Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 362
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν τη χτύπησα κι εγώ. Είπα δε ****ται, εδώ έδωσα 200€ για μάτια υγραερίου στην κουζίνα, 180 για ολόκληρο σύστημα δεν είναι και πολλά. Όσοι δεν πήρατε σπεύστε γιατί μονο 6 κομμάτια έχουν μείνει.

2 ώρες πριν, dj_aggelos είπε

Λοιπόν χτες βράδυ έγινε το πρώτο ψήσιμο με χοιρινές σταυλισιες για πρώτη φορά καλά πήγε.

Για πες για να ξέρουμε, ενδεικτικά: 1) Βάρος κάθε μπριζόλας, 2) ΤΙ ψήσιμο έκανες (medium, medium well?), 3) Πόση ώρα πήρε και, 4) σε τι ένταση έκαιγαν τα burner.

Thx 😂

Επεξ/σία από Tol1as
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ben3os είπε

Να κάνω και εγώ με την σειρά μου μια ερώτηση καθώς και εγώ άσχετος με το bbq υγραερίου.Ποιος ο ρόλος του ρυθμιστή πίεσης και είναι τόσο απαραίτητος;Δεν κάνουν την ίδια δουλειά στην ουσία τα μάτια αφού αυξομειώνουν την ένταση αναλόγως τι θέλουμε;Και έστω ότι έχουμε ρυθμιστή πίεσης στην μπουκάλα πρέπει να είναι τέρμα ανοιχτός;κάπου τα έχω μπερδέψει το ξέρω.

Ούτε για αστείο..

Το υγραέριο είναι υπό πίεση και σε υγρή φάση μέσα στη φιάλη, στα μάτια φτάνει σε αέρια φάση, μέσω του ρυθμιστή. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ben3os είπε

Να κάνω και εγώ με την σειρά μου μια ερώτηση καθώς και εγώ άσχετος με το bbq υγραερίου.Ποιος ο ρόλος του ρυθμιστή πίεσης και είναι τόσο απαραίτητος;Δεν κάνουν την ίδια δουλειά στην ουσία τα μάτια αφού αυξομειώνουν την ένταση αναλόγως τι θέλουμε;Και έστω ότι έχουμε ρυθμιστή πίεσης στην μπουκάλα πρέπει να είναι τέρμα ανοιχτός;κάπου τα έχω μπερδέψει το ξέρω.

Αν έχεις σκοπό να την αγοράσεις, ψάξε πρώτα πως λειτουργεί, τι χρειάζεται, τι είναι το υγραέριο κτλ και μετά αγόρασε την γιατί σε βλέπω σε τροχιά γύρω από τη σελήνη. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Rattlehead είπε

Αν έχεις σκοπό να την αγοράσεις, ψάξε πρώτα πως λειτουργεί, τι χρειάζεται, τι είναι το υγραέριο κτλ και μετά αγόρασε την γιατί σε βλέπω σε τροχιά γύρω από τη σελήνη. 

Την αγόρασα ήδη.Το θέμα είναι τι κάνει ο ρυθμιστής δεν έχω καταλάβει.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ben3os είπε

Σου απάντησε ο Doubt. Ψάξε το και μόνος σου μετά, αλλά όχι να κάνεις τίποτα μετατροπές 

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, ben3os είπε

Αν θέλεις να έχεις τορπίλη στην ξηρά, κάνε πειράματα.

Spoiler

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, ben3os είπε

Επεξ/σία από whiteman7
  • Like 4
Δημοσ.
Στις 26/11/2022 στις 7:37 ΜΜ, dj_takis είπε

Για την ζημιά και την αποζημίωση που λες, τα θεωρώ υπερβολές.

Υπερβολες το βλεπεις εσυ συμφωνα με την ιδιοσυγκρασια σου και χαίρομαι πολύ!
Μετά απο 25 χρονια ασφαλιστικος πρακτορας που ασχολουμαι εντατικα με Αστικές Ευθύνες, δεν ειναι καθόλου υπερβολές. Εκ των υστέρων οι 8/10 ειναι "παλιανθρωπάκια". Εκεινη την στιγμη "δεν πειραζει αδερφουλη. Δεν ειναι τιποτα". Οταν θα παει στο καφενειο, στον κουμπαρο, στον φιλο, στον ξαδερφο, θα γινει "ελα εδω Leroy, ο υπαλληλος σου μου χτυπησε το αμαξι".
Τα βλεπω και τα ζω καθημερινα. Εδω ενα τρακαρισματακι γινεται, και δεν έρθει η φροντιδα ατυχήματος εκεινη την ωρα, 8/10 περιπτωσεις τα γυρνανε το επομενο πρωι. Το "καφενείο" ! αυτο το καφενείο κάνει τρομερή ζημιά!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

IMG_20221127_215455.jpg.3cbee58686d12268a925ab0098eaf99c.jpgΠριν από 15' μου την φέρανε (φίλος) λέω απόψε να την στήσω. θα δω. 🤔

Επεξ/σία από jimgoodman
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Υπερβολες το βλεπεις εσυ συμφωνα με την ιδιοσυγκρασια σου και χαίρομαι πολύ!
Μετά απο 25 χρονια ασφαλιστικος πρακτορας που ασχολουμαι εντατικα με Αστικές Ευθύνες, δεν ειναι καθόλου υπερβολές. Εκ των υστέρων οι 8/10 ειναι "παλιανθρωπάκια". Εκεινη την στιγμη "δεν πειραζει αδερφουλη. Δεν ειναι τιποτα". Οταν θα παει στο καφενειο, στον κουμπαρο, στον φιλο, στον ξαδερφο, θα γινει "ελα εδω Leroy, ο υπαλληλος σου μου χτυπησε το αμαξι".
Τα βλεπω και τα ζω καθημερινα. Εδω ενα τρακαρισματακι γινεται, και δεν έρθει η φροντιδα ατυχήματος εκεινη την ωρα, 8/10 περιπτωσεις τα γυρνανε το επομενο πρωι. Το "καφενείο" ! αυτο το καφενείο κάνει τρομερή ζημιά!

Δεν έχω εμπειρία και δεν θα επιμείνω. Όπως είπες κι εσύ που ασχολείσαι με το θέμα, προφανώς και γνωρίζεις καλύτερα με αυτά που έχουν δει τα μάτια σου. Απλά είναι κάτι που δεν θα έκανα ποτέ, από τη στιγμή ειδικά που δεν θα υπήρχε δόλος. Στο κάτω κάτω μαζί θα την βάζαμε στο αμάξι, μαζί θα την κάναμε και τη ζημιά.

Επεξ/σία από dj_takis
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, dj_aggelos είπε

Λοιπόν χτες βράδυ έγινε το πρώτο ψήσιμο με χοιρινές σταυλισιες για πρώτη φορά καλά πήγε. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι όταν ανέβαζα λίγο την ένταση στους καυστήρες υπήρχαν αναφλέξεις αλλά έσβηναν άμεσος μόλις χαμήλωμα ένταση. Το καθάρισμα στις σχάρες είναι πραγματικά παιχνιδάκι αφού καθάρισαν μόνο με ζεστό νερό υγρό πιάτων και τρίψιμο με σφουγγάρι όχι από την τραχιά πλευρά. Την πλάκα δεν τη χρησιμοποίησα οπότε δεν ξέρω ακόμα. Σχετικά με την πλάκα όταν τη χρησιμοποιούμε θα πρέπει να βγάλουμε από κάτω τούς διάχυτες και η φλόγα να χτυπάει κατευθείαν την πλάκα γιατί αν κατάλαβα καλά αυτό λέει το manual 

Αυτό με την πλάκα ισχύει; δεν μπορεί να αρπάξει από δίπλα λες αν ειναι ξε σκεπαστή; εγώ δύο φορές που την δούλεψα δεν το έβγαλα το καπάκι 🤔

Δημοσ.

Cyber moday, δωρεάν εξοδα αποστολης απο 30 ευρο και πανω. Αυτο σημαινε οτι γλυτωσα τα 65 ευρο για αποστολη επαρχια. Οποτε προχωρησα στην αγορα της. Το μόνο που λείπει η κουκούλα που είναι εκτος στοκ. Και καλα ψησιματα.

• Like 7
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...