυτη;
sndev Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, alexisss13 είπε Υποθέτω πως αναφέρεσαι σε αυτήν, σωστά; https://grillme.gr/gr/eshop/aksesouar-bbq/kaysimi-yli/fiales-ygraeriou/gas-bottle-shell-prime-propane-10kg-agora-neas-fialis-20000101-2 Βλέπω πως είναι στην ίδια τιμή. Επειδή πραγματικά είμαι άσχετος με το σπορ, μπορεις να μου εξηγήσεις σε τι διαφέρουν; η γκρι ειναι 99 % προπάνιο η κοκκινη μιγμα. το προπανιο εχε καλύτερη θερμικη συμπεριφορά στις χαμηλες θερμοκρασίες. σε καποιους κ σε εμενα βγαζει περισσότερη θερμοτητα με τι κόκκινη πιανω 230 πχ με τη γκρι 250+ για απορίες γενικά κ πληροφορίες, ρίξτε μια ματια οσο μπορείτε (ειναι καμια 1000αρα σελιδες και οι πληροφοριες διασκορπισμενες )σε αυτο το τοπικ 1
alexisss13 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, sndev είπε η γκρι ειναι 99 % προπάνιο η κοκκινη μιγμα. το προπανιο εχε καλύτερη θερμικη συμπεριφορά στις χαμηλες θερμοκρασίες. σε καποιους κ σε εμενα βγαζει περισσότερη θερμοτητα με τι κόκκινη πιανω 230 πχ με τη γκρι 250+ για απορίες γενικά κ πληροφορίες, ρίξτε μια ματια οσο μπορείτε (ειναι καμια 1000αρα σελιδες και οι πληροφοριες διασκορπισμενες )σε αυτο το τοπικ Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τις πληροφορίες. Λέω να πάω σε 2 γκρι λοιπόν με τον αντίστοιχο ρυθμιστή. Στο τόπικ που πόσταρες είμαι τώρα και διαβάζω!
SilverCloak Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Ευχαριστώ τον ts για μια αγορά που ήταν να πάει για Πάσχα. Εγώ για ρομποτική σκούπα ξεκίνησα αλλά με αυτές τις καταπληκτικές προσφορές που είχαν είπα να επενδύσω τα λεφτά μου σε ψησταριά. Το μόνο πρόβλημα που είχα είναι ότι είμαι τσιγκούνης και είπα σιγά, κοντά είναι το LM, θα πάω να την πάρω μόνος μου. Πόσο βλάκας. Διάβασα όμως ότι έκανε και άλλος το κόλπο που έκανα εγώ. Την παρέλαβα μόνος (απλά μου την παράτησαν με το κλαρκ κοντά στο αυτοκίνητο). Έριξα καθίσματα, πάω να σηκώσω και καταλαβαίνω ότι έκανα μαλ@κία. Πω, αυτό είναι πάνω από 20 κιλά λέω, που να ήξερα ότι είναι 48. (Ναι, θα έπρεπε να το ξέρω γιατί το λέει το δύσμοιρο το site, αλλά μπρος στην ευκαιρία τι είναι η ανάγνωση 3 γραμμών παραπάνω; ) Το πρόβλημα δεν ήταν να τη βάλω στο αμάξι, έγινε αέρα. (Do you even lift bro? ) Το πρόβλημα ήταν ότι έπρεπε να την ανεβάσω μόνος μου στον 3ο όροφο με σκάλες στενές, απότομες και να μην πω τον ηλίθιο που έφτιαξε το κλιμακοστάσιο του κτίσματος που διαμένω. Τσικι τσίκι σκαρφάλωμα, σε 10 λεπτά είχε ανέβει. Μου έμεινε μια μελανιά επική στο μπούτι που τη στήριζα για το τσίκι. Μετά ξάπλωσα στο πάτωμα κάνα τέταρτο να συνέλθω. Με διάφορα τρεχάματα ακόμα στην κούτα είναι στο μπαλκόνι. Δεν βρήκα και κουκούλα, λιμούτσιοι τις ρημάξατε όλες, και είδα καταιγίδα να έρχεται οπότε λέω άραξε. Πήρα μια μπουκάλα παραδοσιακή δεκάρα (45=25+20) και λάστιχο-ρυθμιστή από LM. Στο γκαζάδικο που πήγα μου είπαν να μην είμαι κορόιδο, την ίδια δουλειά κάνει η κλασική, απλά πληρώνεις πιο πολλά για την άλλη. Συν το ρυθμιστή. Το μόνο καλό της είναι το κλακ έβγαλες κλακ έβαλες άλλη. Πρώτη φορά γκάζι, με εξαίρεση 5-6 ψησίματα που έχω κάνει σε φίλου (ταλαιπωρία, γιατί προσπαθούσαμε να ψήσουμε με δύο καυστήρες για 8 άτομα). Παρά την ταλαιπωρία, είδα ότι το αποτέλεσμα είναι σχεδόν ίδιο με το κάρβουνο και η ευκολία δεν υπάρχει. Το κάρβουνο είναι για μια φορά το μήνα, αυτή την βάζεις και κάθε μέρα. Ανυπομονώ να μαζέψουν υπογραφές οι γείτονες να με διώξουν. Έως τότε πάω να ανοίξω τη μπουκάλα και να βάλω μπροστά τον αναπτήρα να δω αν μου την πούλησαν άδεια ή γεμάτη. 2 2
Doubt Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, SilverCloak είπε πάω να ανοίξω τη μπουκάλα και να βάλω μπροστά τον αναπτήρα να δω αν μου την πούλησαν άδεια ή γεμάτη. Spoiler 1 1
jaguar13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, Doubt είπε Απόκρυψη περιεχομένων Νταξει, γεμάτη ήταν 🤣🤣🤣 1
xenos3 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, SilverCloak είπε Παρά την ταλαιπωρία, είδα ότι το αποτέλεσμα είναι σχεδόν ίδιο με το κάρβουνο και η ευκολία δεν υπάρχει. Το κάρβουνο είναι για μια φορά το μήνα, αυτή την βάζεις και κάθε μέρα. Ανυπομονώ να μαζέψουν υπογραφές οι γείτονες να με διώξουν. To μεγάλο λάθος που βλέπω να γίνεται είναι να την βάζουμε δυνατά και να αρπάζει ότι είναι ακριβώς πάνω από καυστήρα. Κατά τη γνώμη μου, ότι ψήνουμε ή το μεταφέρουμε συχνά (χάνουμε θερμοκρασία από το άνοιξε κλείσε) ή τα βάζουμε πιο χαμηλά (180-190 νομίζω είναι καλή θερμοκρασία για να μην αρπάζουν).
GaGaS_Thess Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Όποιος είναι από Θεσσαλονίκη γνώμη για το παραπάνω ; Μου το πρότεινε συνάδερφος στην δουλειά
Rattlehead Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε Όποιος είναι από Θεσσαλονίκη γνώμη για το παραπάνω ; Μου το πρότεινε συνάδερφος στην δουλειά 5 ΚΑΛΑΜΆΚΙΑ στείλε Αθήνα αδερφέ. ΣΟΥΒΛΆΚΙΑ δεν θελω
jimgoodman Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 35 λεπτά πριν, Rattlehead είπε 5 ΚΑΛΑΜΆΚΙΑ στείλε Αθήνα αδερφέ. ΣΟΥΒΛΆΚΙΑ δεν θελω Έχω και πλαστικά και χάρτινα, τι σε βολεύει; 😜
sargyrop81 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Στο Leroy Merlin της Πειραιώς πάντως, ο ευγενικός υπάλληλος πήγε να τη φορτώσει μόνος του (!) στο αυτοκίνητο και ξαφνιάστηκε ευχάριστα όταν είδε ότι αμέσως έπιασα να τον βοηθήσω. Στον υπάλληλο/άνθρωπο είναι. 5
SKRUTZ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Έκανε κανεις παραγγελία με παράδοση στο σπίτι? Εγω που έκανα έτσι την παραγγελία για να γλυτώσω τα φόρτωνε-ξεφώρτωνε στο αυτοκίνητο, ουτε φωνή ούτε ακρόαση από την μεταφορική. Αγορά 23/11 και μέχρι σήμερα δεν έχει έρθει.
GaGaS_Thess Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Αυριο θα συνδέσω την μπουκαλα που πηρα coral gas prime. Μια βοήθεια. Βάζω τον ρυθμιστή πανω στην μπουκαλα με το λάστιχο και την άλλη μεριά του λάστιχου την συνδέω στην ψησταρια σε εκείνο το μεταλλικό βυσματακι που έχει κατω από το καπακι ?,Καταλαβαίνω σωστά ? Το σφιχτηρακι που το συνδέω? Εκεί που θα μπει το λάστιχο και το βιδωσω για να πιασει καλά να μην βγει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από matrixxx,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση