georgenos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε αεριο βγαζει? δοκιμασε ενα αναπτυρα προσεκτικα. αν οχι, δες αν ειναι ανοιχτη η φυαλη σου. Ναι Ανοιγω κανονικα τη φιαλη. Να δοκιμασω με αναπτηρα λες πανω στη ψησταρια? Ελεγχο παντως εκανα να δω αν χανει πουθενα και με σαπουναδα και με σπιρτα.
dj_takis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Η προσφορά τελείωσε για φέτος. Καλά ψησίματα σε όσους την αγόρασαν. Να τις χαρείτε μόνοι σας ή με την παρέα σας. 8
SagoniasSlutRos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 27 λεπτά πριν, georgenos είπε Ναι Ανοιγω κανονικα τη φιαλη. Να δοκιμασω με αναπτηρα λες πανω στη ψησταρια? Ελεγχο παντως εκανα να δω αν χανει πουθενα και με σαπουναδα και με σπιρτα. Ανοιξε λιγο τον ενα καυστηρα και βαλε ενα αναπτηρα ή σπιρτο κοντα με προσοχη. Οπως αναβεις το γκαζακι για τον καφε δλδ. Αν δεν αναψει σημαινει οτι δεν παει αεριο εκει, οποτε πρεπει να ψαξεις πιο πισω. Αν αναψει σημαινει οτι δεν δινει σπιθα. Η δικη μου εχει μια μπαταριουλα.
st@r Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, georgenos είπε Ναι Ανοιγω κανονικα τη φιαλη. Να δοκιμασω με αναπτηρα λες πανω στη ψησταρια? Ελεγχο παντως εκανα να δω αν χανει πουθενα και με σαπουναδα και με σπιρτα. Αν θέλεις στείλε μερικές φωτογραφίες με τις συνδέσεις σου.
fysikos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1ο βημα...ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΣ ΑΝΑΠΤΉΡΑ 2ο οι διακόπτες αν ειναι ιδιοι με τους δικους μου κανοντας αριστερά κατα 1/4 του κυκλου εχουν περιθώριο να κυκλοφορησει το αεριο ως τους καυστήρες και τοτε γινεται η αναφλεξη....οποτε κανε αργα το 1/4 της περιστροφής ειδικα αν ειναι η πρώτη φορά και μετα κανε το κλικ για αναφλεξη...μαλλον δεν εχει φτάσει ακομη το αεριο στον καυστήρα Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2022 από fysikos
iwnas28 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Έχω την εντύπωση ότι έχω διαρροή αερίου. Έκανα τη δοκιμή που περιγράφεται στο φυλλάδιο οδηγιών του ρυθμιστή κ ο δείκτης έμεινε στο ίδιο σημείο. Μόλις την έβαλα μπρος ο δείκτης κινήθηκε περίπου 3 γραμμές προς τα αριστερά πλησιάζοντας την κόκκινη περιοχή. Ειναι φυσιολογικό αυτό για καινούρια φιάλη;; Επίσης οταν δούλεψα για λίγο την ψησταριά με ανοικτό το ρυθμιστή αν πήγαινα κοντά μπορούσα να ακούσω το χαρακτηριστικό ήχο που κάνει το αέριο. Μπορεί κανείς να πει τη γνώμη του καθώς αυτή είναι η πρώτη φορά χρησιμοποιω τέτοια ψησταριά.
st@r Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, iwnas28 είπε Έχω την εντύπωση ότι έχω διαρροή αερίου. Έκανα τη δοκιμή που περιγράφεται στο φυλλάδιο οδηγιών του ρυθμιστή κ ο δείκτης έμεινε στο ίδιο σημείο. Μόλις την έβαλα μπρος ο δείκτης κινήθηκε περίπου 3 γραμμές προς τα αριστερά πλησιάζοντας την κόκκινη περιοχή. Ειναι φυσιολογικό αυτό για καινούρια φιάλη;; Επίσης οταν δούλεψα για λίγο την ψησταριά με ανοικτό το ρυθμιστή αν πήγαινα κοντά μπορούσα να ακούσω το χαρακτηριστικό ήχο που κάνει το αέριο. Μπορεί κανείς να πει τη γνώμη του καθώς αυτή είναι η πρώτη φορά χρησιμοποιω τέτοια ψησταριά. Αν έκανες την δοκιμή σύμφωνα με τις οδηγίες και ο δείκτης έμεινε στην ίδια θέση ένα 10λεπτο τότε λογικά δεν έχεις διαρροή. Δες και με λίγο σαπουνάδα τις συνδέσεις. 1
andreaspA Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Στις 28/11/2022 στις 2:54 ΜΜ, st@r είπε Σωστός!!! Αν τους παρεις τηλεφωνο και τους το πεις χυμα, ειναι 99% σιγουρος οτι θα σου πιστωσουν τα μεταφορικα μονο. 1
Rattlehead Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, fysikos είπε 1ο βημα...ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΣ ΑΝΑΠΤΉΡΑ 2ο οι διακόπτες αν ειναι ιδιοι με τους δικους μου κανοντας αριστερά κατα 1/4 του κυκλου εχουν περιθώριο να κυκλοφορησει το αεριο ως τους καυστήρες και τοτε γινεται η αναφλεξη....οποτε κανε αργα το 1/4 της περιστροφής ειδικα αν ειναι η πρώτη φορά και μετα κανε το κλικ για αναφλεξη...μαλλον δεν εχει φτάσει ακομη το αεριο στον καυστήρα Οι μισοί την πήραν, με σκοπό να γίνουν αστροναύτες. Το έχω ακούσει και αλλού αυτό με τον αναπτήρα, συγκεκριμένα το πρότεινε ο πωλητής στο βενζινάδικο. Δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτή τη χωρα 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Επειδή εγώ ανέφερα τον αναπτήρα, για να μην δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις, διευκρινίζω ότι εννοώ μέσα στην ψησταριά στον καυστήρα κοντά. Ακριβώς όπως ανάβει το γκαζάκι στην κουζίνα για καφέ. Αν φοβάσαι ότι θα γίνεις αστροναύτης όπως είπε κάποιος άλλος, που θέλω να πιστεύω ότι παρανοησε αυτό που έγραψα, θα σου πω ότι κάποιες μεγάλες εταιρείες πχ Weber έχουν ειδικό εξάρτημα για να την ανάβεις με σπίρτο σε περίπτωση που δεν δίνει σπίθα να ανάψει κανονικά. Για διαρροή στη σύνδεση μπουκάλα > ρυθμιστή > λάστιχο > ψησταριά, εννοείται ότι τσεκάρεις με σαπουναδα και όχι με αναπτήρα όπως έκαναν παλιά. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2022 από SagoniasSlutRos 2
snarp7 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Στις 27/11/2022 στις 4:09 ΜΜ, snarp7 είπε Προσωπικα επειδη την εστησα και δεν θελω να φαει ηλιο, σκονη ή και καμιά βροχή μεχρι να ειναι διαθεσιμα τα καλυμματα, μαλλον θα παω για το παρακατω καλυμμα ή καποιο αντιστοιχο: https://www.skroutz.gr/s/26757061/Bormann-Elite-BBQ1245-Κάλυμμα-Ψησταριάς.html Θεωρω πως θα κουμπωνει ανετα καθως τη μετρησα και οπως εχει αναφερθει και προηγουμενως, οι διαστασεις της είναι (χοντρικα) 95cm πλατος x 55cm βαθος x 115cm υψος. Οι μετρησεις ισχυουν εννοειται με κλειστα τα πλαινα αφου διπλωνουν πανευκολα χωρις να χρειαζεται βιδωμα ή καποιο εργαλειο. Τελικα τσιμπησα την Bormann Elite BBQ1245 στα 24€ + μεταφορικα. Το πανι φαινεται αρκετα ποιοτικο και χοντρο. Κουμπωσε τελεια στη 4αρα (με κλειστα τα πλαινα, θεωρω πως την χωραει και με το 1 ανοιχτό). Λογικα θα φαει ηλιο, σκονη, βροχη, ισως και χιονι. Θα δουμε σε βαθος χρονου, παντως εχει καλες κριτικες. 2 2
Rattlehead Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Για διαρροή στη σύνδεση μπουκάλα > ρυθμιστή > λάστιχο > ψησταριά, εννοείται ότι τσεκάρεις με σαπουναδα και όχι με αναπτήρα όπως έκαναν παλιά Δεν εννοείτε τίποτα. Του γράφεις να δοκιμάσει με αναπτηρα(στο σημείο που λέει και το βιντεο, οκ) και καταλαβαίνει πάνω, και μετά με τον ρυθμιστή ανοιχτό ώστε να "ακούσει" το αέριο ή το "Ελεγχο παντως εκανα να δω αν χανει πουθενα και με σαπουναδα και με σπιρτα." Αυτό λέω εγώ.
andreaspA Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, Rattlehead είπε Δεν εννοείτε τίποτα. Του γράφεις να δοκιμάσει με αναπτηρα(στο σημείο που λέει και το βιντεο, οκ) και καταλαβαίνει πάνω, και μετά με τον ρυθμιστή ανοιχτό ώστε να "ακούσει" το αέριο ή το "Ελεγχο παντως εκανα να δω αν χανει πουθενα και με σαπουναδα και με σπιρτα." Αυτό λέω εγώ. η ζωη απευθυνεται σε νοήμονες ανθρωπους. Σε διαφορετικη περιπτωση ο Δαρβινος κανει την δουλειά του.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, Rattlehead είπε Δεν εννοείτε τίποτα. Του γράφεις να δοκιμάσει με αναπτηρα(στο σημείο που λέει και το βιντεο, οκ) και καταλαβαίνει πάνω, και μετά με τον ρυθμιστή ανοιχτό ώστε να "ακούσει" το αέριο ή το "Ελεγχο παντως εκανα να δω αν χανει πουθενα και με σαπουναδα και με σπιρτα." Αυτό λέω εγώ To "και με σπιρτα" το απέβαλε το μυαλο μου καθως το διαβαζα μαλλον Παντως αυτοι που φερνουν τις μπουκαλες τις κλασικες που θελουν βιδωμα, ακομα με αναπτηρα κανουν τον ελεγχο αν τους ζητησεις να στη συνδεσουν. Αφηνω και αυτο εδω να υπαρχει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από matrixxx,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση